Jump to content

Moto Zajednica

SMESTAJ -TRAZENJE SMESTAJA -PROBLEMI

Recommended Posts

  • U prolazu, 11 postova
  • Lokacija: Malmö Sweden / Cuprija Srbija
  • Motocikl: BMW R1200 GSA - BMW R1100R - BMW F650/800 GS

Pozdrav prijatelji
Napravicu mali uvod u celu pricu. Ja godisenje mogu da odovojim 10-14 dana za putovanje u zavisnosti od puta prodjem rute prodjem po 5000km nekad vise nekad malo manje. Na putovanjima mi je ceto dosta vremena oduzimalo trazenje smestaja.  Kako sam citao vase objavjave i skoro svi smo imali slicne probleme tipa nema parginga a pise da ima , internet ne radi ( tipa to je trenutno do sad se nije desilo pa  nema ga u opste ili jedva radi ). Pise klima koja ne radi ili je nema ( tipa kao greskom smo to upisali ) i da ne nebrajam razne varijacije i mogucnosti koje se desavaju.  Da budem iskren najvise problema su mi pravili kada nema parkinga i kada nema interneta. Takodje probelemi u Alabniji pronalazenje mesta tacnije adrese tamo je to vec problem. 
Ovako svako od nas ima odredjene prohteve mada citajuci vase putpise vecina gleda da za neku solidnu cenu  10-30€ ( u zavisnosti od situacije i mesta nije isto turisticko mesto ili neki gradic na nasem putovanju) . 
Predlazem administratorima sledece u koliko je to moguce i izvodljivo 
Da se napravi deo gde bi bila mapa a svi mi mogli da obelezimo smestaj na mapi. 
Tipa ulazak na odredjeni smestaj komentari  Pera,Mika,Zika i ostali  tacnije da bi se video javno svaki nas komentar 
tpia  obezbedjen parking, ili parkin u dvoristu domacina, odlicna usluga jednostavno da bude obelezen smestaj koji zadovoljava nase kriterijume. Naravno da ce mozda neko da ima i negativan komentar ali na nama je da odlucimo. 
Smestaj koji ne zadovoljava nema potrebe da bude na nasoj listi i da ne gubimo vreme pogledas ako smo nas 5 rekli da je ok i nahvalili nema tu sta dalje da trazis. 
Ja licno nekad vozim i 10 sati budem jako umoran i kada trazim i obidjem 3 smestaja izgubim jos dosta vremena.  Iz razloga sto slike i lice mesta nemaju veze sa zivotom. 
Navodim par primera 
1 Bugarska Sofija  Hotel skoro u samom centru pise hotelski parking kad tamo prvo kaze ne mogu sad da pomeram auta da vi udjete mozete tu ispred hotela i da platite sad ne secam se tacno ali nekoliko eura je u pitanju posle svadje i kada sam mu pokazo znak da se parking ne placa na ulici izmedju 18-9 ujutru on kao pa vazi parkirajte znaci cist lopovluk. Ostalo je bilo ok. 
2. Grcka Solun isti problem sa Hotelom navodno je pun njihov parking i nalazi se 500 m od hotela. Motor sam parirao na ulici ispred hotela. 
3. Srbija  Bajina Basta  motor parkiram u dvoriste  ljubazni domacin kuva kafu , ladna voda i sve po redu ja umoran ko pas kaze u toj sobi nije neki krevet ja dolazim ujutru oko 8-9 ti ako ides ranije otavi kljuc ovde i ako oces 1000 din ako ti nije  bilo ok ne moras.  Cak i sto bi mozda promenio ostao sam zbog ljubaznog domacina naravno platio i opet bi se vratio. 
Jednostavno ideja za trazenje smestaja pa sad sta vi kolege mislite o tome 

sama ideja ima mogucnosti za razvijanje i neke aplikacije na tu temu kako bi nam olaksalo trazenje smestaja. 

 




 

  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 7

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja