Jump to content

Moto Zajednica

Udario me covek kolima

Recommended Posts

  • Drug član, 3046 postova
  • Lokacija: Kragujevac
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300
Pre sat vremena, zodini je napisao:

pogotovu se lako prilikom udarca uvija ram ili viljuška

Ovo je više nego tačno. Mene je proletos na skuteru autom čvrknula od pozadi klinka. Nije bio snažan udarac, ništa mi nije bilo, motorin je samo poskočio, udario prednjim točkom u auto ispred, i skljokao se. Klinka je bila preplašena, pozvala tatu, on mi se javio, rekao da će platiti štetu, ja se složio, da ne komplikujemo. Čovek je platio za to šta sam ja tada mislio da je trošak (blatobran, vizir, nešto estetskih stvarčica) i raziđosmo se ko prijatelji.

A tek sam naknadno uklavirio da se viljuška iskrivila, a prednja felna se ispupčila. Sasvim malo, ali se ipak osetilo. Mekano bre sve to kao *ovance.

I tako sam iz svog džepa platio ispravljanje viljuške i felne, zamenu semeringa i ulja u vilama, remontiranje ležaja,  kao i majstora. Ispalo dosta skuplje nego ono prvo. Totalni danak neiskustvu :(

 

Nemoj praviti istu grešku!

  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1040 postova
  • Lokacija: Niš-Donji Dušnik
  • Motocikl: Honda NT650V deauville
1 hour ago, mick said:

To što si ti imao nikako se ne može podvesti pod tešku telesnu povredu, advokat te nije zeznuo već ti je pomogao emoji6.png to što je neko napisao teška telesna je verovatno bila radna dijagnoza i oborili bi je na superveštačenju u 3 minuta a ti bi ostao i bez toga što si dobio.

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka
 

Uzeto samo iz konteksta, nisam opisivao sve...

Radilo se tu o  Zbirnnim povredama-kontuzija kolena sa dislokacijomm fragmenata, nagnječenjem i edemom meniskusa, oštećenjem ukrštenih ligamenata kolena, intrartikularnim izlivom, koštanim edemom tibije i ne sećam se šta je još sve bilo opisano na MR-u. Povrede oba skočna zgloba, kontuzija nosa, kontuzija larynxa, edem glasnica i glotisa, kontuzija grudnog koša i levog ramena, sliveni hematomi.... razderotina kože u nivou desnog kolena... veštačenje prof R Karadžića sudskog veštaka sa sudske med Niš - ..."opisane povrede su zbirno u trenutku nastajanja predstvljale tešku telesnu povredu..." nešto ne verujem da bi je superveštačenjem oborili. Sve u svemu 2 meseca gips, 4 meseca fizikalne terapije i umanjenje funkcije desnog kolena na 80%-proba čučnja još uvek nemoguća . samo kažem kolegi da obrati pažnju na sitnice, vezano kako za zdravlje, tako i za mehaniku motora

Promenio član zodini

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1957 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: TRK502X......SVT650X
Uzeto samo iz konteksta, nisam opisivao sve...
Radilo se tu o  Zbirnnim povredama-kontuzija kolena sa dislokacijomm fragmenata, nagnječenjem meniskusa, intrartikularnim izlivom, koštanim edemom tibije i ne sećam se šta je još sve bilo opisano na MR-u. Povrede oba skočna zgloba, kontuzija nosa, kontuzija larynxa, edem glasnica i glotisa, kontuzija grudnog koša i levog ramena, sliveni hematomi.... razderotina kože u nivou desnog kolena... veštačenje prof R Karadžića sudskog veštaka sa sudske med Niš - ..."opisane povrede su zbirno u trenutku nastajanja predstvljale tešku telesnu povredu..." nešto ne verujem da bi je superveštačenjem oborili. Sve u svemu 2 meseca gips, 4 meseca fizikalne terapije i umanjenje funkcije desnog kolena na 80%-proba čučnja još uvek nemoguća . samo kažem kolegi da obrati pašnju na sitnice, vezano kao za zdravlje, tako i za mehaniku motora
Veruj mi...oborili bi jer nije bilo preloma, diskontinuiteta na koštanim površinama i laceracijama opasnim po život. Praktično sve mimo toga je lakša povreda...jbg za pare sve rade.

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 448 postova
  • Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;)
  • Motocikl: x9 500
4 hours ago, Mornar85 said:

После кукамо кад поскупи премија осигурања јер се носе крагне кад треба и не треба и гура максимално.
Све то ми плаћамо.

Ја сам за поштено као што си напоменуо, немој да умре то у теби због пара.

Jeste to tako, al' covek pobeze .. sta cemo s tim?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 127 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: Yamaha FZ8-SA

Hvala svima na ovako detaljnim odgovorima, dosta ste mi pomogli. :) Isao sam danas u policiju da ostavim snimak, rekli mi da ce sledece nedelje da ga dovedu na saslusanje.

 

Kod lekara nisam isao, ali nije jos ni proslo 24h od kad se sve desilo. Pricao sam sa nekim advokatom, rekao mi je da se to sto je pobegao tretira kao krivicno delo, u slucaju da odem kod lekara i imam izvestaj, u protivnom se tretira kao prekrsaj. Dodatno jos, osiguranje uvek naplacuje odstetu za povrede od lica koje je to nacinilo, tako da nije kao da nece taj vozac i za to snositi odgovornost, finansijsku barem.

 

Bzvz mi je sve to, jer realno gledano nije mi nista spec, sem eventualno materijalne stete, ako se ispostavi da mi je iskrivio felnu, ram ili vile, sto svakako mogu da naplatim i bez izvestaja od lekara. Iznervirao me jeste sto je pobegao, a da me nije pitao ni da li sam ja okej, da pita da li treba nesto itd. Ali mi je isto glupo da ga sisam za neke vece pare, da ovo sve postane krivicno delo, jos da posle dobije uslovnu zatvorsku kaznu, a greske se desavaju u saobracaju, samo treba biti covek i preuzeti odgovornost.

 

Isto mi je bzvz sto vecina advokata ne zeli da se bavi slucajevima gde nema i telesnih povreda, jer se oni tu ugrade za svoju naknadu, ako sam dobro razumeo.

  • Sviđa mi se 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 3046 postova
  • Lokacija: Kragujevac
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Ako ti zaista nije ništa, od mene topla preporuka da se ne petljaš sa krivičnim delima. Ne treba još ta sikiracija u životu, a ko zna na koju stranu može to da odvede. *

Gledaj svakako da naplatiš materijalnu štetu, nema razloga da imome išta opraštaš, nisi ti kriv.

 

* Radio sam svojevremeno u trgovinskoj firmi. Svako malo su dolazile razne likčine, ljudski talog takoreći, foliranti i barabe u pokušajima da kamče pare od vlasnika. Te kao su pali na klizavom podu radnje i povredili se, te pojeli pokvarenu kobasicu i jedva pretekli... Meni je to dno dna u koji čovek može da padne.

 

  • Sviđa mi se 2
  • Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1244 postova
  • Lokacija: Novi Sad
  • Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S
Pre 2 sati, djuraz je napisao:

Dodatno jos, osiguranje uvek naplacuje odstetu za povrede od lica koje je to nacinilo, tako da nije kao da nece taj vozac i za to snositi odgovornost, finansijsku barem.

iz ličnog iskustva ovo nije tačno.
"skrivio" sam udes, 2 putnika iz kombija u koji sam zvekio naplatili povrede (zategao pojas, ugruvani), pretpljen stres, opravili kombi, devojka iz mog auta isto naplatila povrede.
Nisu me krivično gonili po sl.dužnosti, uplatio sam oportunitet. Osiguranje sledeće godine skuplje i to je sve, par hiljada razlika u polisi, nedovoljno za nadoknadu štete.

 

 

Pre 2 sati, ParadajzTurista je napisao:

Jeste to tako, al' covek pobeze .. sta cemo s tim?

ovo nije razlog da folira povrede. Što se spuštati na nivo te amebe. Postoje načini da ga zgazi pravno.. ne 100% zadovoljavajuće, ali bar ostaješ čistog obraza. To što niije zadovoljavajuće je do pravnog sistema.

Promenio član nafetS

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1299 postova
  • Lokacija: Novi Sad
  • Motocikl: SMC 300

Cim je on pobegao ili se jako uplasio batina,  bio pod nekim zakonskim sankcijama ili pod dejstvom alkohola, poternici itd. Sto bi se reklo kriminalno je namazan.

Ako ga budes gonio , mozda ces spasiti nekog drugog kolegu ili dete na pesackom...

Ovo izgleda da mu nije prvi put, a ako lako prodje i ovaj put, nastavice po starom.

Pri tome ne mislim da ga oderes finansijski, nego da mu sude posteno po zakonu.

Mada nekoga boli vise 1000din nego dan zatvora.

 

  • Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3497 postova
  • Lokacija: Niš / Donji Adrovac
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)

Tereti ga za ono za šta je zaista kriv i za štetu koju zaista imaš. 

Koliko god te neke kolege savetovali da odglumiš i naplatiš i povrede (koje nisi imao), ne bih ti preporučio da to radiš. 

I ukoliko zanemarimo poštenje i moral (koji su očigledno kod mnogih nepoznatj pojmovi), ne treba činiti drugima ono što ne bi želeo da drugi tebi čine, a verujem i da postoji neko (ili nešto) koji nam pre ili kasnije naplati (ili nas nagradi) po zasluzi. 

  • Sviđa mi se 3
  • Podržavam 7

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1046 postova
  • Lokacija: Wien
  • Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06

Slican udes sam imao pre mesec dana samo sto je lik krenuo u rikverc. Dobijao sam isto savete da odglumim ali moral to ne dozvoljava. Uzeo sam samo privatno procenitelja naplatio stetu na motoru i to je to. Decko koji me je udario bio je pocetnik za volanom i nije bilo nikakve potrebe da glumim neko ludilo jer je i sam bio previse uplasen i kada sam ustao. Privatnog procenitelja iz razloga jer sam imao problem sa proceniteljem od osiguranja,procenenio je stetu 15x manje.

  • Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1652 postova
pre 29 minuta, Vampa je napisao:

Decko koji me je udario bio je pocetnik za volanom i nije bilo nikakve potrebe da glumim neko ludilo jer je i sam bio previse uplasen i kada sam ustao. 

Очигледна разлика.

 

Говедо које побегне и дечко који се забрине због онога што је нехатом учинио. 

 

Не мешати бабе и жабе. Гонити га за све што можеш, без да ишта фолираш, али немој му ништа ни опростити. 

  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 7

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 448 postova
  • Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;)
  • Motocikl: x9 500
59 minutes ago, zika56 said:

Ta verujem i da postoji neko (ili nešto) koji nam pre ili kasnije naplati (ili nas nagradi) po zasluzi. 

Znam da je ovo tematski (moto) forum, a ne opsti - ali Ante Pavelic je umro u krevetu, Mengelea nisu ni uhvatili i jos milion ovako.. tako da ja nemam sta da verujem ili ne - mnogo njih se izvuklo.

E, sad, ako neko veruje u zivot posle smrti i sl.. tu vec nisam strucan.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 184 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: CBR 1100XX

Desio mi se isti udarac u maju ove godine, sa razlikom sto je vozac auta ostao, sacekali smo policiju i popunili evropski izvestaj. Nisam prijavio nikakve povrede iako je par dana kasnije poceo vrat da me zateze, vrlo neprijatan osecaj. Trajalo je par nedelja.

 

Kontaktirao sam advokata, nista nisam morao da platim u startu, dogovorili smo 15% od odstete. Zadovoljan sam odstetom, siguran sam da je daleko veca nego da sam se ja na licu mesta dogovorio sa covekom, ili da sam licno isao u osiguranje (prvo jer nemam pojma koliko sta kosta + ruke itd...)

 

Savetujem da uradis isto...

Promenio član Djeronimo
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3497 postova
  • Lokacija: Niš / Donji Adrovac
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)
pre 22 minuta, ParadajzTurista je napisao:

Znam da je ovo tematski (moto) forum, a ne opsti - ali Ante Pavelic je umro u krevetu, Mengelea nisu ni uhvatili i jos milion ovako.. tako da ja nemam sta da verujem ili ne - mnogo njih se izvuklo.

E, sad, ako neko veruje u zivot posle smrti i sl.. tu vec nisam strucan.

Ko u šta veruje je njegovo lično opredeljenje i ubeđenje, ali sam ja u svom komentaru pomenuo i poštenje i moral kao nešto što nas čini ljudima.

Jel veruješ u to? 

  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 3046 postova
  • Lokacija: Kragujevac
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300
pre 56 minuta, ParadajzTurista je napisao:

tako da ja nemam sta da verujem ili ne

Ja na primer verujem da to stvarno ne misliš nego se ponekad ponašaš ko ovaj dole :)

 

 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 284 postova
  • Lokacija: Beogard
  • Motocikl: U potrazi

Mene je pijana devojka lupila od pozadi kada sam se zaustavio na ležećem,pre x godina. Nisam pao,samo me odbacila par m. Ona kao letva,došli njeni drugari i došla policija. Ona ne može iz auta da izađe i pokazuje mi srednji prst dok drugari pričaju tužnu priču o samohranoj majci. Nagodismo se,nisu radili uviđaj. Mogao sam da je fino upropastim. Jer je debil.

Elem,ponašam se kako sam vaspitan. To što je neko stoka ne znači da i ja trebam da budem na tom nivou. Privlačno je, ali borim se.

  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 2288 postova
  • Lokacija: Podravska pripizdina u HR
  • Motocikl: egzotični GSXR750 K88
2 hours ago, zika56 said:

Tereti ga za ono za šta je zaista kriv i za štetu koju zaista imaš. 

Koliko god te neke kolege savetovali da odglumiš i naplatiš i povrede (koje nisi imao), ne bih ti preporučio da to radiš. 

I ukoliko zanemarimo poštenje i moral (koji su očigledno kod mnogih nepoznatj pojmovi), ne treba činiti drugima ono što ne bi želeo da drugi tebi čine, a verujem i da postoji neko (ili nešto) koji nam pre ili kasnije naplati (ili nas nagradi) po zasluzi. 

Potpuno si upravu .. :takoje: i dijelim tvoj stav .... 

 

Ali (uvije taj jebeni ALI..) ... u konkretnom slučaju gdje je kreten otišao (pobjegao) sa mjesta nesreće nebih imao morala koliko pod nokat stane... Takav bi to isto napravio i da je polomio nekoga... Ne, jednostavno nemam opravdanja ..... :grr:

  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 448 postova
  • Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;)
  • Motocikl: x9 500
1 hour ago, zika56 said:

Ko u šta veruje je njegovo lično opredeljenje i ubeđenje, ali sam ja u svom komentaru pomenuo i poštenje i moral kao nešto što nas čini ljudima.

Jel veruješ u to? 

Sreo/citao sam Vas cise puta na forumu, cesto se slazem sa Vama, a cesto bas i ne. Na osnovu procitanog, verujem ja da ste Vi castan i moralan covek, ali fora je sto nisu svi kao Vi. Vec recimo, ja.. ne bih sebe zvao ni preterano casnim ni moralnim, recimo da sam umereno do mestimicno i fleksibilno moralan.

E, zato sto nisu svi kao Vi, nego ima neopevanih dzukaca, uopste nisam za politiku 'sviraca violine na Titaniku', nego okozaokozubzazub.

I potpuno mi je kul da neko drugi (uopste ne mislim na Vas, pricam uopsteno) ceni da sam dzukela.

 

 

1 hour ago, boza_kg said:

Ja na primer verujem da to stvarno ne misliš nego se ponekad ponašaš ko ovaj dole :)

 

 

Provalio si me, najgori sam od sve dece :jee::na_glavi:

 

48 minutes ago, petarjebivetar said:

Mogao sam da je fino upropastim. Jer je debil.

Elem,ponašam se kako sam vaspitan. To što je neko stoka ne znači da i ja trebam da budem na tom nivou. Privlačno je, ali borim se.

Vidi, to sto je nisi ti 'upropastio' - izvini sto cu biti direktan i mozda nevaspitan i grub - uopste nisi ispao nikakav ni frajer ni dzentlmen ni dzek.

Ona ce nastaviti sa takvim ponasanjem, sutra ce zgaziti/ubiti nekog, a na tvoju ce savest ici sto je nisi sprecio kad si mogao.

Ne drzim ti bukvicu, molim te da se ne ljutis jer nemam nista protiv tebe, nisam rekao da bih ja sigurno postupio ovako kako propovedam, ali cinjenice su takve.

 

  • Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 669 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: Honda NT1100

Mene je 2006. taksista oborio sa skutera. Naravno, džukela krenuo odmah na foru kako će pokriti sve troškove, da ne zovemo policiju bla bla...

Nismo pozvali, kasnije sam otišao u KBC Bežanija gde se ispostavilo da mi je slomljen TH12 pršljen. Pršljen se koliko toliko popravio bez intervencije, s' tim što je možda to uzrok nekih kasnijih problema sa leđima poput diskus hernije. Pored toga je jedina posledica što sam nekih 1-2cm niži nego ranije.

 

Elem, da se vratim na motor i taksistu. Odemo mi do Kymca, meni skuter bio bukvalno pola godine star, momci pogledaju procene štetu na 500 evra. Naravno taksista se izgubio bez traga kada je čuo cenu, tako da ga otprilike niko nikada nigde više nije video, a meni je ostala popravka o sopstvenom trošku.

Tada sam bio mlađi, naivniji, ali sam naučio na grešci. Nakon toga sam imao možda još jedan ili 2 incidenta kolima, i obavezno zvao policiju. Popiše se sve, navedu se povrede ako ima i ni po babu ni po stričevima.

 

Poenta je da se slažem da je kolega ispravno postupio time što je pozvao policiju i predao im snimak, a što se tiče daljeg nadrkavanja troškova povredama, ni ja nisam za to. Bez uplitnja u višu pravdu i karmu, svakako ne želim da budem kao prosjaci koji se prave da su invalidi na semaforima da bi ućarili koji dinar - a to je u suštini isti koncept.
 

  • Sviđa mi se 3
  • Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 127 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: Yamaha FZ8-SA

Slazem se, kod lekara na kraju nisam ni otisao, necu da pakujem coveku nesto sto ne treba, iako jeste zasluzio time sto je pobegao. Verujem da sve dolazi na naplatu kad tad. 

 

Policiju sam zvao da budem pokriven, ako se ispostavi da imam vecu stetu, jer od oka ne mogu da znam da li je nesto iskrivio udarcem. E sad, kakve ce on posledice posle imati, u smislu kazni za napustanja mesta nezgode i izazivanja iste, nemam pojma. 

  • Sviđa mi se 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 535 postova
  • Lokacija: Novi Sad
  • Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020)

Само са адвокатом, отиђи на разговор код неколико њих, има их подоста који су се специјализовали за ауто-мото незгоде и скоро сви раде на проценат и не траже паре, 15-20% је њихова уобичајена тарифа, ако они увиде да ту има материје за покретање случаја неће ти ни динара тражити унапред.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 127 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: Yamaha FZ8-SA

Isao sam danas da prijavim stetu u osiguravajucu kucu, gde taj covek registruje auto. Procenitelj je slikao ostecenja koja su se mogla videti od oka, slomnjen okvir, migavac itd. 

 

Receno mi je da sad treba da idem u servis po mom izboru, pa ako oni ustanove da je kriv ram, felna, viljuska itd, da onda ide dopuna predmeta. 

 

Moje pitanje je sada, gde da idem? Kako serviser uopste utvrdjuje da li je nesto krivo? Da li ima neki ovlasceni servis za Suzuki? Izvinjavam se ako su neka pitanja mozda glupa, ali nikada se ovim nisam bavio ranije, a potrebno mi je da odem na neko mesto gde mogu sve da dokumentuju.

 

Promenio član djuraz

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1244 postova
  • Lokacija: Novi Sad
  • Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S

sa tim zapisnikom odeš u ovlašćeni suzuki servis, oni ti daju predračun radova, pregledaju motor, i sa tim proveri u osiguranju da li može da se radi. Ako krenu da zatežu (a hoće), preporučio bih ti advokata da nadješ.

Ako kažu da je uredu, nek zavedu u predmet predračun, da imaš napismeno, i opravljaj motorče.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 182 postova
  • Lokacija: Bac
  • Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S

Ja sam imao obaranje 30 jula.

Supruga bila samnom kao saputnik. Nije bilo kontakta sa tim automobilom koji sam izbegavao ali smo se mi ugruvali dobro.

Supruga i ja na urgentni u NS zbog zapisnika, i slikanja povreda,

Odmah sa lica mesta sam zvao advokata i sve prepustio njemu.

Advokat je jurio osiguravajucu kucu kako zbog procene tako i zbog naplate.

Kad sam dobio zapisnik sa svim delovima za zamenu odneo to u ovlasceni servis da mi urade procenu- to sam platio 3% samo da bi mi uradili. A procenili stetu toliko da dodam jos malo mogu isti da kupim.

Supruga je dobila isplatu od osiguranja za svoje povrede, a za mene i za motor jos nije nista stiglo jer policija nije predala zapisnik jos uvek.

 

 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja