Jump to content

Moto Zajednica

Prva velika BJB žurka!!!

Recommended Posts

  • Drug član, 1125 postova
  • Lokacija: Novi Beograd-blok 61
  • Motocikl: MV Agusta 800 Brutale

Pozivamo Vas na prvu veliku BJB žurku u skopu projekta međusobnog zimskog druženja BJB ZIMA. Žurka će se održati na splavu Hrabro srce na potezu između Ušća i Hotel Jugoslavije, bliže samom hotelu.

 

Na sledećem linku možete pronaći bez problema mesto zločina protiv zimske usamljenosti - Lokacija splava

 

 

4aI9Z_hrabrosrce10.jpg

 

 

To mesto zločina nam je velikodušno ustupio naš drugar Zoran Livaja, svetski putnik koji je sa svojom malenom i odabranom ekipom obišao svet motociklima, i to čoperima, a baš to ih kao svetske motoputnike ne čini samo prvima, već i za sada jedinima. Žurka je zakazana za 02.12.2010,god. Sa početkom u 21.h pa dokle ko izdrži. Četvrtak je u pitanju, pa se možda neće moći svi pohvaliti koliko su izdržali, ali cilj je da, ma kada otišli sa žurke, svi ponesu osmeh, dobre uspomene i novu energiju.

 

Za muzički program biće zadužen naš DJ Vlajko, koji je na ovogodišnjem Reliju na žurci na Kopaoniku pokazao da je ne samo ispekao zanat, već ga maksimalno osetio i prilagodio našim željama. Ko god da je bio na toj čuvenoj žurci, zna kakav je provod bio uz DJ Vlajka.

 

 

Cene pića maksimalno povlašćene. Sve cene imaće svoj jasan i naznačen popust za učesnike žurke u odnosu na standardni cenovnik, a izvod iz cenovnika objavićemo u ovoj temi odmah po usaglašavanju ostalih detalja, pa će svako imati uvid u te cene i pre polaska.

 

 

Na samoj žurci će biti još nekih lepih iznenađenja, ali ona bi prestala to da budu ako bismo ih sada objavili, zar ne? Stoga, malo strpljenja oko iznenađenja.

 

Parkiranje automobila moguće je na parkingu kod Hotela Jugoslavija i ono košta ??? dinara (kad saznam javljam) po započetom satu bez ograničenja u dužini parkiranja. Ovo je najskuplji ali i najbliži parking prostor za automobile. Ukoliko vreme bude dozvolilo, pa se bude moglo doći motociklima, to se može uraditi sve do samog splava, a biće i organizovano parkiranje na tom prostoru. Parkiranje automobila besplatno može se izvesti po obližnjim ulicama, što zahteva koji minut pešačenja više, tako da i ta mogućnost postoji.

 

 

Za sve raspoložene da se pojave u Beogradu, a nisu iz Beograda, pokušaćemo da obezbedimo smeštaj sistemom jedni-kod-drugih, te se u tom smislu pozivaju da se jave svi zainteresovani da dođu u Beograd a nemaju smeštaj, kao i oni koji bi mogli da im u Beogradu ponude smeštaj vezan za ovu žurku. Javljanje bi trebalo obaviti na mail dr.baneBJB@gmail.com

 

 

Za sva pitanja komentari i predloge možete pitati u ovoj temi ili na PP.

 

Pozz i vidimo seeeeee... :)

 

 

update:

S'obzirom da nam se polako približava žurka vreme je i da podelimo sa vama neka iznenadjenja kojih će biti tamo. Za početak želim da vas obavestim da će na žurci biti organizovana tombola. Svaki učesnik će moći da uzme učešće u istoj za simboličnih 100 din. po jednom lozu(broju) koliko ćete ih kupiti je na vama, tj. možete uzeti koliko god želite. Nagrade će biti od simboličnih do zaista vrednih. Evo za danas da vam kažem da će jedna od nagrada biti i kaciga, zatim će biti i popusta na celokupan iznos registracije... a ostale nagrade objavljivaćemo naknadno čisto da vas držimo u neizvesnosti. U svakom slučaju i vidimo se u četvrtak

  • Podržavam 6

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja