Jump to content

Moto Zajednica

ONLY PREDLOZI I POZIVI NA PUTOVANJA !!

Recommended Posts

  • Drug član, 765 postova
  • Lokacija: Novi Sad
  • Motocikl: MT-09 Tracer

PRE UPOTREBE PROČITATI UPUTSTVO!

Otvoreno je više foruma koji su u startu bili poziv za BJB okupljanja, putovanja po Srbiji i Evropi, ali se na svim tim forumima otišlo previše u "širinu". Preraslo je u razne informacije, slike i iskustva kojima uopšte nije mesto na tim stranama foruma jer ima drugih podforuma na BJB (Putopisi, Iskustva...) ili individualno na PP na kojima se mogu objavljivati takve stvari. Situacija je takva da se u većini foruma pojavljuje puno nebitnih prepiski, informacija i slika pa je vrlo teško u tom moru pronaći sveže inicijative i pozive za putovanja. Zbog toga mi je ideja da se otvori novi podforum na kom će objavljivati SAMO pozivi i predlozi ostalim članovima za zajednička putovanja (kraća ili duža, Srbija ili gde god). To podrazumeva samo nekoliko molbi (da ne kažem pravila, pravila...):

- Sve prepiske i informacije koje su važne samo članu kom se obraćate pošaljite njemu u PP (nema potrebe da se cimaju svi pratioci)

- Opciju"Citat" koristite samo kada je to krajnje neophodno, a naročito ako je osnovna prepiska velika i puna slika. Dovoljno je da se samo pozovete na temu (predlog) na koju se nadovezujete.

- Slike kačite SAMO kada su u pitanju mape sa predlozima trasa za putovanje i slično jer za ostale fotografije (vaš dvotočkaš pored jezera, kanjona, kafane i sl.) ima mesta na drugim stranama ili na PP.

NEKA PREDLOZI POČNU! :Six:

  • Sviđa mi se 2
  • Podržavam 8

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 765 postova
  • Lokacija: Novi Sad
  • Motocikl: MT-09 Tracer

Ima li zainteresovanih za jednu vožnju ovog vikenda (subota) obzirom da će biti dobro vreme? Ako se dolazi sa više strana sastanak i doručak bi bio u Pančevu - poznati burek kod Stankoskog s kolenicom i još ponešto iz njegove odlične ponude. Vožnja bi bila preko deliblatske peščare (jedna od lepših za vožnju i bez gužve) do Bele crkve. Tamo bi palo malo osveženje ili čak kupanje na nekom od jezera, pa onda nastavak do Golupca i prema želji dalje uz Dunav do Donjeg Milanovca. Tu bi se negde i ručalo pa povratak nazad. Prvobitna ideja je bila i do Kladova, ali je (iz NS) ipak previše kilometara za jedan dan (tamo i nazad oko 700). Evo i mape od NS, a naravno može sastanak i negde na deonici pre ili posle Pančeva...

 

NS-DM.thumb.JPG.e9c03edd6a193de226d478cd62a8818e.JPG

 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja