Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha TDM850 4txL 1998 god.

Recommended Posts

  • Drug član, 3827 postova
  • Lokacija: Kula
  • Motocikl: Honda VFR750 RC36

Sve ste vi u pravu...

Ali gledajući moju trenutnu situaciju sa slobodnim vremenom, vožnje ni nema puno (ne računam na posao i sa posla 20km). Sa TDM-om od Juna meseca sam prešao jedva 1500 km. Sa VFR-om još drastično manje. Za celu ovu godinu nisam nakucao ni 3000 km ukupno. 

TDM je odličan motor, ali mi je već na drugom primerku (onaj žuto sivi) malko dosadio i hteo sam promenu. Naleteo je primamljiv naked CB1000 i uzeo sam ga. Ono što je pokvarilo moju sreću je činjenica da to ipak i nije tako vauuu efekat kada se vozi, daleko od toga da je bio dosadan, ali sabravši sve utiske vezano za taj motor, kao i za njegovo (lošije) stanje po kupovini, a dodavši i činjenicu da moja žena nijednom nije htela ni da sedne na njega, ni da ga pogleda, nije mi baš ostalo puno opcija, nego da ga brže-bolje prodam (čak nisam ni stigao da ga izgustiram onako kako bi stvarno trebalo, jer bi mi se možda na kraju i dopao). Jedino što mi je tada padalo na pamet kao najbolja opcija (radi smirivanja stanja u kući) je bilo vraćanje na TDM. Prodaja CB-a je išla teško, samo je bilo par interesanata. Onda se javio drugar sa svojom VFR-kom 800 da ponudi zamenu. U tom trenutku (očaja) mi je delovalo kao dobra opcija da uzmem VFR800, jer mi se činilo da će se on lakše prodati nego taj nesretni CB1000 koji je toliko nemira stvorio u mojoj kući... E tu dolazimo do jedne jako bitne činjenice... Naime, VFR800 mi se stvarno svideo. Odličan obrtni moment, odlična ciklistika, ali boja mu je bila ludilo ružna. Takođe i zbog svoje ˝prgave˝ naravi se nije sviđao mojoj ženi i ni sa njim se nije htela voziti. Sva moja ushićenost je tu splasnula jer me je žena ubedila da to nije motor za NAS. Po njenim rečima TDM je motor za nas. Eto, onda tako ode VFR-ka... i dođe ovaj baš lep i dobar TDM. I žena ne sedne na njega 3 puta od Juna meseca... i koji je to onda motor za NAS...?

Eto... malko me sad (trenutno) bole uvo za NAS i više sam fokusiran na MENE i ono što meni srce traži...a pošto sam probao već VFR750, VFR800, CB750, CB1000 i par komada TDM-ova, došao je na red i famozni Bandit 1200. 

 

Ma sto posto sam siguran da ću se zajebati i u računici i u svemu sa Banditom...ali ću sebi ispuniti tu želju, pa kud puklo... 

  • Zbunjen 2
  • Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.


  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja