Jump to content

Moto Zajednica

Keeway Speed 125/150

Recommended Posts

  • U prolazu, 2 postova
On 17. 1. 2024. at 18:37, Dejan SD je napisao:

Problem su orginalne kineske gume  koje su klizavije od standardnih moto guma. Tomosi BT50 ,T15 i  electronic su nosili uske gume pa se nije padalo bas tako lako. Obicno ces tesko ti i da nadjes bas te kineske da kupis kod nas sada. E sad sto se tice tog karburatora, treba se postaviti pitanje kako je siguran da je karburator problem?  Treba pogledati koji je model pa proveriti cenu na aliexpresu ih ima kompletnih ili potraziti ovde po oglasima polovan. S druge strane kako ces biti siguran da je sve ostalo ispravno?  Bilo je speedova za takve novce i skroz ispravnih ,sto kazu sedi i vozi.  

Pozz Dejane, oprosti sto kasno odgovaram. Hvala tebi puno na odgovoru. Vidi, motor radi, cak i lepo ja mislim. Pali, vozi. Treba malo ukopcati elektroniku migavaca iz nekog razloga, skinuo mu je opreme retrovizore i to, ne znam zasto. Ostavio kofer. Karb je rekao da plovak treba menjati, ali da radi sad. Spustio mi je sa 500e na 475e eto kao zbog toga. Da uzmem novi karb. Sediste je pocepano, treba i to srediti. Za motor, kompresiju i semeringe se kune da je dobar, da ne pusta nigde. Msm ajd' sta je za reci nisu sad ni neke pare. Ali da se bar ne uvalim u problem pa da ga moram za sitne pare bacati u delove.. :) Stavio mu je on nove gume prosle godine, izgledaju fino, nisu izlizane. Trebao bi u ponedeljak da se vidim s njim. Kada bi  mu mogao oboriti cenu na nekih 400 evra, uzeo bi odma. Posto ima i papire i to. Ali sumnjam. Mislim da mu je 475e bas zadnja. I eto imam ja onda ulaganja bar nekih 80e, sediste, malo ga utegnuti, retvorizori, povezati migavce, generalka itd.. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 44 postova
  • Lokacija: Smederevo - Osipaonica
  • Motocikl: apn4 T15 - CBF500

Ako masina radi i mozes da provozas i ocenis da je to to. Preracunas koliko ti se isplati ,zamenis ili servisiras karburator kod nekog majstora.
Zmigavci i svetla su relativno jednostavni za nekoga ko poznaje struju. Ako mislis na generalku kao generalnu agregata(masine) to radis ako bas nesto ne valja. To ces najbolje da vidis kroz upotrebu masine. Za pocetak se vozis tu blize tvoj neki lokal. Kroz vreme provedeno s njim u upotrebi steknes predstavu koliko je sam motor pouzdan.
Licno se meni speed poprilicno svidja kao modernizovana verzija honde CG125. Gledam i sam neku slicnu masinicu za nabaviti kao masinu za jeftin prevoz do posla 125 do max 250 ccm.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja