Jump to content

Moto Zajednica

Fiat punto 78000 km, god. 2002/03

Recommended Posts

  • Drug član, 1571 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: BMW R1100RT

8v, 1200 ccm.

 

Drugari usled odredjenih vecih i bitnih troskova i ulaganja koje imam, odlucih da prodam mog punta kupljenog od majke od super prijatelja koja je prvi vlasnik; za Francusko trziste, srebrni metalik. Prava km 78.000 km super redovno odrzavan kod kuma, sve zamenjeno od pog.kaisa ulja, filtera, svecica, dihtunga dekle poklopca motora, antifriza... ja ga vozim svaki dan vec 6 godina i u servis ide na kontrole i zamene tecnosti sve vreme. Pod odlican nigde trulo,.

 

Treba zadnji amortizeri (a ne mora), i relej serva da se menjaju (u krajnjem levom izbaci servo volana). Iscukan je sa svih strana ja sam ga tako i uzeo, isao 5x na more s njim, na plac,  tovario camac, motor itd. Aljkav je unutra ali je ceo i nepocepan i opracu sve. Znaci obicna prasina. Levi podizac treba da se sredi. Zadnji lonac ima rupu mogao bi se zameniti, a ko voli da zvuci kao Gallardo, moze i vako ;) Cev auspuha pre njega zamenjena.

 

Muzika, el pokretaci retrovizora. Novi amortizeri vrata gepeka, nov filter vazduha....zamenjen ceo hladnjak preventivno. Klimu ima al ne radi tj. pusta negde neka cevka. Meni ne treba pa nisam ni popravljao. Kompresor radi.

 

Cena 1150 eur fiskno i ako mogu da zamolim samo ozbiljne drugare jer je hitno a da razgledači koje auto ne zanima, sa njima ce se druzim uz prasetinu al ne u vezi prodaje.

 

Sve slike saljem na viber 0637716465, posto imam problem sa postavljanjem slika.

 

viber 0637716465

 

tel 0640714480

 

Porez placa kupac, troskove overe po pola, ja radim ugovor o kp. 

 

Ko voli picikato auto, nije za njega. Zato je cena ovakva, pa jos ispod, da bi bilo povoljno, jer je km ta koja je. Ja sam ga kupio sa 38.000 km.  Ne dajem oglas na kp, nemam zivaca za idiote. 

  • Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja