Creliseth 1 Napisano Jun 12 U prolazu, 18 postova Lokacija: Barič Prijavi odgovor kao problematičan Pozz, od nedavno sam poceo malo cesce da vidjam ovaj motor na ulicama Bg-a. Malo sam bacio pogled na oglase i primetio sam da postoje dve vrste TDM-a (lajicki receno). Jedna vrsta, tj. jaca vrsta, ima od 78ks pa navise, dok druga vrsta, ima 38ks. Zanima me, kakva je to verzija TDM-a sa 38ks. Na internetu nisam uspeo da pronadjem odgovor pa bi bilo lepo, ako neko nesto vise zna o ovome, da podeli to znanje sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
Astral 5173 Napisano Jun 12 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3650 postova Lokacija: Borča Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan To su uvezeni iz CH. Svi oni imaju oko 80ks. Svajcarci su ih limitirali. Postoji neki problem sa registracijom tih iz CH ako u saobracajnoj imaju upisano premalo kw. Ima na tu temu pisano na forumu. Prelistaj malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites