Jump to content

Moto Zajednica

Glupe greske

Recommended Posts

  • U prolazu, 60 postova
  • Lokacija: Leskovac

Ajde da vidimo vase glupe greske ili neke totalno glupe probleme. Mozete napisati i neke mistariozno-glupe kvarove. Da krenem prvo ja.

 

Motor mi se gasio saltanjem u nizu. Meni se ugasi, ja ga upalim i tako 2-3 puta za redom. Akumulator mi je bio los i na kraju nisam mogao da upalim. Na kraju vidim da mi je ostala zatvorena slavina goriva posle zamene filtera... Sreca pa sam bio blizu kuce i odgurao sam motor.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1016 postova
  • Lokacija: Zemun
  • Motocikl: Hornet 600

Meni je ludačku košulju obukao desni retrovizor na kome se staklo rasklimalo.

Kako motor pređe 3000 obrtaja počne da se čuje neko zvečanje koje kao da dolazi iz glave motora. Stanem pa zagledam, osluškujem, na leru je sve u redu kad krenem katastrofa. Kad sam došao kući onda sam utvrdio šta je i to slučajno. Praktično sam stajao pored motora i dodavao gas kad sam "ga čuo".:D

Inače i danas se čuje samo ga ignorišem.

 

A slavinu za gorivo mi je zatvorio  neki mangup prošle godine dok sam sedeo u kafani a motor je bio nekih tri metra od mene. I tako, ja vozim on gubi snagu i čim sam pustio gas samo se ugasio. To sam odmah otkrio!:D

  • Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 269 postova
  • Lokacija: Bijeljina
  • Motocikl: Burgman 400, Transalp 600

Ja u selu imam mad max skutercic koji sluzi za do prodavnice, njive, pecanje... S obzirom za sta sluzi i da se 95% vozi van puta nikad nisam obracao paznju na estetiku te sam zanemario to sto nema stop svjetlo.

Posto akumulator sluzi samo da drzi kleme na mjestu palim ga na kurblu.

Imao sam situaciju da kad god stanem motor se ugasi. Nakon toga upalim ga "na pola kurble", radi na leru perfektno. Vozim, ide normalno ali kad god ja stanem on se ugasi. Cistio karburator, filter, rezervoar, pretresao struji, svjecicu... nema sta nisam pokusao.

Posle par dana ocaja shvatim u cemu je problem.
Zica od stop svjetla se otkacila i spojila na masu. Kad god motor padne na ler i ja zakocim povuce struju i ugasi ga.

Takva banalnost a toliko me namucila, a tek vremena i zivaca oduzela pih...

  • Haha 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 288 postova
  • Lokacija: Vojvodina - Kula
  • Motocikl: BMW R 850 R
Pre 3 sati, Due je napisao:

 

A slavinu za gorivo mi je zatvorio  neki mangup prošle godine dok sam sedeo u kafani

Meni upalise grejace , cirka 30C ,  przi sunce al dlanovi gore , dok nisam uklavirio sta je vec sam planuo kao bulka, mami.... im mangupsku :na_glavi:

  • Haha 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1003 postova
  • Lokacija: Novi Sad-Sabac
  • Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200

Pocetnicke muke, prvi motor. Nece da vergla, rasturio prekidac, zice... Na kraju sutradan skontam da je motor bio na copavoj i zato nije hteo da vergla.

  • Sviđa mi se 3
  • Haha 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 3827 postova
  • Lokacija: Kula
  • Motocikl: Honda VFR750 RC36

Moj prvi ¨veliki¨ motor posle APN-ca je bila Jawa 350 TwinSport. Bila je zima, prilično hladno napolju (negde oko -10 stepeni). Mene uhvatila želja da makar čujem motor posle sigurno mesec dana stajanja u garaži (tada još nisam bio dovoljno blesav da vozim i zimi kao sad :D ) i rešim ja da je upalim malo da radi. Pustim slavinu, par puta zakurblam bez kontakta da povuče gorivo, dam kontakt, zakurblam i ono ništa... Ni da bekne. Do tada je motor tako palio na prvu kurblu uvek. Ja reko, dugo je stajao, verovatno mu treba vremena dok povuče gorivo. Ja opet zakurblam još koji put, a ona ni da bekne, ni da se javi ijedan cilindar. Ja odvrnem svećice, probam da zakurblam, bacaju varnicu. Ja uspem malko goriva u cilindre, zavrnem svećice i zakurblam. Upali ona, ali radi toliko dok je potrošila gorivo iz cilindara i ugasi se... Ja opet sipnem malo goriva u cilndre i opet ona isto... Posle jedno petog puta špricanja goriva u cilindre i kurblanja, skontam da sam zaboravio da podignem sauh na karburatoru! :lol:

Podignem sauh, zakurblam , ona upali kao mina... :D Pola sata sam se patio i već sam pao u totalni bedak što motor neće da radi, a ono zaboravi se čovek da na -10 motor sigurno neće upaliti bez sauha... :aha:

 

Evo je kad sam konačno shvatio gde grešim (snimak je malo lošiji, a i zaklanjao sam rukom mikrofon dok sam snimao pa se ni audio ne čuje lepo na snimku)... :) 

 

 

 

Promenio član ThePainkiller
  • Haha 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 713 postova
  • Lokacija: Leskovac
  • Motocikl: Suzuki V Strom DL650

Ja sa Nexusom prosle godine odem do Vlasinskog jezera, vozim sam, milina, prvi maxi skuter.. Stignem, parkiram, tu jos nekoliko kolega sa motorima. Lepo se mi ispričasmo, vreme za povratak. Oni odoše, ja sedam na motor, dignem copavu, kontakt, stisnem kocnicu, na taster, on nista. Kao mrtav, ni da zavergla. Ja u čudu, proveravam, akumulator, prekidac, prekidac na copavoj, negde citam da se desava da kljuc izgubi kod, panika, sam sam, šta sad?? Zovem majstora, kaže, svasta je moguce, ne mogu nista ovako. Proveri ovo, proveri ono....Ja vec razmisljam i racunam, šlep sluzba, majstor na terenu, polako pada mrak...
Kad slučajno bacim pogled, killswitch na off.
Vratim na on i upali na prvu.

Posle me bilo sramota da kažem majstoru sta se desilo...


Sent from my SM-A515F using Tapatalk

  • Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1293 postova
  • Lokacija: Ужице
  • Motocikl: Yamaha FZ-1S GT
pre 8 minuta, ThePainkiller je napisao:

Moj prvi ¨veliki¨ motor posle APN-ca je bila Jawa 350 TwinSport. Bila je zima, rpilično hladno napolju (negde oko -10 stepeni). Mene uhvatila želja da makar čujem motor posle sigurno mesec dana stajanja u garaži (tada još nisam bio dovoljno blesav da vozim i zimi kao sad :D ) i rešim ja da je upalim malo da radi. Pustim slavinu, par puta zakurblam bez kontakta, dam kontakt, zakurblam i ono ništa... Ni da bekne. Do tada je motor tako palio na prvu kurblu uvek. Ja reko, dugo je stajao, verovatno da povuče gorivo. Ja opet zakurblam još koji put, a ona ni da bekne, ni da se javi ijedan cilindar. Ja odvrnem svećice, probam da zakurblam, bacaju varnicu. Ja uspem malko goriva u cilindre, zavrnem svećice i zakurblam. Upali ona, ali radi toliko dok je potrošila gorivo iz cilindara i ugasi se... Ja opet sipnem malo goriva u cilndre i opet ona isto... Posle jedno petog puta špricanja goriva u cilindre i kurblanja, skontam da sam zaboravio da podignem sauh na karburatoru! :lol:

Podignem sauh, zakurblam , ona upali kao mina... :D Pola sata sam se patio i već sam pao u totalni bedak što motor neće da radi, a ono zaboravi se čovek da na -10 motor sigurno neće upaliti bez sauha... :aha:

Сличан проблем са Бандитом пре 3 године.
Узео га 21. јануара и одмах у гаражу.
Први лепи дани, не да мени ђаво мира, морам ја то да упалим и да истерам испред куће, да га чујем, видим...
Упалим га ја, кренем, али џаба, како мрднем он трза и угаси се.
Тако ја два - три пута, он само вергла. 
Па ј*бе му све, тек га купио, први мотор (после скутера), а он ме зеза после првих 30 метара.
Креће звање бившег власника, креће проблематика на БЈБ-у, нервирање, тензија...
Мозгање, савети да проверим сита да се нису запрљала, да негде нема довод горива, свећице, карбуратори...
Наравно први савет је био да проверим да ли има горива, у фазону провери гориво, али ниси ваљда толико ретардиран, то је основно. :jee:
Отварао резервоар, има ту горива, "види" се да муља.
Међутим, сконтам да кад сам га купио, нисам ни чашу долио, рек'o aj да га частим, можда проради.
Канта у руке, на пумпу, пресуо у резервоар, повукао саух, два - три верглања, упали на чвргу.
Нисам смео на БЈБ-у да кажем шта је било, само сам рекао да сам реши "проблем". :jee5:
Нисам знао за славиницу, и мануелно пребацивање на резерву.
Јбг, јефтина школа.:sampion:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • nekrunisani kralj moto cigana, 3120 postova
  • Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd...
  • Motocikl: 4x4

Daleke '91 završim osnovnu, upišem Teslu i kupim Tomos 14. Leto, zezanje, ali posle par dana ne pali. Ajd da promenim svećicu, to znam. Ali uvrnem dugi navoj. Kurblam, neće. I sa vrha Banovog brda do Požeške da probam na gurku. Polomio SVE!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • motoras, 2319 postova
  • Lokacija: PECINCI
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Ja imam sto/2 godina ali uvek neke bruke pravim. Ali tako je to sa mnom. Bilo bi dosadno da nije tako. 

Evo sad na primer, kupim usd vile za kawu i ne sviđa mi se. Sednem u auto i odem 100 km da kupim druge. Kad sam doneo kući, namestim...  Kad ono- ne sviđa mi se opet.

Vraćaj nazad. 

Sad sam namontirao original dok opet ne poludim. Mislim, dok ne rasprodam malo delova što mi ne treba pa opet krećem u avanturu. 

Inače, jedna od prvih gluposti mi je bila da sam zaboravio da naspem ulje u gorivo za Tomosa. Radio je dok je bilo goriva u karburatoru, crevu i filteru goriva. A onda šok! Na punom gasu zakucuavanje. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Hronični Motociklopata, 7032 postova
  • Lokacija: Severna Bačka
  • Motocikl: Banditos 650

Tako sam ja jednom nesto prckao s karburatorima na CBR-u skinuo ih i detaljno sve ocistio, i na kraju sastavim ja sve nazad montiram na motor i gle cuda motor upali ko min, lepo radi i krenem ja da napravim krug da se uverim da je sve kako treba i dok sam stigao do kraja ulice motor se ugasi, ja smoren, gledam koji mu je sad??  i skontam da nisam natako vakum crevo sa slavine na usis... :jee:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1072 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25

Pre par god sam verglao ko sivonja sa iskljucenim kill-om.


Nikada ga ne pomeram, pa nisam ni obracao paznju.
Klinjo sedeo na motoru i cackao dugmice, ja da krenem, prc...


Sent from my iPhone using Tapatalk

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 448 postova
  • Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;)
  • Motocikl: x9 500
15 hours ago, Predator016 said:

Ja sa Nexusom prosle godine odem do Vlasinskog jezera, vozim sam, milina, prvi maxi skuter.. Stignem, parkiram, tu jos nekoliko kolega sa motorima. Lepo se mi ispričasmo, vreme za povratak. Oni odoše, ja sedam na motor, dignem copavu, kontakt, stisnem kocnicu, na taster, on nista. Kao mrtav, ni da zavergla. Ja u čudu, proveravam, akumulator, prekidac, prekidac na copavoj, negde citam da se desava da kljuc izgubi kod, panika, sam sam, šta sad?? Zovem majstora, kaže, svasta je moguce, ne mogu nista ovako. Proveri ovo, proveri ono....Ja vec razmisljam i racunam, šlep sluzba, majstor na terenu, polako pada mrak...
Kad slučajno bacim pogled, killswitch na off. emoji3.png
Vratim na on i upali na prvu.

Posle me bilo sramota da kažem majstoru sta se desilo... emoji3.png


Sent from my SM-A515F using Tapatalk
 

Mislio sam da sam svetski sampion.. al' vidim da ima genija kao i ja :))

Ipak, mislim da cu ja pobediti.

 

Posle pranja puskom, pustim da se prosusi sat i nesto.. imam mufove na ruckama, jos sam - naravno! - kaobajagi pazio da ne puskiram instrument tablu.. posle tih sat, ja na kljuc on mrtav. Pola sata do ponoci.. gde sta..

Jos sam imao slucajno imbuse, krstasti.. sta cu. skinem tablu, dzekovi na mestu.. gledam dugme, isto..

BAM. kilsvic na off. nisam video od mufova.

Razmisljao sam da li da se ubodem srafcigerom u oko ili da progutam paket imbusa.:tras2:

 

  • Haha 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 423 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: Scarabeo 250ie

Nije baš motor, ali je slična glupost.

Pre mnogo godina, na moru, imao sam gumenjak i tomos motor. Napunim ja rezervoar na pumpi i odem na kafu pre nego se otisnem.

Normalno krenemo i, negde na kilometar od obale, stade motor, mrtav. Pomalo se razumem, rasturim šta sam mogao sa priručnim alatom, sve u redu.

Naidje neki dobar čovek i dovuče me nazad u luku, ja da ponesem stvari i rezervoar, kad on prazan. Dok sam pio kafu, neko mi je lepo zamenio moj pun rezervoar za svoj prazan.

  • Tužan 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 8 postova
  • Lokacija: Sweden
  • Motocikl: BMW R1250RS

Prije tri godine, pocetak sezone, sav ushicen sjednem na motor, okrenem kljuc, klik i nista, probam par puta, mista. Akumulator sigurno. Izvadim stavim na punjac, pokazuje da je pun. I onda kao kod Arhimeda sjevne u glavi da se prvo okrene kljuc  pa onda pritisne start dugme.  Onda je dosla sljedeca misao, da li je uopste pametno da sjedam na motor.

  • Haha 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 145 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: KTM 890 Duke 2022

Pre jedno pet godina, pošto smo jedno 3x sastavili i rastavili na sitna crevca Apollo RX250 koji sam kupila klincu da nauči da vozi a i da se masti (na kraju sam se samo ja mastila dok je mali je služio kao stalak za alat), stignu sa Alija novi karbovi, nove sajle sve novo, namontiram ga sastavim i kažem malom hajd sad da palimo, upali na čvrgu..sve super, mali sav sretan zove drugare da dodju da vide njegov prvi veliki motor.

E sad pošto sam morala sama da skupim alat i sredim sav džumbus, rekoh hajd bar da mi bude malo zabavno, zavrnem mu slavinicu i kliknem kill switch na off.

Dodju klinci svi u fazonu waaaaoooo što je lep a ja se smeškam...(baksuz keva ...jbg), i tako Milan sav veliki kreće u verglanje...i verglanje, kaže mu jedan od drugara što je vozio skuter, a da nije slavinica...reše oni prvi zadatak...al drugi...

...jedno pola sata ako ne i više su ga dvojica gurala i on pokušavao da upali, ja sedela na terasi gledala i smejala se...zabavu mi pokvari komša što vozi jednu staru Zuzanu 750...smilovao se čovek prišao i pitao a zašto im je kill switch na off... 

 

 

  • Sviđa mi se 1
  • Haha 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 826 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000.

Oo je bilo u vreme dok još nisam vozio motor. Otišli mi na W&A u an Francisko i dobili posao u jednoj firmi koja se bavi turističkim turama po SF-u, ali tako što iznajmiš autić koji je pravljen od skutera, samo sad u njega može dvoje da sedne. Kontrole su iste kao na motoru ili skuteru, samo izgled autića je drugačiji. I prvi dan dobijemo mi da idemo da se vozimo da vidimo kako izgleda ruta. I naravno da su devojke parkirale u jednom trenutku i ne mogu da upale. Pola sata mi pokušavali  da upalimo i na kraju zvali firmu da dođe pikap da nas pokupi i da vozi auto na popravku. Ali i to je problem, jer ima drugi auto koji se pokvario, pa kod nas može da dođe tek za oko sat vremena. Mi seli i čekamo i u jednom trenutku posle oko sat vremena od početka agonije ja slučajno pritisnem killswitch i upalim autić :D svi nam se smejali posle :D

 

Inače, i na kolima imam killswitch kao jedan od sistema zaštite od krađe. Retko ga koristim, jer imam i mehaničku zaštitu, ali kad nju ne mogu da stavim zbog položaja volana, koristim ovo drugo - dakle, sve ukupno nisam više od 3 puta ga koristio. Odemo brat i ja na Uvac i tamo parkiram tako da ne mogu mehaničku da stavim i kljucnem killswitch. Vratimo se popodne u kola, auto ni da zavergla. A vidim da nije problem do akumulatora. Posle jako duga 3-4 minuta shvatim u čemu je štos, klucnem dugme i auto upali bez problema :D 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 189 postova
  • Lokacija: Nikšić,Crna Gora
  • Motocikl: Peugeot Satelis 400cc

ja tek kupio motor,treba kući da idem,i zbog kill switcha ga gurao 1 km do garaže


Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Ne silazi, 8860 postova
  • Lokacija: Beograd - M.M.Lug
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Uuuu ti si dobro prosao samo sa guranjem.

Ima jedan koji je zbog kill prekidaca pozvao taksi..... radi zene da je odveze kuci koja nije blizu, slep sluzbu zarad mopeda.... na kraju, jedan klik menja sve :)

 

 

  • Sviđa mi se 2
  • Haha 6

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 2830 postova
  • Lokacija: Beograd, Tresnja
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Taj prokleti kill switch... Posle prve Jawe (ČZ 350), koja je delovala kao Frankenštajnovo čeljade i T-14 (stvarno kao nov), došla je na red Jawa 350 sa svega oko 1000 km. Novo, novo, novo! Uživao ja dva, tri dana, savršeno, sve radi! Tad shvatim da Jawa ne troši puno, nego ja za veče ubijem 100-120 km po gradu :D:D:D :D (prvi motor kome je radio cajger). Elem, jedno jutro dođem ja sav ponosan, isteram Javicu na ulicu, kurbla... ništa. Kurbla, ništa.... Posle sat kurblanja i guranja nizbrdo pa uzbrdo (ulica oko 200 m), odustanem. Krenem ja redom... Nema struje na svećici. Dobro, krenem da štelujem paljenje. Sve je kako treba, preštelovano, savršeno, nema varnice. 

 

Četvrtog dana štelovanja, posle par skidanja glave da bih odredio savršenih 2 mm pre GMT, bezidejan stojim pored motora, pušim, više nisam ni nervozan, izduvan sam. Gledam okolo, gledam u motor... Šta beše ovo crveno dugme i što nije na sredini? Off-Run-Off... Sredina, kurbla i krekrekrekre... Sramota moja... Svima sam pričao da se žica, znaš, tamo u snopu otkačila pa zato... :D:D :D 

 

Nikada, ali više nikada nisam išao dalje pre nego što bih proverio položaj prokletog prekidača. Škola koja se ne zaboravlja. I ko je video da na Jawi sve radi i da ima i taj glupi prekidač :D:D:D 

  • Sviđa mi se 2
  • Haha 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Enduraš, 6287 postova
  • Lokacija: Paracin
  • Motocikl: CRF300L

Meni se slično desilo u sred planine. Stao da odmorim, kacigu stavio na ručicu gasa i kad sam trebao da krenem motor neće da upali. Prvo sam mislio da je prekidač ćopave, pronašao Džek, prespojio, međutim i dalje ne pali. Krenuo da rasturam dalje i u jednom trenutku mi padne na pamet da možda kill switch zeza, primetim da je pritisnut, kako sam prebacio kacigu ona ga je pritisnula, a kako ga nikad ne koristim nisam odmah ni primetio. Laknulo mi je mnogo jer sam bio na takvom mestu da je samo drugi Enduro motor mogao da dodje, a do asfalta sam imao pešačenja preko sat vremena u kros čizmama i punoj opremi.

 

Desilo se upravo posle slikanja ove slike.

IMG_20190714_141013.thumb.jpg.95f998a3e19f29681cdb5f39f2fa8fff.jpg

  • Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 613 postova
  • Lokacija: Čačak
  • Motocikl: BMW R1250 GS/A

Volim detaljno da perem Motor s'vremena na vreme skinem vizir na TDM 900 da ga očistim detaljno i ko na "q" uvek zaboravim prednji donji gumeni nosač šrafa koji prolazi kroz ukrasnu plastiku i kroz prednju masku, tako sam u par puta i na prethodnom Tdm-u imao običaj da se zablenem u nešto i isti problem koji me posle košta, jednom je trajalo i više od sat i po traženja nosača šrafa unutar plastika ili okolo jer u trenutku kada izleti, ne skontam gde je ispao - izleteo.

Xaxa, tele....

Poslato sa FIG-LX1 pomoću Tapatoka

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 2830 postova
  • Lokacija: Beograd, Tresnja
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Hehehehe, setih se sad... Može i u naši padovi, ali mi je ovde zanimljivije zbog više grešaka u sledu...

 

Elem, pre mnogo godina, kad sam ja imao malo manje od 20, pokupimo drugar i ja neke devojke (greška br.1 :D:D:D), vozikamo se, odemo do Avale. Vraćamo se, ispred nas se vuča neki R4, čilac za volanom. Prođe ga Peca, ja za njim (greška br.2), kad sam bio paralelno s Renoom, krajičkom oka vidim da matori koči i mota levo (u mene). Naravno, bez žmigavca. Čuo sam neko "cak"i otišao. Auto me je zakačio svojim branikom za onaj ogromni rol bar na Jawi. Odemo odatle na Košutnjak i Peca stane uz desnu ivicu puta. Ja za njim, da ne zakrčimo ceo put (greška br.3), ne znam zašto spuštam desnu nogu kad sam stao greška br.4), a zemlje nema... I tako se naginjem, zemlje nema i nema... Kad se zemlja pojavila, bilo je kasno da zadržim motor :D :D:D Isprevrtasmo se ona devojčica i ja, Peca i ona na njegovom motoru vrište od smeha. Asfalt je dobrih dvadesetak cm iznad ostalog terena, baš na tom mestu. Jedva podigosmo Jawu. I tako seli mi tu negde, pričam sa devojčicom... koja ima 16 godina (greška br.XXX) :D:D:D 

 

Od tada sam prvo proveravao da li je dama punoletna pre nego što se upustim u dalju... hm... "vožnju" :D:D:D 

 

Iz te vožnje sam naučio da:

- ne vozikam devojke koje se druže sa Pecom

- ne pretičem k'o magarac prateći onog ispred sebe, nego da prvo samostalno procenim  da li da pretičem ili čekam

- da gledam šta je pored puta kad stajem

- proverim koliko devojka ima godina.

 

Sve u svemu, bio je to dan kad sam mnogo naučio :D:D:D 

 

  • Sviđa mi se 2
  • Haha 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja