Jump to content

Moto Zajednica

'Ajd kazite mi nesto o Banditu 600..

Recommended Posts

  • MK. Sirius - Srbija, 806 postova
  • Lokacija: Pancevo
  • Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08

Nemam licnog iskustva s ovim motorom,ali sam citao dosta testova... Ima 77 KS,sto je sasvim dovoljno,naked ima top speed oko 195 a "S" verzija 205..Lepo lezi u krivinama,i kazu da ima elastican motor.. Verujem da ne trosi mnogo..

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1110 postova
  • Lokacija: Tvrdos
  • Motocikl: ZUNDAPP KS 750

motor solidnih performansi snagu razvija fluidno pomalo sporo razlog velika tezina malo snage ali masina provjerena uljno hladjenje kao na GSX750R Modeli do 91god tezina 215kg na 77ks pa razmisli ali dobar je to motor,mozda malo nejak.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1192 postova
  • Lokacija: Bg
  • Motocikl: Dominator

Dragone, ako ti je to prvi motor, odmah u svojoj glavi izbriši onaj pridev "nejak" jer je on odraz individualnog viðenja. Stevo je bio u pravu kada je rekao da je kod Bandita mašina ustvari redni èetvorocolindrièni uljno hlaðeni agregat. Meni se iskreno Bandit mnogo sviða i kada sam bio u fazi kupovine motora jurio sam jedan primerak. Ja sam želeo i onaj od 400 kubika jer me je privlaèio naked izgled i predivna linija. Nisam bio optereæen snagom i performansama. Bio mi, bre, LEP. U zavisnosti od godišta postoje odreðene varijacije na temu izgleda, ali je Bandit prepoznatljiv motor koji æe ispuniti zahteve veæine vozaèa. Težina oko 200kg, snaga oko 75 konja, uglavnom dupli disk napred, 6 brzina, visina sedišta oko 80cm, pozadi guma 160, napred 120 obe 17". Meni se i dalje dopada... Preporuèujem.

 

najzli

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1571 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: BMW R1100RT

Ja sam obrnuo par krugova po Uscu prosle god, prvi put u zivotu seo na bandita. 600ka. Plav, lep , od druga 2000 to valjda.

 

Odmah sam primetio da je u nizim obrtajuma pomalo lenj, ali avaj, 4cilindras, redni, to je to, preko - kida. Deluje mi lepo izbalansiran, ko je vozio enduro motore, svakako oseti tezinu prednjeg tocka u krivini, ali opet, to je stvar navike. Znaci nisam merodavan, samo ti onako prenosim svoje iskustvo. Meni se i estetski svidja a na asvaltu, onoliko koliko sam vozio nemam zamerke, naprotiv deluje mi vrlo pouzdano, cak, kao motor koji ume da oprosti gresku. Kao neki stariji brat GS500E.

 

Drugari koji ga imaju ga ne prodaju, to je pretpostavljam dovoljno dobar znak :)

 

Masina je pouzdana to izvesno znam, a mozda je to i najvaznije. Vrlo je udoban, ima korektno siroko sediste. I lep je mamu mu...lepo ga sklopise. Masina onako sirovo izbija iz rama sa obe strane, oseca se snaga. Pravi, RAW NAKED :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 837 postova
  • Lokacija: Mladenovac

Moje licno iskustvo sa tim motorom je ok.

Malo vise lenj u niskim obrtajima, prijatan polozaj sedenja (neumarajuci), solidan za krivinu krajnja brzina 200km/h (manje vise, mozda moze da navuce i do 210 kao GSX600 posto imaju iste masine).

 

Ako ti je prvi motor, ne bi ti preporucio, ipak je malo jak ali ako mislis da je to za tebe, samo napred!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1110 postova
  • Lokacija: Tvrdos
  • Motocikl: ZUNDAPP KS 750

ja na motore gledam ne po max brzini vec po elasticnosti agregata pitanje reagovanja na gas u svim rezimima obrtaja, obrtnog momenta koji je vrlo bitan za dugog puta jer nije isto voziti 500km brzinom 100 na sat banditom 600 sa skoro 6000obrtaja i banditom 1200 sa 4000obrtaja kad sidjete sa motora vi ste utrnuli skroz od vibracije. zato je meni vazna zapremina i takav vid snage. bandit 600 je sigurno dobar i pouzdan pozebno sto je uljas ali za mene hvali mu malo rasterecenja a jos da bi prestizali sa njim u nekim nezgodnim situacijama nekad trebaju dvije manje brzine da vas izvuce. neznam tako sta da kazem svak ima svoju tacku gledista.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 77 postova
  • Lokacija: BG

O Banditu jedino sto ja mogu da kazem, je na osnovu Bandita, koji se prodaje ovde u oglasima, Veljin. Na motoru sam se vozio, dakle nisam ja vozio, i iz iskustva suvozaca mogu da kazem da je polozaj odlican i neumarajuc. Dalje, o konkretno ovom iz oglasa;motor je savrsen! Bukvalno netaknut! Atraktivan do koske! Lepa plava boja, ceo ispoliran, po mom ukusu, cista 10. Nasem zajednickom drugaru, a inace i clanu foruma Ljubi (Velju slabo poznajem), svakodnevno kukam o nemanju 3500e za taj motor. Do sada mi je njegova fotka boravila duze vremena na desktopu. Posle gpz500s, mislim da bi mi to bio odlican izbor, ali se nema... Mislim da nije preslab, jer sama njegova koncepcija je namenjena za uzivanje i duge voznje, cega ce sa njegovih 77ks biti u izobilju. Kazu i da se mnogo lako vozi..Toliko od mene

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja