JevtaNS 1302 Napisano Februar 25 Drug član, 2508 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sttromić Prijavi odgovor kao problematičan Uradio danas tehnički.Na valjke ,brojevi,dimenzije guma i kraj.Nisu ni signalizaciju proverili kakva buka i gasovi samo se slikali pored mašine. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
rast 132 Napisano Februar 25 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Madrid, Algerie, Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Zog said: Buka se mjeri na određenom broju okretaja a ne na punom gasu Naprimer, moja TDM900 nalepnica kaže 3700 obrtaja => 87 decibela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
NIKOLA 1 328 Napisano Februar 25 MK Obrenovac, 378 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam buka se ne meri u zatvorenom prostoru, nego na otvorenom i tačno ima na kojoj udaljenosti od auspuha se meri nivo buke, shodno tome ne može ni na tehničkom pregledu da se meri jer su svi oni u halama, objektima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
croarcher 350 Napisano Februar 26 Svrati ponekad, 132 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postoje i dva podatka za buku: stacionarna na metar iza vozila i ona u vožnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites