Jump to content

Moto Zajednica

Honda Transalp PD10

Recommended Posts

  • U prolazu, 4 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: Honda Transalp PD10

Pozdrav ljudi , imam nekoliko pitanja pa ako moze ko da pomogne 

1. Gde mogu da porucim i kupim set lezajeva sa poklopcima za prednju vilu , ja to ne mogu da nadjem nigde trenutno na internetu . Astrid ne radi , zvao sam da pitam , a u centru s se ceka preko 3 nedelje na paket hteo sam da porucim i kod njih eventualno , cena u centru s je 2520 x2 za lezajeve i 620 x2 za poklopce , nisam pitao za marku delova kaze da je Hondina proizvodnja tj iz originala

 

2. Gde mogu da se kupe sijalice H4 osram proizvodjac , ove sto daju jacu svetlost tj.duzinu ,a da su namenski za motor , sad ne znam jel ima veze da se stavi i auto sijalica , kako god... U obzir dolaze i ksenoni ali neki pismeni , ne bih kineze ugradjivao... 

 

3. Ukoliko bi hteo da farbam ram motora i delove , da li neko zna kod boje za ram mozda ? Nisam rad da kupujem sive sprejeve , ofarbao bi u originalnu boju , ili cak da li se tu moze kakva plastifikacija odraditi . Iskoristio bi ovo nepovoljno vreme da malo sredjujem motor , razmisljao sam cak i da posaljem ram na kontrolu da se provere evenualni nedostaci ako ih ima . Da li moze neko da mi preporuci gde bih ga eventualno poslao . 

4. Svecice sam zamenio ali vidim da gume koje dihtuju dekla na glavama polako popustaju - drugi cilindar sa strane do zadnjeg tocka , pa sam rad i njih da kupim , ali opet ne znam gde ,a da to nije iz uvoza i da se ne ceka dugo ... 

5. Auspuh , zbog putovanja mozda i u inostranstvo cuo sam da hoce policija da pogleda da li auspuh ima homologaciju pa me zanima nesto na tu temu ako neko zna sta . 

 

6. Zmigavci nece da ukljuce svaki put , relej se cuje da kucka ali nema sijalice da zasvetli  , sijalice su sve ispravne i sijaju lepo kad se upali , da li moze fabricki relej da se preveze sa nekim obicnim auto relejem ili pak da jurim originalni relej da kupim - sada nisam siguran da je do njega , mozda me zezaju i tasteri na rucki , nisam probavao kontakt sprejem da naprskam ni da je cistim ... ako neko ima neku ideju ... 

 

7. gde da kupim grejace rucki , maglenke za rolbar i indikator napona  ,a da to opet nije aliekspres , jel ima to gde kod nas ? 

 

pozdrav i hvala 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 84 postova
  • Lokacija: Nis
  • Motocikl: Honda XL650V Transalp

Evo ovako, odgovoricu na ono sto znam kolega:

 

3. Vidi negde po motoru da li ima sifra boje zapisana, konkretno kod mene na RD11 pozadi ispod sedista znam da ima sifra za boju samih plastika, mozda ima negde i za ram.

 

6. Ja na mom Transalpu RD11 isto kuburim za zmigavcima. Ista prica kao kod tebe, proverio sam komplet instalaciju i ustanovio da prekidac pravi problem pa ga pred pocetak svake sezone dobro isperem i sljaka dok opet ne nakupi prljavstinu. Jenostavno tako ga napravili da se nakupi sve i svasta u njemu, a oni mali slivnici odozdo ne vrse mnogo pos'o.

 

7. Vidi na KP, covek iz Rume - Dusan moto oprema ili tako nesto, ima za neke sitne pare reda 3000,00, doduse to su one maglenke koje imaju strob il kako se vec zove svetlo sa kojekakvim modovima (korektan lik, uzeh od njega pantalone). Vidi samo oko slanja, meni sada treba da stigne vizir od Ivana i posalo mi fotke direktno iz Bexa da posiljke bas i ne idu (mozda druge firme rade bolje). Ja sam konkretno uzeo sa Alija neke skuplje bez tih modova, ali sad sa ovom koronom Ali ti otpada.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja