Jump to content

Moto Zajednica

Komplet bubnjeva

Recommended Posts

  • Drug član, 745 postova
  • Lokacija: Lazarevac

Dimenzije bas:22x18, prelazi 10x7,12x8 i 14x12 doobos 14x5. Bas pedala Pearl. Svaka komponenta sem dobosa ima torbu.
Cinele: kontra 14''Paiste 201, ride 20''Sabian ProSonix, crash 16''Sabian ProSonix, crash 14''(B20)Millenium(nova je, odlicna i eksplozivna) i Pearl zvono sa stalkom. Menl torba za cinele.
Stalci: Basix za dobos, Pearl za kontru, Mapex pecaljka (crne boje koji je nov), jos jedna pecaljka i jedan ravan stalak. Stalci su odlicni teski i stabilni bez rdje i patine, ide i torba za stalke sa ojacanim dnom.
Ovaj bubanj se prodavao u Nemackoj, u klasi je Basix-a, i Platin-a i ima nekih informacija po forumima, pa vi pogledajte. Kao pretragu ukucaj -Roadworx schlagzeug-Moje iskustvo posle promene plastika je pozitivno. . . da ne pricamo bajke, ovo je solidan bubanj koji nije od sper ploce vec od ''krstenog drveta''u pitanju je breza, ali nije frekventnog imena.
Drvo i hardver je u odlicnom stanju, Millenium cinela i Mapex stalak su novi, Sabianove cinele osim izlizanog loga nemaju nikavih ostecenja, sa donje strane su kao nove. . . . . zvono na nekim mestima, vidi se na slici. . . . jedino i logicno, na torbama se vidi istrosenost u vidu istanjenosti i poneke rupice. Svaki slic je u funkciji, a torbe kao torbe su odlicna stvar.
Uz bubanj dajem poneki filc, maticu, polovne plastike, donji tas Amati. . . .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.


  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja