Jump to content

Moto Zajednica

Informacije o Rumuniji

Recommended Posts

  • Integrisan, 8120 postova

Stanje sledećih atraktivnih;) putnih pravaca u Rumuniji (sredina jula 2011. godine):

 

 

gallery_1581_472_18824.jpg

 

 

Dunavska magistrala – pravac Najdaš (SRB granica) – Moldova Noua – Orsova – Drobeta Turnu Severin:

 

Od graničnog prelaza Kaluđerovo/Naides do ispred Moldove Noua (oko 15-20km) je loš put (značajno lošiji nego je bio još u novembru 2010. kada sam prošli put tuda vozio). Nakon toga sve do naspram Lepenskog Vira na našoj strani (prepoznaćete ga kao nešto što liči na veliku belu halu na obali iznad Dunava) put je savršen. Od Lepenskog Vira do naspram Donjeg Milanovca – oprez! Put u više navrata ima deonice od po 500m do 1km klizišta (makadam), koje se pojavljuju neposredno iza deonica odličnog puta. Od Donjeg Milanovca sledećih 15-ak km je dobar put, a isti onda prelazi u jedva korektan do na momente slab i tako je sve do Oršave. Od Oršave do Turn Severina uključujete se na međunarodni koridor E70/Dn6 koji je u odličnom stanju, sa izuzetkom jedne deonice radova regulisane semaforom.

 

Sve u svemu: vrlo neujednačen put, sa čestim prelazima od savršenih deonica do klizišta (makadam) i to sa vrlo slabom najavom ili čak bez najave.

 

 

Put Drobeta Turnu Severin – Targu Jiu – Ramnica Valcea (Dn 67):

 

Od Drobete Turnu Severina sve do Targu Jiu (oko 85km) je loš put, pun rupa i sa čestim radovima uz dosta prašine i kamiona. Ipak, glavni problem Rumunije uopšte (kao i nas, a kao, uostalom, i svake siromašne sredine) je što nema para za posebne magistralne pravce, već oni spajaju i prolaze kroz sela. U ovom slučaju najmanje 80% deonice od T.Severina do Targu Jiu (tih 85km!) je ograničenje 50kmh i ima policije po selima!

 

Nakon toga, sledećih 100-ak km do Ramnice Valceu je nešto bolji put i malo je bolja situacija sa brojem sela kroz koja put prolazi, ali je i dalje jedno 2/3 deonice sa ograničenjem od 50kmh. Sve zajedno – teško smaranje (naročito po vrućini!).

 

 

Ramnica Valcea – Curtea de Arges:

 

Od Ramnice Valcea se kratko (10-ak km) vozi međunarodnim koridorom E81 (dobar put), a onda lokalnim putem Dn73c do Curtea de Arges. Ovaj put je ok, ima nešto sela, ali nema policije i može da se vozi. Ipak, put ima iznenađenja (iznenadne rupe i loš asfalt), pa umereni oprez.

 

 

Transfagarasan (Dn7c) Curtea de Arges - Cartisoara:

 

Na prvoj deonici, od Curtea de Arges sve do akumulacije Vidrare (oko 35km), put je korektan.

 

Nakon toga, sledećih 15-ak km (po slobodnoj proceni) put je užasan! Bukvalno duboki krateri i to celom širinom puta. Naravno, prolazi se bez problema, samo lagano. Nakon toga pojavljuje se savršena deonica puta, pa opet loša, pa opet savršena i tako se menja situacija u 2-3 navrata. Ovde treba paziti, jer prelaz od savršene u lošu deonicu ume da ide u temenu krivine, bez bilo kakve najave – pa imajte to na umu. Tako je celom deonicom duž jezera Vidrare.

 

Nakon toga, do vrha (2050 mnv) je korektan put. Na vrhu je tunel. Sa druge strane su čuvene serpentine i ukosnice, a kvalitet puta je korektan. Asfalt je grub, ali je sa nekim brazdama (liče ne one brazde kada se skine gazeći sloj puta). Ja nisam ranije imao iskustva sa takvim putem, pa nisam znao koliko daleko smem da idem u krivinama;). Do nekog umerenog tempa (60-ak kmh) ne kliza... Inače, za peglanje nema previše prilike, jer je (makar vikendom, pa još ako je lepo vreme) gužva zaista velika.

 

Ispod planine, sve do Cartisoare je dobar put.

 

Inače, dalje do Sibiua vozite međunarodnim koridorom E68. Put je savršen, ima i krivina i pegla se za sve pare (bukvalno pun gas). Oprez po selima! Ka jugu je pogled na Fagaras planine koje ste prejahali, pa je ugođaj potpun.

 

 

Sibiu – Sebes (E68):

 

Međunarodni koridor E68, odličan put. Umereni oprez – ima nekoliko iznenađenja, u smislu skinutog asfalta, nezgodno iza temena brzih krivina. Oprez u selima (policija)! Ukupno 60-ak km.

 

 

Transalpina (Dn67c) Sebes – Novaci:

 

Cela Transalpina je asfaltirana, svih 125km od Sebesa do mesta Novaci. Izuzetak su samo nekoliko kratkih deonica (jul 2011.) koje su još u radovima. Ima ih, da budemo precizni, tačno 6;) (4 od po oko 500m i 2 od po oko 1km). Ni jedna nije pod usponom, niti je i najmanji problem za preći čak i za najtvrđi sportski motor u najgorim vremenskim uslovima. Fali tu još po neki nezavršeni mostić itd. No, da sumiram - Transalpinu može potpuno opušteno proći bilo koji motor.

 

Sam put je SPEKTAKULARAN, naročito južni deo od akumulacije OASA sve do mesta Novaci. Prevoj na iznad 2100 mnv (tj. 3 prevoja) je fenomenalan. Pogled, put, atmosfera, sve...

 

A za sam kraj (ako idete od severa ka jugu), nakon ski mesta Ranca ide 20km fascinantnog puta za peglanje života! Nema iznenađenja, nema gužve, ima i brzih i kratkih krivina, savršen asfalt, pregledan i širok put. Put za pomeranje svojih granica! Ipak oprez (ovo sam morao da kažem), da ne ponese previše...

 

Transfagarasan je ok, ali nekako šminkerski i navikan. Ok – treba videti. Transalpinu treba voziti bar jednom godišnje. Spektakl! ;)

 

 

Targu Jiu – Baia de Arama – Baile Herculane:

 

Put o kome smo ovde pričali kao mogućoj alternativi Dunavskoj magistrali, kada dolazite/vraćate se u Srbiju. Opravdao je sva očekivanja i nametnuo sa kao ruta kojom će se sigurno voziti!

 

Ceo pravac je dugačak oko 110km. Prvih (ili poslednjuh, u zavisnosti od smera;) 85km od Targu Jiu do 25km ispred Baile Herculane je savršen put. Bar pola je potpuno nov asflalt (star možda par meseci). Prevoj se penje na tik ispod 1000 mnv. Lep pogled, vožnja kroz šumu i prirodu, ne previše sela. Odlična alternativa.

 

Od poslednjih 25km, nekih 10km je jako loš put (duboki krateri, celom širinom puta). Uz jako, jako puno koncentracije i vrludanja možda vozite 40-50kmh;)). Sledećih 7-8 km je umereno loš put, a ostatak je korektna deonica ali vikendom sa puno gužve i parkiranih automobila pored puta (Baile Herculane je banja i ima puno ljudi koji se kupaju na reci Cerni i njenoj akumulaciji, a parkiraju uz put). Inače, očigledno je da će i ova deonica ubrzo biti sređena (građevinske mašine su na trasi). Možda već do sledeće sezone.

 

 

 

Do i kroz N.P. Semenik (Dn57b):

 

Još jedan sjajan pravac, od koridora E70 (u blizini Baile Herculane), preko mesta Božovići do Oravite (ili, naravno, u suprotnom smeru;).

 

Put je dugačak oko 100km i svaki metar je apsolutno savršen (završena je od novembra 2010. i poslednja loša deonica, koja je bila dugačka oko 15km). Put vodi kroz polja, pa pored Nere (čije ušće u Dunav kasnije čini granicu sa Srbijom) i kroz šume, pored jezera i preko prevoja se penje na oko 900 mnv i onda poslednjim obroncima Karpata silazi u Oravitu. Prelep, prelep put. Ima krivina, ima atmosfera, jedino čega nema je – saobraćaj! Preporuka, pogotovo što je u danu dostupan iz Beograda (sa povratkom pored Dunava).

 

 

Eto, nadam se da će biti korisno...

  • Podržavam 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 210 postova
  • Lokacija: Kikinda
  • Motocikl: YAMAHA TDM 900

Ne bi da od Targu jui do Curtea de arges idem kroz sela 150km i 50kmh. Sta mislite o ovom putu? Preko Petrosania. Sece transalpinu. Mislim da sam tuda isao 2009, ali se ne secam tog dele puta. Ima tuda 220km.

 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Integrisan, 8120 postova

Pa sad, ne ides 50kmh, samo mora da se pazi i gleda okolo ;). Ali da je smaranje - smaranje je...

 

Taj put koji pricas sece transalpinu i na delu gde se seku ne izgleda lose (ali to ne znaci mnogo).

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Vlasnik sajta, 5340 postova
  • Lokacija: Beograd, Srbija
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Mali off: ubacio sam podrsku za prikaz google maps. Da biste prikazali google mapu potrebno je da odaberete opciju 'Google Maps' u sekciji 'Stilovi' u gornjem levom uglu editora za pisanje poruka.

 

Tu postoje dve opcije:

- 'Google Maps' za gmaps link do recimo rute koju ste napravili

[gmap][/gmap]

- 'Google Maps (address)' za slucaj kada znate adresu koju zelite da prikazete.

[map][/map]

 

Otprilike ovako treba da izgleda formatiran google maps link za rutu:

[gmap]http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Bulevardul+Ecaterina+Teodoroiu%2FE79&daddr=45.40422,23.56734+to:45.43267,23.86103+to:Strada+R%C3%A2mnicu+V%C3%A2lcea%2FDN73C&geocode=FSBRrwIdDCZjAQ%3BFTzQtAId7JtnASkf27waT7hNRzFz4KePkWH1gw%3BFV4_tQIdJhdsASlToWdgjq5NRzFDsKaHzx1UVg%3BFajMsAIdyG14AQ&hl=en&mra=dvme&mrsp=2&sz=9&via=1,2&sll=45.201393,23.985901&sspn=0.996657,2.705383&ie=UTF8&z=9&dirflg=d[/gmap]

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 210 postova
  • Lokacija: Kikinda
  • Motocikl: YAMAHA TDM 900

Ne bi da od Targu jui do Curtea de arges idem kroz sela 150km i 50kmh. Sta mislite o ovom putu? Preko Petrosania. Sece transalpinu. Mislim da sam tuda isao 2009, ali se ne secam tog dele puta. Ima tuda 220km.

 

 

Davore, ti si sigurno prolazio ovuda. Sta mislis?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Călător motocicleta, 2361 postova
  • Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

@ Severian --- bravo!!!

 

@tdm

 

put Petrosani - Brezoi prosto obozavam i na ovoj deonici smo vec 2 puta i kampovali uz potok na 20-25km posle Petrosanija. Kvalitet puta je jednim delom savrsen a jednim onako, ali smo tuda vozili sa svakakvim motorima (coper, enduro, touring...) i moze svako da prodje. Prelep put kroz sumu celom duzinom!!! Problematican je jedan deo od 15ak km oko mesta Voineasa. Na ovom delu vec nekoliko godina rade masine za izvlacenje stabala iz sume, tovare kamione,... i ako je lepo vreme sve je to samo jedan lep, tvrd i ravan makadam. Ali ako padne kisa... Mi smo dva puta prosli tuda po ozbiljnoj kisi. Nismo imali nikakvih problema... malo pazljivije i vozi... Cak ni Virago nije imao nikakvih problema.

 

Preporucujem ovu deonicu ali treba da budete spremni na taj deo koji je u stanju u kakvom jeste. Mislim da zarad prelepe voznje celim ovim pravcem, cak i oni koji zaista mrze off mogu da istrpe ovaj mali deo i da na kraju kazu da nisu zazalili.

 

U mestu Voineasa imate ogroman hotel iz vremena socijalizma u kom imate restoran sa jaaaako dobrom hranom za jaaako smesne pare pa preporucujem za odmor i osvezenje posle ove off deonice.

 

da dodam nesto... nisam siguran da li sam prolazio onom malom deonicom od Targu Jiu do Petrosanija. A sto se tice dela Brezoi Curtea de Arges preporucujem da ides preko Ramnicu Valcea

  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 5 postova
  • Lokacija: Vrbas
  • Motocikl: Sprint Grizzy 125

Prvo samo kratak pozdrav za urednike i jedno VELIKO HVALA što postoji ovaj sajt.:care:

Od aprila tek vozim motor i zahvaljujući Vama i sjajnim forumima lako sam našla odgovore na mnoga pitanja.:takoje:

 

Naime, ovih dana planiram put preko Rumunije do Bele Crkve i Đerdapa pa me interesuju dve stvari:

1. Šta mi je sve od dokumenata potrebno? (jer sam na nekom sajtu pronašla čitav spisak neophodnih papirčina :neznam: )

2. Da li na deonici od graničnog prelaza kod Nakova, preko Temišvara ( noćenje) do Vršca postoje mesta koje bih mogla da obiđem?

 

P.S. Ako je to uopšte važno, ne zaboravite da vozim skuter od 125ccm. :moto3:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1359 postova

Neznam gde je prelaz nakov prestavljam iznad srpske crnje pa ce tvoja putanja biti ka temisvaru i posle vrsac , uljma , bela crkva , stara palanka skela radi preko dana , ram , veliko gradiste , djerdap .

po mom iskustvu posto poznajem taj teren preporucio bih ti putanju od temisvara ka vatinu prelaz kod vrsca , mesto pre granice (ili moravica ili stamora se zove )u RO na velikoj raskrsnici ima samo jedna velika ,levo kad dolazis iz TM se odvaja put koji ide ka prelazu kod bele crkve rumunskom stranom . mislim da ti je tuda blize . mada posle tog prelaza prilazis pocetku karpata i sumama pa put vodi prema moldova-nova tu treba da ima skela ka velikom gradistu neznam dali radi . kako put prilazi moldova nova levo se odvaja prema belobreski i divcima dva srpska sela i posle ide prema zlatici isto srpsko selo ali ces naici na vojnu kontrolu posle divca pa im mozes biti sumljiva osoba posto tuda idu uglavnom mestani. inace priroda je mnogo lepa u belovreski i okolini a i pogled na dunav je lep . ako neradi skela u moldova nova po meni je bolje da se vratis ka beloj crkvi pa da u staroj palanci predjes skelom u ram dalje put ide ka srebrnom jezeru i velikom gradistu . neznam da ti kazem koja je strana lepsa za voznju RO ili SRB ka djerdapu imas put iz velikog gradista a i iz moldova -nova ka djerdapu . na samom djerdapu imas granicni prelaz . mislim da je kod nas lepsi asfalt .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Integrisan, 8120 postova

Od papira, dodatno u odnosu na srb, treba ti zelena karta.

 

Od Temisvara, ako ides na Djerdap, preporucujem da ne ides na vrsac, nego da hvatas pravac, resica-bozovici-orsova-turn severin. onda preko same he djerdap nazad u srb.

 

U t.severinu imas dosta odlicnih malih hotela za spavanje.

 

Sve mozes bez problema tvojim motorom i odlican je put.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Călător motocicleta, 2361 postova
  • Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Da se ne ponavljam... Severian je rekao ono sto i ja mislim.

 

Ne zaboravi da moras imati nov, crveni, pasos

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Călător motocicleta, 2361 postova
  • Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Jos nesto bih dodao...

 

prelazi Nakovo i Jasa Tomic ne rade uvek, t.j. veoma retko rade. Imaju neki sistem parnih i neparnih vikenda, praznika, specijalnih prilika,... uglavnom ni na samim prelazima nisam uspeo dobiti informaciju kada rade.

 

Predlazem prelaz Srpska Crnja

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1359 postova

Od papira, dodatno u odnosu na srb, treba ti zelena karta.

 

Od Temisvara, ako ides na Djerdap, preporucujem da ne ides na vrsac, nego da hvatas pravac, resica-bozovici-orsova-turn severin. onda preko same he djerdap nazad u srb.

 

U t.severinu imas dosta odlicnih malih hotela za spavanje.

 

Sve mozes bez problema tvojim motorom i odlican je put.

ako nemas interes da vidis dunav osim na djerdapu mozes i ovim pravcem to je put sa manje saobracaja i uglavnom bez tezis kamiona osim dela orsova - turnu severin. neznam kakav je asfalt na tom pravcu uopste u rumuniji je pravilo da cim sidjes sa glavnih putnih pravaca put je los . na glavnim putnim pravcima ima dosta teskih kamiona pa je svakako ovaj pravac bolji od pravca temisvar lugož caransebes orsova turnu-severin , koji je prepun teskih kamiona .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Călător motocicleta, 2361 postova
  • Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Prvo samo kratak pozdrav za urednike i jedno VELIKO HVALA što postoji ovaj sajt.:care:

Od aprila tek vozim motor i zahvaljujući Vama i sjajnim forumima lako sam našla odgovore na mnoga pitanja.:takoje:

 

Naime, ovih dana planiram put preko Rumunije do Bele Crkve i Đerdapa pa me interesuju dve stvari:

1. Šta mi je sve od dokumenata potrebno? (jer sam na nekom sajtu pronašla čitav spisak neophodnih papirčina :neznam: )

2. Da li na deonici od graničnog prelaza kod Nakova, preko Temišvara ( noćenje) do Vršca postoje mesta koje bih mogla da obiđem?

 

P.S. Ako je to uopšte važno, ne zaboravite da vozim skuter od 125ccm. :moto3:

 

Evo jedan predlog... pogledaj link

 

http://maps.google.com/maps?saddr=Vrbas,+Vojvodina&daddr=Timisoara,+Romania+to:Re%C5%9Fi%C5%A3a,+Romania+to:Moldova+Nou%C4%83,+Romania+to:DN57+to:DN57+to:DN57+to:DN57+to:DN57+to:E70%2FDN6+to:25.1+to:25.1+to:Donji+Milanovac,+Central+Serbia+to:Golubac,+%D0%93%D0%BE%D0%BB%D1%83%D0%B1%D0%B0%D1%86,+Serbia+to:Bela+Crkva,+Serbia+to:Vr%C5%A1ac,+South+Banat+District,+Vojvodina,+Serbia+to:Vrbas,+Serbia&hl=en&ie=UTF8&sll=44.951193,21.560669&sspn=1.072967,2.688904&geocode=FctKtwId0NUrASkL68UFWkVbRzFmrcvXeaU9NA%3BFeo8ugIdsPFDASmntQ_LfWdFRzFJZ5NzZK9_Uw%3BFSA5swId5gROASnZGKfWFCpQRzHIvv1hgp4rtg%3BFbN4qgIdd4ZKASkBRHXg6alRRzF5djtLP6ZG-A%3BFdCLqQIdd1NMAQ%3BFdQ_qAIdqjFQAQ%3BFSi8pgIdZBpSAQ%3BFYD4pwIdShtTAQ%3BFYOFqQId4U5UAQ%3BFYENqgIdlGJXAQ%3BFSmfqQId7ZVXAQ%3BFZzgqAIdqO5TAQ%3BFaRwpgIdagxSASntkz-FvWRRRzH4ApvEFqXu5Q%3BFURSqQIdpCxKASm5mv_wKwRRRzHJLzXx2xeE5g%3BFaAerQId28pGASnjOauUmlpQRzHoFNoHHuYSMA%3BFaqEsAId_ANFASk99aLFxRRQRzE65LgsnDYQGg%3BFctKtwId0NUrASkL68UFWkVbRzFmrcvXeaU9NA&mra=ls&vpsrc=0&z=8

 

jedino ne znam koliko dnevno prelazis, koliko dana imas, ides li sama,... ali eto ti teme za razmisljanje

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 5 postova
  • Lokacija: Vrbas
  • Motocikl: Sprint Grizzy 125

Hvala svima na detaljnim instrukcijama. :)

Broj dana nije bitan pošto sam na godišnjem odmoru. Vozim sama. Prespavala bih u Temišvaru, na Belocrkvanskim jezerima, Srebrnom jezeru i u Kladovu sigurno a za ostalo ću videti. Evo kako je izgledao prvobitni plan:

 

1.dan Vrbas - Temišvar (razgledanje grada i prenoćište)

2. dan Temišvar - Bela Crkva (dan ili dva brčkanja na jezerima)

4.dan Bela Crkva - Srebrno jezero (opet brčkanje dan ili dva)

6.dan Srebrno jezero - Kladovo ( sa svraćanjem u Golubac i svim ostalim što se podrazumeva na tom putu) Tu bih prenoćila i sutradan bi valjalo krenuti kući.

 

Međutim, dali ste mi dosta interesantnih predloga tako da će se ovo verovatno promeniti.

Ne mogu dnevno puno da pređem jer motor još uvek ima blokadu pa ne ide brže od 80 km/h. Ali nema veze, bitno da se točkovi okreću.:lol:

Ako imate još neki predlog obavezno kuckajte.

 

E, da! Niko mi nije ništa napisao o istorijskim spomenicima i drugim mestima koje bi valjalo obići u tom delu Rumunije.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 210 postova
  • Lokacija: Kikinda
  • Motocikl: YAMAHA TDM 900

Međutim, dali ste mi dosta interesantnih predloga tako da će se ovo verovatno promeniti.

Ne mogu dnevno puno da pređem jer motor još uvek ima blokadu pa ne ide brže od 80 km/h. Ali nema veze, bitno da se točkovi okreću.:lol:

Ako imate još neki predlog obavezno kuckajte.

 

E, da! Niko mi nije ništa napisao o istorijskim spomenicima i drugim mestima koje bi valjalo obići u tom delu Rumunije.

 

Ako se ne varam u Tem imas 4 trga. Na jednom je stara pravoslavna crkva i samostan, a na jednom najveca prav crkva u ovom delu Rum.

 

Kad je planiran put?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Călător motocicleta, 2361 postova
  • Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

U Temisvaru imas sta videti... ostalo je samo priroda, sume, malo obronaka Karpata i Dunav. Zamkovi, tvrdjave i slicno je malo dublje u Rumuniji

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Integrisan, 8120 postova

Temisvar je velik i zanimljiv grad. Ima lepih kafica i restorana (narocito), dosta dobre atmosfere... U turn Severinu ima t akodje dosta prvoklasnih (a jeftinih) kafica i restorana i lepog sveta...

 

Ostalo, kao sto Davor rece - samo priroda. Naravno, ja i taj deo jako volim i dosta je sve to lepo i zanimljivo.

 

Svakako ti preporucujem da revidiras plan i ides vise kroz Rumuniju, a u Srbiju u povratku iz Kladova. Izmedju Temisvara i Turn Severina mozes da spavas u Baile Herculane (banja). Imas puno pristojnih pansiona za razumne pare (prelistaj forum).

 

I na kraju - lepo se provedi!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 131 postova
  • Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA
  • Motocikl: YAMAHA FJR 1300A

pozzz . pošto idem 2.09.2011 u rumunjsku preko srbije , me interesuje kakav je put izmađu CAMPU LUI NEAG ---- BAILE HERCULANE ... lp milan

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 210 postova
  • Lokacija: Kikinda
  • Motocikl: YAMAHA TDM 900

pozzz . pošto idem 2.09.2011 u rumunjsku preko srbije , me interesuje kakav je put izmađu CAMPU LUI NEAG ---- BAILE HERCULANE ... lp milan

 

Moze se proci, ali ima dosta rupa. Meni je prosek tuda bio 30-40km/h. A posle ti je odlican put

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja