Jump to content

Moto Zajednica

APEL

Recommended Posts

  • U prolazu, 2 postova

A  P  E  L 

 

                SVIM BAJKERIMA SRBIJE

                                    I

      BAJKERIMA KOJI PUTUJU KROZ SRBIJU

 

 

 

    Ja majka Isaka Ahmada,vašeg brata,druga i prijatelja,apelujem i upozoravam Vas,da za ubistvo bajkera na motoru većina predstavnika sudskih vlasti koji bi trebali da štite i zastupaju javni interes i interes žrtava i oštećenih, gledaju  da sa svim mogućim sredstvima i načinima, krivce za smrt bajkera oslobode krivice. Veliki broj vozača po putevima u Srbiji ne posmatra motoriste kao učesnike u saobraćaju ,zbog svojih krajnje primitivnih  predrasuda, zajedno sa velikim brojem predstavnika sudskih vlasti,smatraju vas ljudskim talogom i dnom društva.

    Sa takvim predrasudama i nakaradnim i umobolnim razmišljanjima,smatraju da imaju pravo da Vas ubijaju,a sudske vlasti da zaštite ubice bajkera.

  Apelujem i molim Vas da smrt Isakova i Sašina ne budu uzaludne.

  Apelujem i molim za solidarnost,ja majka vašeg brata Isaka Ahmada.

  Na ovaj apel me je naveo postupak istražnog sudije Opštinskog suda u Požarevcu,koji je jednim obaveštenjem na pola lista papira,bez ikakvog objašnjenja,skinuo krivičnu odgovornost za nasilnu smrt moga sina Isaka Ahmada(18)i njegovog druga suvozača Sašu Spasića(22),sa okrivljenog kamiondžije Radiše Mitića(55) iz Požarevca,koji je u noći 01-06-2008. između

2 i 30 i 3h,  ne poštujući pravo prvenstva motorcikliste koji se kretao magistralnim putem,izašao sa nekategorisanog puta-iz njive, kod zabelske petlje, na magistralni put,sa leve strane gledajući ka Velikom Gradištu,neosvetljen i sa neispravnim kamionom koji je natovario košnicama,i krenuo bezobzirno,kabadahijski da tako neosvetljen manevriše po putu,ne obraćajući pažnju na motor koji se kretao magistralnim putem, koji mu je dolazio sa desne strane,a kojim je upravljao moj sin Isak,koji se kretao ispravno,svojom trakom i propisnom brzinom.Ne mareći za to, što ga bilo koje drugo vozilo ili lice ne može uočiti jer nije osvetljen,ubica moga sina Isaka i njegovog druga Saše,Radša Mitić vozač neosvetljenog i neispravnog kamiona je iz njive,koja je nivelacijski ispod puta,bez zaustavljanja izašao na magistralni put i započeo polukružno okretanje iz leve trake u desnu kojom je nailazio moj sin Isak,jer je kamion dugačak 8.6 m,a put je na tom mestu širok 6.0 m.Ne uočivši ga na vreme,jer je bio neosvetljen,moj sin Isak je pokušao da ga u zadnjem momentu zaobiđe,gde je došlo do kontakta motora moga sina Isaka i neosvetljenog krša od kamiona,te usled udara o zadnju levu ivicu kamiona moj sin Isak i njegov drug Saša su popadali na drugu stranu kolovoza,pored kamiona,koji je i posle kontakta sa motorom i dalje nastavio kretanje(da ne bi uznemirio pčele),i parkirao se posle više od 22m.krajnje desno,na desnoj kolovoznoj traci,gledajući u pravcu kretanja motora ka Velikom Gradištu.

  Kada je uparkirao neosvetljen kamion,ubica Radiša Mitić se najverovatnije setio da upali svetla,da vidi šta može još da  uradi.Kazaljka na brzinometru Isakovog motora zaustavila na 57km/h,(brzina kojom se kretao motor pre kontakta je bila sigurno i manja,jer pri obilaženju normalno je da vozač ubrzava a ne usporava).Isak i Saša su ležali i bili živi i lakše povređeni na drugoj kolovoznoj traci pored kamiona, sa leve strane gledajući ka Velikom Gradištu.Moj sin Isak je čak pokušao i da ustane,ali nije mogao zato što je prilikom udara u zadnj levi deo kamiona polomio desno koleno(prema sudsko-medicinskom veštačenju)

  Radiša Mitić koji je namerno izazvao pad motorista na put, bio je navodno sa suvozačem u kamionu,izvesnim Milanom Paunovićem iz Požarevca,i umesto da odmah sklone dvojicu povređenih mladića,vaše braće i drugova sa puta,oni su se vrzmali oko kamiona,gledajući (po njihovoj izjavi) da nisu slučajno pale košnice sa pčelama sa kamiona,a ne pružajući pomoć Isaku i Saši ,koji su povređeni pokušavali da ustanu i sklone se sa puta.

  Posle izvesnog vremena(koje je bilo dovoljno dugo da se sa puta sklone dvojica povređenih mladića) ne vozi nego"leti" putnički auto "fiat punto" kojim ne vozi nego"pilotira"izvesni Jovo Kokotović(54)izbeglica iz Gospića koji živi u Borči kod  Beograda i gazi obadvojicu,i Isaka i Sašu.Isak je bio u sedećem položaju,gazi ga preko glave i nogu,rolajući ga po asvaltu gotovo 15 m,pa zatim gazi Sašu preko rebara i stomaka i takođe njega rolajući,preko 12m.i ne planirajući da se zaustavlja,dok se auto sam nije zaustavio,jer mu je otpao hlanjak,i to na više od 50m.posle gaženja motorista.

  Isak i Saša su umrli nasilnom smrću,koju je započeo Radiša Mitić iz Požarevca,a njihove živote je okončao Jovo Kokotović iz sela Borče kod Beograda,tako što ih je žive pregazio,vozeći veoma velikom brzinom na puta gde je ograničenje do 60 km/h.

 

    Istražni sudija Dobrica Živković i javni tužolac Slobodan Kovačević Opštinskog suda u Požarevcu,izašli su na lice mesta da izvrše uviđaj.

    Istraga se odmah usmerava tako da ubice i krivce za smrt dvojice mladića koji su vozili ispravan motor marke "Suzuki M800 Intruder", oslobode i  proglase da nisu krivi.

    Istražni sudija je odmah na licu mesta dao nalog da se izvrši veštačenje motocikla marke "Suzuki-M800 Intruder"koji je vozio moj sin Isak Ahmad,kao i nalog za vršenje obdukcije unakaženih tela moga sina i njegovog druga.Istražni sudija nije dao  odmah nalog za veštačenje kamiona koji je vozio prvi ubica Radiša Mitić,kao ni auta koji ih je gazio do unakaženosti i smrti a kojim je upravljao drugi ubica Jovo Kokotović.Istražni sudija je takođe dao nalog za zadržavanje motora moga sina,dok traje istraga.

    Istražni sudija i javni tužilac nisu odmah 01.06.2008. po izvršenom uviđaju na licu mesta odredili pritvor ni drugu meru zadržavanja osumljičenom vozaču kamiona Mitić Radiši ni drugim učesnicima u izvršenju krivičnog dela ubistva.Mitić Radiša je tek  02.06.2009.god,navodno priveden u 16.00.kada je lišen slobode,samo forme radi, i saslušan u 19.25 u prisustvu svog branioca i posle saslušanja pušten.Ukupno je bio lišen slobode 3h,i to 43h kasnije po učinjenom krivičnom delu.

    Verovatno je da je istražni sudija,dao dosta vremene okrivljenom,43h!!!da može da utiče na iskaze drugih učesnika u ubistvu moga sina i njegovog druga,te da se međusobno dogovore o lažnim iskazima. Pošto stanuje neposrednoj blizini mesta zločina vozač tog krša od kamiona Radiša Mitić poučen od strane svoga advokata falsifikaovao je najverovatnije i neke od dokaza sa mesta gde je izvršio zločin,jer posle završenog uviđaja sud nije naložio da se obezbedi mesto zločina.

    Jovu Kokotovića, vozača auta koji ih je pogazio nisu ni osumljičili za smrt dvojice mladića,njega su odmah isključili kao krivca i ubicu moga sina i njegovog druga.

      Sve radnje koje je preuzimao zamenik javnog tužioca u Požarevcu istražni sudija,preuzimane su da se okrivljeni Mitić  Radiša oslobodi optužbi za ubistvo,a istovremeno i drugi učesnici,koje su istražni sudija i zamenik javnog tužioca kvalifikovali samo kao svedoke,a ne kao učesnike u izvršenju teškog krivičnog dela,ubistva dvojice mladića.

 

    Delimično uvidevši šta radi istražni sudija Dobrica Živković i zamenik javnog tužioca Slobodan Kovačević,da ceo postupak montiraju i izvrću,da su se stavili u odbranu izvšilaca krivičnog dela, napisala sam predstavku MUP RS ministru g.Ivici Dačiću,Ministarstvu Pravde g-đi Snežani Malović i načelniku PU Požarevac g. Radovanu Živkoviću,u kojoj sumljam u objektivnost rada suda i policije u Požarevcu.

  Do danas nisam dobila odgovor šta su preduzeli za takvo činjenje i nečinjenje ljudi koji su predstavnici suda i policijeje u Požarevcu

 

 

  Smatram da su istražni sudija Dobrica Živković i zamenik javnog tužioca Slobodan Kovačević,pružili pomoć učiniocima krivičnog dela,tako što su sve prduzete radnje od početka istrage usmeravali da se onemogući  dokazivanje krivice za učinioce krivičnog dela,da su od samog početka istrage nesavesno radili,a takođe sa namerom da se oteža dokazivanje učinjenog krivičnog dela.

 

 

  Krajnje nesavesno radeći istražni sudija za tako tešku tragediju koja se dogodila pozvao je zamolnim putem Prvi Opštinski sud u Beogradu da sasluša drugog učesnika u nasilnoj smrti dva mladića,Jovu Kokotovića,vozača fiata,kao svedoka,a koji ih je pogazio vozeći kao da vozi avion a ne autao,(u policijskom izveštaju stoji da je preleteo preko mladića koji su ležali lakše povređeni na asvaltu).Dalje nesavesno radeći sud u Požarevcu prihvata njegovu izjavu da je vozio oko  60km/h kao tačnu,ne obazirući se na policijski zapisnik gde stoji da je "preleteo"preko njih.

  Sud postupa prema vozaču auta koji ih je pogazio i usmrtio,kao da je pogazio dva dugmeta,a ne dva ljudska bića,dva života.Dva čoveka je ubio.

  Zar neko leti ako vozi do 60km/h,i zar je zaustavni put vozila koje još nailazi na prepreke na putu(dva ogromna mladića),a vozi tom brzinom posle gaženja prvog tela do zaustavljanja viši od 50m.

    Kazaljka na brzinometru na motoru je posle udarca o zadnji levi deo kamiona ostala na 57km/h,zašta postoje svedoci koji su videli to jutro.U sudskim spisima se ta brzina motora nigde ne pominje,jer nebi išla u prilog ubicama moga Isaka i Saše.

    Sve izjave svedoka i okrivljenog su nelogične i lažne,a uz pomoć falsifikovanih dokaza(fara i sijalice,) uzetih navodno naknadno sa mesta zločina devet dana posle ubistva Isaka i Saše,uz namerne propuste i nečinjenja istražnog sudije Dobrice Živkovića i zamenika javnog tužioca Slobodana Kovačevića ,ceo postupak je montiran,ali nelogično i suprotno zdravom razumu i pameti,da se ubijeni proglase krivim za sopstvenu smrt,a počinioci krivičnog dela oslobode krivice.

  Na osnovu svih lažnih svedočenja i falsifikovanih i lažnih dokaza istražni sudija Dobrica Živković je naredio dana 12.01.2009.god. da se izvrši saobraćajno tehničko veštačenje kako je on nazvao "saobraćajne nezgode"na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu.

 

  Na osnovu lažnih i falsifikovanih dokaza,izvršeno je pomenuto veštačenje,a da sudija nije naknadno imao potrebu da bilo koga od počinilaca krivičnog dela ponovo sasluša ili uzme dopunsku izjavu,ili sasluša moguće svedoke ,da je bar pročitao predmet video bi nelogičnosti u sopstvenom postupku .

  Prema dobijenom veštačkom nalazu,kojim su se veštaci Saobraćajnog fakulteta izjasnili  na osnovu dobijenog(falsifikovanog) materijala i (lažnih)činjenica od strane suda iz Požarevca,(a ni oni se nisu upitali da li su logične i normalne činjenice i navodni dokazi koji su im servirani od strane suda iz Požarevca),veštaci Saobraćajnog fakulteta,umesto da ukažu sudu na nelogičnosti i sumlju,zvanično u svom veštačkom nalazu okrivljuju moga sina  Isaka  Ahmada da je kriv što  nije blagovremeno uočio kamion koji je izašao iz njive na magistralni put, a zato što je bio u pijanom komatoznom stanju,te da je vozio motor oko 75km/h bez svetla od Smedereva do mesta gde su ga ubili. Vozač kamiona Radiša Mitić nije kriv uopšte, jer nije mogao da vidi neosvetljen motor,motorista je morao da vidi njega,pošto je on po njihovim navodima imao sva ispravna svetla i bio osvetljen i ispravan.Sud i veštaci prihvataju izjavu Jova Kokotovića koji ih je pogazio,da je on bio zaslepljen velikim svetlom od kamiona,te da je vozio do 60km/h,te tako po (bednom) mišljenju saobraćajnih veštaka,on nije mogao da ih uoči i prkoči,a od početka gaženja i rolanja po kolovozu moga sina Isaka,koji je bio visok 194cm.i težak 105 kg. pa onda gaženja i rolanja Saše,takođe krupnog i visokog momka,auto se zaustavio tek posle više od 50m.

 

  Zar možemo dopustiti da prođe tolika gomila laži i falsifikovanih dokaza,da se veruje ubicama i nasilnicima,a žrtve da ne smeju ništa ni da kažu.Da tek tako pustimo ubice i njihove pomagače da i dalje ubijaju i prođu nekažnjeno!!!!

 

  Da li je možda moj sin kako su utvrdili veštaci Saobraćajnog fakulteta na osnovu materijala koji im je dostavljen možda imao infracrvena svetla u očima i mogao da vozi motor noću pri brzini od 75.6km/h,i to u komatoznom stanju,a na osnovu uzorka koji je uzet u Požarevačkoj bolnici sat vremena posle ubistva moga sina(!!???)-zar bi neko normalan mogao poverovati u tako nešto.

 

      Dana 11.06.2009.primila sam od istražnog sudije obaveštenje da je istražni sudija svojim rešenjem od 05.06.2009.obustavio istragu protiv okrivljenog Mitić Radiše.

 

 

  Smatram da je sve što je uradio zamenik javnog tužioca Slobodan Kovačević i istražni sudija Dobrica Živković sramoćenje ne samo prava i suda,već i naroda ove zemlje.Istraga koju su oni vodili  uvredila bi inteligenciju svakog prosečnog građanina ove zemlje.

  Ne bi me iznenadilo da na osnovu svega što je uradio zamenik javnog tužioca i istražni sudija Opštinskog suda u Požarevcu, mi roditelji Isaka Ahmada i roditelji Saše Spasića dobijemo naredbu od suda u Požarevcu da se zahvalimo ubicama zato što su nam ubili decu,i da im se još i izvinemo za uznemiravanje.

 

 

  Svesna sam da mog sina Isaka i Sašu sa tužbama protiv krivaca za njihovu nasilnu smrt i tužbama za nesavestan rad u službi i pomaganjem izvršiocima krivičnog dela od strane suda ne mogu povratiti.

  Nadam se da mogu učiniti sa Božijom i Vašom pomoći da se takvi ljudi i njima slični, nađu u zatvorima,daleko od mesta i događaja gde mogu opet ponavljati svoje zločine,ubijati nedužne,a krivce oslobađati krivice. Da se nebi usudili slični njima činiti isto što su oni učinili,a poučeni njihovim iskustvom da su prošli nekažnjeno.

  Nadam se da ću sa Božijom i Vašom pomoći uspeti krivce za nasilnu smrt moga sina Isaka i njegovog druga Saše i njihove zaštitnike i pomagače,bez obzira što je prošlo više od godinu dana od njihovog ubistva,smestiti tamo gde im je mesto,jer olako su shvatili da mogu da rade nezakonito i prođu nekažnjeni.

 

  A  P  E  L  U  J  E  M    i M  O  L  I  M  da svi koji budu ovo pročitali,a imaju neku informaciju  o zadnjoj noći našeg Isaka i Saše,obaveste nas,M O L I M O njihovu braću bajkere koji su vozili neposredno ispred njih te noći na putu iz Smedereva ka Požarevcu i Velikom Gradištu,da nam se jave zarad istine i pravde,da upoznamo javnost,da bajkeri ne mogu voziti motore u komatoznom stanju i to noću bez prednjih svetala,da im kacige ne spadaju sa glava kao kape,da sav falsifikovan materijal i lažne izjave ubica potpomognute od strane javnog tužioca i istražnog sudije u Požarevcu,ne mogu da prođu kao istina,da bi se krivci za smrt Isaka i Saše mogli osloboditi tako olako krivice i pripisati se Isaku i Saši krivica za sopstvenu smrt,jer prava istina je da su te noći Isak i Saša

vozili ispravan i sa upaljenim dugim svetlom motor Suzuki -M800Intruder,propisnom brzinom,svojom trakom,u svesnom pribranom stanju,da je Isak veče pre ubistva popio samo 2 do 3 piva,a da je Saša pio samo sokove, da je vozaš kamiona Radiša Mitić te noći krenuo da seli pčele za Dobru,sa neosvetljenim i neispravnim kamionom,da je sa namerom da ubije bajkera koji mu je dolazio sa desne strane,izašao sa tako neosvetljenim kršom na put bez zaustavljanja i da je to sve gledao i njegov suvozač,izvesni Milan Paunović iz Požarevca,koji je kasnije lažno svedočio u korist ubice,a protiv žrtava.Istina je da ni vozač kamiona Radiša Mitić ni njegov suvozač  nisu povređenim bajkerima pomogli i sklonili ih sa puta a imali su dovoljno vremena,pre nego što je naišlo vozilo kojim je upravljao Jovo Kokotović.Istina je da je Jovo Kokotović vozio "Fiat punto"preko 120km/h,i da je mogao da izbegne povređene bajkere koji su popadali na kolovoznu traku,kojom je on "leteo"iz pravca Velikog Gradišta ka Beogradu,ali nije hteo da se zaustavlja,niti da skrene malo u desno,da bi izbegao žive ljude na putu,pratio je radijus krivine posle raskrsnice i gazio žive ljude,jer je njegova glad za ubijanjem bila veća od njegovog malog mozga. ISTINA UVEK POBEĐUJE,Istina je da su bajkeri najhrabriji,  najlepši , najbolji i najpametniji momci, da vole ljude i život,i da znaju da uživaju u životu,jer ga žive punim plućima,da Isak i Saša žive i dalje u svima nama koji smo ih poznavali i voleli, istina je  da voljeni nikad ne umiru.

 

APELUJEM I MOLIM SVE ISAKOVE DRUGARE I DRUGARICE KOJI SU TO VEČE,BILI I DRUŽILI SE SA ISAKOM NA MOTO SKUPU  U SMEDEREVU I VOZILI ISPRED NJEGA KA POŽAREVCU I VELIKOM GRADIŠTU DA MI SE JAVE

  TEL:012 662-308

          063 89 28 445

 

                                                                majka Isaka Ahmada

                                                              Nevenka Martić-Ahmad

                                                                  iz Velikog Gradišta,

                                                                        19.06.2009

post-7522-12879039137837_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 2285 postova
  • Lokacija: Kragujevac
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Procitao sam do poslednje rechi :'(

 

Sve ste vec rekli ja stvarno nemam shta da dodam osim da cete isterati PRAVDU >:(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 12 postova
  • Lokacija: Domžale - SLO

Nemam šta da kažem, brez riječi sam. Znam, kakva je bol za majko. Imao sam i ja takav slučaj, kad mi gine najbližji prijatelj, sad razgovaraš sa njim, samo za tri minuta nema ga više, al za majko je to još gorije. Za prijateljem ostajejo samo lepe uspomene na druženje, na njegovo lice, njegov osmijeh…… Ništa kriv, njega nema. Nema ni pravo, da se brani, pošto ga nema. Mrtvi ne govore i najbolje za sve da su oni krivi, bitno je da živi žive dalje. Ali svak štap ima dva kraja. I to uvijek. Svak ima svoju dušo, i što starija je, sve više traži opravdanje za teške stvari, koje su se desile u prošlosti i za koje si kriv.  Netko te uvijek prati, pa nije bitno, kako se zvao.

I ovaj slučaj če da nđe pravdo, al pravde na sudu nema. Ja sam dugogodišnji biker, preživeo sam na motoru tri četvrtine svoga života, kilometara na motoru uopšte ne brojim više, ali ima jih preko 200000. Imao sam par udesa sa motorom al u zadnjih 24 godina ništa do 29.4.2009, kad me udario vozač kombija, koji je prešao na moju traku izpod Avale. Imao sam sreče, da sam prošao bez bitnih ozlijeda.

Pogled pod: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=35081.0

 

Neki nemaju te sreče, mnogi se voze bez zaštitnog odjela, bez kacige…..Ja nikad, ni 100 metara.

Kuči popravljam motore. Za svaku probu u čošku radione me uvjek čeka kaciga, imam, jih četri. Svaka ima svoj namen upotrebe. Moj sin voli motore, isto jih popravlja kao ja ali da ga nisam slučajno vidio, da se vozi bez kacige. Nema izgovora: samo sto metara, vruče, da se ohladim. Sve velike saobračajne koje sam imao sa motorom, imao sam u radiusu od 2 kilometara oko kuče i uvijek sam mislio samo da izprobam kočnice, kvačilo dal klizi, da čujem dal radi motor kako treba, a na kraju budalaština.

Bikeri se pozdravljamo na putu. Bez obzira pozdravim svakoga bikera, bilo kud, u Njemačkoj, Italiji, Grčkoj, Austriji, Hrvatski, Srbiji, Makedoniji, Albaniji….bilo gde sam. Ako mi digne ruku, mi digne, ako mi ne digne, uopšte se ne uznemiravam, to je samo odraz njegove kulture. Bikeri smo jedna velika familija, neki osječajo to al neki so bleferi, gradski pozeri. Nekima je to način života a nekima samo način da dokazuju, da imaju pare il šta ja znam šta…., ali ostalog, onoga šta imamo bikeri u sebi nema.

Nisam poznao Isaka Ahmada i Sašu Spasića, ali uvijek mi je težko kad čitam crne kronike i vidim, da ginu mladi životi, koji su počeli tek da žive, al niso imali pravo da žive, pošto jim je jedan, da ne kažem ko, prekinuo njihovu življensku crtu. Puno jih ima, za koje nema opravdanja, voze se tako sa  motorom da baš traže, da se jim nešto desi. Kad ti krene zavjest u glavi da nisi više frajer, kad si najbrži, nego da si frajer, kad preživiš u saobračaju, tad češ živjet dugo, i kad saznaš, da si za sve vozače na traktorima, u avtima, u kamionima nevidan, te se tako ponašaš tad češ sigurno živjet dugo i na motoru. Nije opasan motor, nego onaj koji ga vozi.

 

Svi mi koji volimo da vozimo motore, nitko nas neče promjenit. Motor nas uvijek vuče, vuče, vuče…. Imam avto, familijo, kučo, sve što mi treba za život al nema ljekova za moju bolest. Tako mi kaže sva porodica. Žena, kaže, da sam zaotrovao i sina sa motorom. Nisam. Svak treba da radi u životu što voli. I sreča mu je da može da to radi. Ja verujem, da su Isak Ahmad i Saša Spasić voljeli motor, inače ne bi se vozili sa njim. Nitko jih više ne može vratit.

 

Neka su jim široki putevi nebeški

 

Srečko

MK VAŠKI BOYSI

SLOVENIJA

 

 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 307 postova
  • Lokacija: Osijek

Uzas!  :'(

-nadam se da cete uspjeti da izvijate pravdu.

 

Majka primite moje iskreno saucesce i podrsku u ovom groznom trenutku!

Igor Lugusic - Debeli

Osijek,RH

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 208 postova
  • Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi...

................  :( ................  :'( Kakv neverovatno loš sticaj okolnosti... i ljudske neodgovornosti...

 

Braćo ako je neko bio svedok događaja neka se javi i pomogne u ovom teškom trenutku porodici nastradalog brata...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 558 postova
  • Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB
  • Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250

Moje najiskrenije saucesce.Ne aludiram ninasta,da se unapred ogradim,ali bih ja,da se ne daj Boze nadjem u takvoj situaciji,jednostvno uzeo pravdu u svoje ruke i "presudio" svima gore imenovanim.Opet napominjem,to bih ja uradio...U toj sam struci,i znam kako sve to ide.Po nekad me je i sramota sto se bavim tim poslom,a to sve zbog takvih zivotinja i neljudi...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • ЗЕЉКАМП, 1820 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

Primite moje iskreno saucesce.  :'( :'( :'(

 

Pokusavam da napisem nesto... U ovom trenutku, jednostavno ne mogu...  :'( :'( :'(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Nesvrstan, 756 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: R21A

Gospodjo,sta da Vam kazem za Vas utehe i pravde nema Vi ste izgubili sina i to je najgore! Ovu temu sam procitao par minuta posle postavljanja i nisam ima snage da odgovorim odnosno nisam znao sta da napisem,neznam ni sad,uzasno me je pogodila ova Vasa prica........

 

Drzite se,imajte nade,verujte u Boga i budite jaki! Zelim Vam da iterate pravdu na cistac!

 

 

Primite moje najiskrenije saucesce!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja