antir3ality 0 Napisano Septembar 3 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao što naslov kaže ... Dakle model 2008 - ... , isključivo verziju bez ABS -a Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
kingdrom 28 Napisano Septembar 3 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Im jedna na PA Ja je merkam Yamaha xt660z xtz660 tenere WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha xt660z xtz660 tenere, 2008. godište, Touring, vozilo prešlo 53000... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
drmilan_ 189 Napisano Septembar 3 Svrati ponekad, 280 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Trandza 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima podforum zove se "predstavljanje novih clanova". AKo se predstavis mozda ti neko i odgovori, u suprotnom ne ocekuj bilo kakve odgovore 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
BIF 108 Napisano Novembar 5 U prolazu, 19 postova Lokacija: Hoče-Slovenija Motocikl: Yamaha xt660z Prijavi odgovor kao problematičan Ako je još interesantno...eto ja se rastajem od mog vjernog druga... Yamaha XT660Z TENERE :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Yamaha XT660Z TENERE, letnik:2016,5990 EUR :: www.Avto.net :: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
lemy 310 Napisano Novembar 5 Zainteresovan, 574 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Ova iz Subotice nije bas u fabrickom stanju a nije ni losa. Agregat je ok, koliko se razumem, lanac i lancanici novi, estetski ima nekih mana, neke stvari su klimave za moj ukus ali je i cena prilagođena tome. Ako trazis motor u mint stanju, nije za tebe. Ukoliko si spreman za kompromis radi cene onda je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
Alekre 3832 Napisano Novembar 5 Drug član, 4202 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, BIF said: Ako je još interesantno...eto ja se rastajem od mog vjernog druga... Yamaha XT660Z TENERE :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Yamaha XT660Z TENERE, letnik:2016,5990 EUR :: www.Avto.net :: Teško da će za taj novac otići. Skoro si otišao u cenu novog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
BIF 108 Napisano Novembar 5 U prolazu, 19 postova Lokacija: Hoče-Slovenija Motocikl: Yamaha xt660z Prijavi odgovor kao problematičan 9.990...novi ...goli...sa opremom kao moj oko 12.000...pa sad...kako kome matematika ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites