Jump to content

Moto Zajednica

Keeway Outlook- iskustvo (izmenjen naziv)

Recommended Posts

  • Ne silazi, 6478 postova
  • Lokacija: Singidunum
  • Motocikl: đački pešački

Nov, 2008 kod je došao na tržiše, 1.900 €. Tokom 2009 i 2010 je bio 1.600, sajamski popusti su bili stotaka dole. Sad imaju nove po toj ceni od 1.300 koji su im stajali uglavnom na vetrometini, sa ponekim sitnim oštećenjem, bar tako sam informisan jesenas. I svi su iz 2008.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 208 postova
  • Lokacija: Дорћол
  • Motocikl: Honda Dylan 150cc

па шта мислиш исплати ли се узети такав :zbunjen: иако је стајао 3 године ... :zvizduk:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 5 postova

Dobro vece drugari

 

Imam outlook-a vec skoro dve godine , i sada mi je potrebna sva pomoc i informacije da ga vratim na put.

Naime desava mi se da toliko podigne temperaturu ( znam da mu je to fabricki da ukljucuje na 98 stepeni ventilator) ali evo vec drugi put mi se desava da je podigao temperaturu ,da je skoro dosla u crveno i izbacio je vodu iz sistema ( u cantrici je ima jos, ali sam dolio na cepu hladnjaka poprilicno vode) . Mislim da sada kada je to uradio nema dovoljno vode , tako da ni termoprekidac ne ukljucuje kada treba ( jer je pri vrhu sa desne strane,pa mislim da ne stoji u vodi i nema pravu informaciju koliko je topla voda u sistemu) .

Iako sam prezadovoljan Outlook-om, brzinom i ergonomijom, i narocito kako poteze i sa dve osobe , ima te bolesti koje me nerviraju .

Dosio sam informaciju da na novom outlook-u termoprekidac ukljucuje na 92 stepena, sto je odlicno, mada ga trenutno nema, kod nas , u kontaktu sam sa ljudima koji uvoze delove pa imam dil da mi to poruce . Zao mi je samo jer sam se bas radovao kada sam ga novog kupio , prosle godine stajao je mesec dana u servisu jer nisu imali neki glupi dihtung , pa je curelo ulje , sad voda (plasim se da nije otisao dihtung glave) pa vas molim da ako bilo koga sa slicnim problemom da pise kako ga je resio .

 

Pozdrav , Nenad

  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Ne silazi, 6478 postova
  • Lokacija: Singidunum
  • Motocikl: đački pešački

Baš sam juče hvalio ovaj skuter drugaru koji ih voza i pored velikog motora. Jeste problem zadizanje temperature mada lično nisam imao loše događaje ali znam pojedine kojima je izbacivao vodu u stani kreni letnjoj gužvi. Ima i termostat u vodenom toku i možda bi i on mogao da se proveri ili zameni nekim koji nešto ranije otvara. Ja sam ga vadio ali koliko se sećam nisam došao do zaključaka da pravi problem, odnosno mislim da dosta rano i otvara pun protok. Jedino rešenje je drugi termo prekidač, možda i taj što imaš kasnije uključuje za neki stepen što je kritično. Razmisli da ugradiš dodatni ventilatorčić od kompjutera direktno ispred agregata, negde iza članaka stopala, iza one plastike što se skida. I naravno, nešto veće površine hladnjak bi bio rešenje a ima mesta za poprilično veći. I kao solomonsko rešenje, ugradi dodatni ručni prekidač za nezavisno uključivanje ventilatora pa kad osetiš da sledi rast temperature, uključiš sam. Toliko od mene zbog lepe uspomene na ovaj skuter.

  • Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 13 postova
  • Lokacija: Sabac
  • Motocikl: Keeway Outlook 150cc

Pozdrav od mene posle pauze od godinu dana bez skutera.

 

Igrom slucaja dodjoh povoljno do novog Outlooka 150cc ali modela 2012god.Pracen njegovim problemima sa pregrevanjem ja ga ipak uzeh nisam mogao da odbijem ponudu a vec mi je i potreban skuter za posao na kratke relacije i malo zujanje po gradu.

Ja opet srecan nov skuter posle Kymca Super 8 sa kojim nisam imao nikakvih problema i kojeg i dalje vozi novi vlasnik preko godinu dana bez ijednog kvara.Isteram motorce na probnu voznju do vikendice nekih 6km od grada kad ono temperatura poce da zakiva u crveno pali se ventilator ali slabo skida temperaturu,malo stanem da se ohladi i stignem do placa.Nazovem Keeway objasnim sve oni mi daju broj servisa,ja pozovem broj decko ih ne servisira vise zatvoreno.Opet zovem Keeway javi se nihov serviser ljubazno i kaze da sam dospem antifriz i da ga upalim i ozracim.

E, ovo ce pomoci i ostalima jre sam pronasao par gresaka na motoru oko hladjenja i njegovih creva.

 

Posle rasturanja plastika vidim da mu je dodat jos jedan hladnjak sa donje strane i da ne bi trebalo da pregreva.

635E16A2-5E20-F940-A06B-FF20CB5E8A13_thumb.jpg

Creva su obadva predugacka izlomljena i isprovlacena bez potrebe oko plastika,lepo uzmem skalper i skratim ih za nekih 5-6cm sa gornje i sa donje strane i ponovo ih vratim na mesto dotegnem selne jer su bile labave.

77377525-CB7C-BB48-B50D-06AEB654330D_thumb.jpg A03D62B6-D694-C948-9690-E66F10E32B66_thumb.jpg1127D883-6FE1-5B40-B32E-D9758FAFBF27_thumb.jpg

Termostat otvara na 96C stepeni tako pise i na njemu,zamenjen kineski atifriz kojeg je bilo pola litre u sistemu sa Parflu G12 -135C razredjen na 1,5l destilovane vode jer mi je 1-1 bio gust za skuter a to je -45C.Punjenje hladnjaka i ozraka sistema sa 2l antifriza i naravno proba kako sada radi skuter.

Posle ovog zahvata skuter prodisa,termostat pali kada predje malo preko polovine ali samo kad stoji u mestu u voznji mi nije palio i drzao je na pola konstantno.

Trenutak kada se pali i kada se gasi vetilator.

2C75E6C4-4786-AD4D-8AF7-26820FAE8CAF_thumb.jpgAFBFC43B-9861-1A40-89EE-EEF36DD07E54_thumb.jpg

Toliko od mene za sada dok se ne razradi kako treba palo voznja na dalje.

  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.


  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja