Moto Doktor 138 Napisano Decembar 31, 2019 U prolazu, 2 postova Lokacija: Milenka Pevca 47 Stari Banovci 22303 Motocikl: Suzuki Gsx1100f 1986 Bandit 600 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari moje ime je Aleksandar Maric 27g. i drzim servis motora. Motori su moja ljubav od malena i jednostavno je to bilo urezano u mene. Probao sam sigurno preko 150 motora vozio dosta manje a trenutna flota se svodi na Suzuki Katana gsx1100f Bandit 600 i rucni rad koji se vozi 2 puta godisnje U mom servisu se motori smatraju kao najmiliji, nece biti naknadno izgrebanih plastika felni ostecenih delova itd itd... Sav rad na vasem motoru se salje slikama na Viber ili messinger. Subskrajbujte se na Youtube kanal servisa i pomozite da dostignemo 1000 pratioca https://www.youtube.com/channel/UCs6lnOHCYsxUugWNeECrSHA Moto Doktor - servis motora www.servismotora.rs Milenka Pevca 47 Stari Banovci 22303 0648723356 Servis vam nudi: * Celokupno servisiranje * Otklanjanje kvarova * Zamena delova * Ultrazvucno pranje * Slep sluzba * Peskarenje * Moto vulkanizer * Nabavku delova * ....... Zimovnik za motore u sledecim opcijama: 10e mesecno u servisu nikada nije ispod 15c 15e mesecno isto u servisu uz redovno paljenje motora svaka 5 dana uz dogovor moze i kraci razmak 100e pun pansion u koji spada *Dolazak po motor do 60km " u jednom pravcu" ( sve od Beograda do Novog Sada ) *Odabir datuma preuzimanja motora *Cuvanje motora uz redovno paljenje na vas zahtev na koliko dana *Odabir datuma vracanja motora *Pred vracanje motora po vasoj zelji dobijete besplatnu zamenu ulja, filtera, pranje i podmazivanje lanca, pregled motora, zamenu pneumatika, zamenu lanca i lancanika. Specijalna ponuda koja vazi do zvanicnog otvaranja moto sezone 2020 uz kupljen set lanca i lancanika, ulja i filtera vazduha i ulja GRATIS servis i montaza. Isto vazi i za set guma besplatna montaza i balansiranje. ( ponuda vazi za cenu delova vecu od 30000din ) Pogledajte par slika iz servisa 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
Krokodilo 742 Napisano Decembar 31, 2019 Drug član, 2226 postova Prijavi odgovor kao problematičan Добра ти је фора са турбином на "Хондину" машину.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
bdada 6490 Napisano Decembar 31, 2019 moto merkat °°, 3590 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao na forum! Samo ti odrzavaj kvalitet uradjenog posla, ne drzis cvecaru pa da je aranziran alat 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
Moto Doktor 138 Napisano Decembar 31, 2019 U prolazu, 2 postova Lokacija: Milenka Pevca 47 Stari Banovci 22303 Motocikl: Suzuki Gsx1100f 1986 Bandit 600 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Krokodilo je napisao: Добра ти је фора са турбином на "Хондину" машину. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Nznm da li ce mi dozvoliti da postavim link sa youtube ukoliko se link ne vidi na youtubu kucajte: Brutalan Lifan rafal, vatra, pucanje - Sremska Mitrovica 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
mradomir 1638 Napisano Decembar 31, 2019 8-bit, 1350 postova Lokacija: Beočin Motocikl: CRF250LA, R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Ajoj, beše to pre par godina. Mislim da mi još zvoni u ušima Inače radionica po slikama sasvim pristojna, vidi se da se tu radi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
PremieRacing 728 Napisano Januar 1, 2020 Zainteresovan, 773 postova Lokacija: New Now Motocikl: KTM SMT Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto si napisao mi je bilo super dok nisi okacio ovaj snimak... Krajnje debilno. SNG i sve najlepse. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
Krokodilo 742 Napisano Januar 1, 2020 Drug član, 2226 postova Prijavi odgovor kao problematičan У некој прилици рекох да не поштујем мото скупове због..........,ово је један од елемената који ме ужасавају а мислим и сваког правог механичара. Данас је и у Скопљу био традиционални мото дефиле где је било "демонстрације" како се уништава агрегат и пржење пнеуматика. Одвратно и за уши и за плуча. Sent from my SM-G955F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
Moto Doktor 138 Napisano Januar 1, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Milenka Pevca 47 Stari Banovci 22303 Motocikl: Suzuki Gsx1100f 1986 Bandit 600 1996 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Krokodilo je napisao: У некој прилици рекох да не поштујем мото скупове због..........,ово је један од елемената који ме ужасавају а мислим и сваког правог механичара. Данас је и у Скопљу био традиционални мото дефиле где је било "демонстрације" како се уништава агрегат и прже гуме. Одвратно и за уши и за плуча. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Taj mali motoric je pravljen samo za to i radi po principi prekidanja struje i retartdiranja paljenja sve to se desava na 3500-4000 obrtaja i to ne unistava masinu ona je 8 godina u mom vlasnistvu bila je na raznim ramovima ipresla dosta km. Od svih kvarova za 8 godina je jedan dihtung glave i 2 cdi.0 Masina kosta 155e kupljena u Solunu a dva cdi i jedan dihtung su oko 30tak eura ja to smatram zadovoljstvom druzenjem sprdnjom i zanimacijom da motoric od 107 kubika moze da pravi vecu sprdnju nego masine od 1000... Posedujem motor kojim idem na more vozim i cuvam, kao i druga dva koja su sa voznje i cuvanje. Mali motoric stoji kao reklama ispred lokala video je snegove i njegova namena je za reklamu, kako onda opravdavas stunt ridere i slicne sportove 3 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
Krokodilo 742 Napisano Januar 1, 2020 Drug član, 2226 postova Prijavi odgovor kao problematičan За мене је свака машина драгоцена без разлике дали је 155 или 15000€. Ја сам са SACHSом MADASS који је у суштини та машина(мање више) прошао мнооого километара. ПС. Не оправдавам.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
ivica744 1809 Napisano Januar 1, 2020 Drug član, 1203 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Majstore samo napred.27 godina a radis pun gas.Radionica kakva je bas me briga ako mi obavis posao kako treba.Sve najbolje u novoj godini i daljem radu 4 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
lomitelj 2534 Napisano Januar 1, 2020 Zainteresovan, 885 postova Lokacija: Linen (Lünen), Nemačka Motocikl: Honda VFR800 VTEC 2005. Prijavi odgovor kao problematičan Sudeći po radionici, reč je o Životi, ne o Anđelku. Dokle god su mušterije zadovoljne, samo radi, osavremenjuj se, uči i guraj napred. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
Moto Doktor 138 Napisano Januar 1, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Milenka Pevca 47 Stari Banovci 22303 Motocikl: Suzuki Gsx1100f 1986 Bandit 600 1996 Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, lomitelj je napisao: Sudeći po radionici, reč je o Životi, ne o Anđelku. Dokle god su mušterije zadovoljne, samo radi, osavremenjuj se, uči i guraj napred. Servis do kraja godine bi trebalo da bude opremljen valjkom ( dyno ) pa ce biti raznih perverzija a mozda i kompjuterskom opremom za softversko mapiranje, brisanje gresaka, reset servisa itd. itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
Arso 1680 Napisano Januar 1, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 1419 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Moto Doktor je napisao: Taj mali motoric je pravljen samo za to i radi po principi prekidanja struje i retartdiranja paljenja sve to se desava na 3500-4000 obrtaja i to ne unistava masinu ona je 8 godina u mom vlasnistvu bila je na raznim ramovima ipresla dosta km. Od svih kvarova za 8 godina je jedan dihtung glave i 2 cdi.0 Masina kosta 155e kupljena u Solunu a dva cdi i jedan dihtung su oko 30tak eura ja to smatram zadovoljstvom druzenjem sprdnjom i zanimacijom da motoric od 107 kubika moze da pravi vecu sprdnju nego masine od 1000... Posedujem motor kojim idem na more vozim i cuvam, kao i druga dva koja su sa voznje i cuvanje. Mali motoric stoji kao reklama ispred lokala video je snegove i njegova namena je za reklamu, kako onda opravdavas stunt ridere i slicne sportove Razumem ja da za šta si to budžio ali pitanje svih pitanja je čemu to. Zbog takvih stvari su mnogi prestali da posećuju skupove. 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
Moto Doktor 138 Napisano Januar 1, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Milenka Pevca 47 Stari Banovci 22303 Motocikl: Suzuki Gsx1100f 1986 Bandit 600 1996 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Arso je napisao: Razumem ja da za šta si to budžio ali pitanje svih pitanja je čemu to. Zbog takvih stvari su mnogi prestali da posećuju skupove. Objasnjenje je ime mog servisa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
symon 77 Napisano Januar 2, 2020 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Sinovac samo cepaj. Pucanje i jeste za moto skupove kome smeta može u operu pozorište... 2 2 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
raps 726 Napisano Januar 2, 2020 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: suzuki gs500, kawasaki 25kw :-) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao. P. S. Kako kaze Cane Partibrejker: ljudi nisu isti svaki covek je kosmos za sebe, i to treba postovati. Nesto sto nama smeta i ne volimo, ne znaci da i drugima mora smetati. Sve dok majstor radi svoj posao i ne osljari, zar je bitno kako mu stoji alat? Znaci, u pitanju je forma a ne sustina... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
Deki šef 33 Napisano Januar 2, 2020 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan Sretna Nova Godina svima ,a što se tiče Aleksandra ,ma samo napred ceo svet je tvoj,mlad, zdrav, ali uvek uči i radi to je najbitnije, ne trudi se da udovoljiš svima jel je to prosto nemoguće (a i troši se energija pespotrebno) Što se tiče urednosti, to ti je kao kad je dobra riba ali joj majca flekava i čarape zarozane , i onda se njena lepota i nevidi toliko ,(dok neprobaš) a opet druga je mnogo lošija ali napucana ,minić,dekolte,šminka i ona privlači mnogo više pažnje i istina to je prvi utisak i isto dok ne probaš. Sebe možeš da staviš u ulogu "ribe"i kako te vide klijenti, i dok ne probaju tvoje usluge ,pa ako su dobre, oprostiće ti zarozane čarape. Sama urednost upućuje na čoveka koji je sistematičan,vredan,pažljiv a što je za popravku motorcikala poželjno jel osobe koje voze motore vode računa o svojim ljubimcima.(uglavnom) Dakle radi na prvom utisku ,kako na sebi tako i na radnji. A što se tiče "ove male honde" zamerka je što osam godina pokazuješ isti motor, treba svake godine da napraviš što veći i ludji i skuplji i bučniji, i nikad se nepravdaj koliko si novca potrošio ni ženi (pogotovo) tvoj novac ti si zaradio i pravljenje takvog motora shvati kao ulaganje u sebe i posao a što je obaveza svakog ko želi da napraduje u životu. Potraži na forumu "Mali Caca"i slobodno se potrudi da ga iskopiraš u svemu (mislim da se neće ljutiti) i nek ti on bude reper za dalji rad. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
Moto Doktor 138 Napisano Januar 2, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Milenka Pevca 47 Stari Banovci 22303 Motocikl: Suzuki Gsx1100f 1986 Bandit 600 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ste forumasi pogresno shvatili moje pojavljivanje na forumu i postavljanje ovog posta. Dakle ja nemam potrebe da se pravdam bilo kome ali ocigledno je da nemoze da dopre do nekih. kao prvo ziveo sam u 45 kvadrata ja servis, alati, moji motori, drva za lozenje serpe lonci i poklopci msm da je to sasvim dovoljno objasnjenje a slike su sve iz starog servisa. Sada sam na novoj lokaciji gde imam skoro 120kv prostra i naravno je da ce slike iz ove sezone biti bolje i urednije. A i uostalom ja nisam dosao ovde da bih vas vukao da dodjete kod mene ili da bi udovoljavao slikama ja sam dosao da se predstavim druzim i sto je najbitnije nastavim da radim ono sto volim. Jedino sto ja garantujem je da u mom servisu sve dobijate slikovito na Viber ili messinger da vam nece biti skinut ni jedan sraf sa motora a kamoli neki deo, da nece biti nista izgrebano i da ce srodno ceni rada biti uradjeno sve sto je u mojoj moci da vas motor bude u boljem stanju makar to i nebilo prvobitni razlog vaseg dolaska. Vrlo je lako nekom ko ima epoxi podove ko ima stolove od par hiljada e. ko ima razlicite prostorije za rad razlicite za skladistenje delova sve same prostorije za posebne poslove da se lipta i segaci. ja to ne mogu vi napisite peticiju skupite 100000 i ja cu napraviti servis iz snova kakav Srbija nije videla. Ali poenta cele moje price je da jos uvek moj servis ne moze da izgleda savrseno i da poenta uopste nije da servis bude butik ili kancelarija. Ne zaboravite servis zvanicno je otvoren odprilike Juna Jula 2017 god. Marta 2018 je dobio novu lokaciju 20tak kvadrata, a pocetkom 2019 je prosiren na 45 kv. A evo sada 2020 idemo u nove pobede 120kv ako ovako nastavi za par godina ce biti laboratorija apoteka i ostalo 9 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
Dejan88 997 Napisano Januar 2, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred kolega. Mlad si ima vremena da napravis apoteku od servisa sa svim potrebnim alatom I dijagnostikama.Dzabe apoteka ako majstor nema znanje.Znam puno doduse autoservisa koji su apoteka, a znanje 0. Samo napred od mene velika podrska I samo guraj napred.Sto je kolega rekao nisi otisao u Svabiju.Bolje u svojoj zemlji da radis I zaradis, nego.svabi da cistis govna.Uvek sam za to da se u svojoj zemlji radi I opstane, a moze kako tako gura se.Jos jednom svaka cast I napred samo!!! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
Krokodilo 742 Napisano Januar 2, 2020 Drug član, 2226 postova Prijavi odgovor kao problematičan Да се разумемо ЦАЦИН сервис је сан сваког од нас, меџутим и стандард у држави у којој живи и ради исто. Поента није да те грдим и слично, поготову не због услова за рад јер се слажем да је знање и умешност на прво место. Једину замерку имам на "брутални Лифан" и први би аплаудирао да је кидао гуме од снаге а не пуцао и палио ауспух.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
el classico 2389 Napisano Januar 3, 2020 Drug član, 2423 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue Prijavi odgovor kao problematičan Mlad si, u svojim si kuruzima, ulaži svakodnevno u sebe u alate, opremu, edukaciju, pomalo i u urednost. Tvoj servis je tvoja ordinacija, tvoja doktorska titula te uvjete zahtijeva. Zamisli sebe kod doktora u neurednoj ordinaciji. Nemoj mi što zamjeriti niti drugim kolegama na upućene kritike.Iz njih možeš puno naučiti.Svako dobro ti želim. Vozim motor, nisam bajker. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
Moto Doktor 138 Napisano Januar 4, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Milenka Pevca 47 Stari Banovci 22303 Motocikl: Suzuki Gsx1100f 1986 Bandit 600 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ovako ide. "vise primera" Majstore!! Da izvolite. Nesto u poslednje vreme mi jako tesko pali a i ne radi kako treba, molim te vidi sta je sa strujom. Da li znate karburatori u kakvom su stanju. Da znam, ovaj od kog sam kupio kaze da je prao prosle godine. "ziva istina filter za gorivo datum proizvodnje 1997" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
bdada 6490 Napisano Januar 4, 2020 moto merkat °°, 3590 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ne laze, prao, spolja. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
DonToni 351 Napisano Januar 4, 2020 Svrati ponekad, 473 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Danas prosao kroz Banovce i video motorce sa reklamom na livadi pored puta... Sad znam i gde si !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
piki 2826 Napisano Januar 5, 2020 Zainteresovan, 832 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: suzuki gsx 650f Prijavi odgovor kao problematičan Budi ti posten i odgovoran prema tudjem vlasnistvu i nema bojazni za tebe,uradi posteno to sto naplatis,a za sminku ima vremena(jeste da kvari prvi utisak)jedno po jedno i bice to sve kako treba. p.s.a nagledasmo se i napljuvasmo apoteka od servisa-setite se samo teme ozvanicnom bmw servisu pre nekih godinu dana-a sve uslove imaju kao u Nemackoj,necu dalje.A kome je Andjelko idol pre Zivote,taj je promasio zivot. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites