Jump to content

Moto Zajednica

Epic ride: Great Southern Land

Recommended Posts

  • Drug član, 2374 postova
  • Lokacija: Zagreb
  • Motocikl: T100 / DB6

...

 

Osim toga, nikad se ne može sasvim precizno planirati gdje će se sletjeti balonom ... slijeće se tamo gdje ga vjetar odnese. Toyota kojom je balon stigao do uzletišta cijelo vrijeme nas prati s ceste - pilot i asistent u Toyoti su u stalnom kontaktu - a ima i ulogu da traži dopuštenje za slijetanje od vlasnika imanja na koje će se slijetanje obaviti. Dosta posla ima oko organizacije baloniranja.
Naša asistencija bila je zatražena i prilikom rastavljanja balona, pakiranja i tovarenja na prikolicu, što smo opet odradili sa zadovoljstvom. Kad je sve spakirano, svi se ukrcavamo u Toyotu i vraćamo se nazad odakle smo i krenuli - u Canowindru - na doručak i na šampanjac.

 

0tT0jKJqQpx9RAvA7BDgbzSOIGiBb2iC9XxsE_y9

 


Šampanjac nakon letenja balonom je običaj koji se zadržao od samih početaka baloniranja i dobro se uklapa u ukupni doživljaj ... uostalom, kao i doručak koji nam je sasvim fino legao. Bio je specijalan, manje po svom sadržaju a puno više po lokaciji ... neka vrsta hangara koji služi kao pržionica kave, priručni kafić i mini restoran. U sklopu hangara je i WC koji je priča za sebe i upotpunjuje kompletnu sliku. Osim doručka i šampanjca, svaki od nas dobio je i isprintani Flight Certificate kojim se potvrđuje letenje balonom i uspješno slijetanje nazad na Zemlju. Eto posla sada da nađem tko mi to bude uramio pa da ga zveknem negdje na zid.

 

J7IU8iZPPAP5OZemUolZbSAH7S5D8eKQyvoQcyaa

 

DdPhmPxh5BAwEmkzlwDnAMiNa44zxQZUmbIYJCtx

 


Dva i pol sata nakon jutarnjeg raspakiravanja balona vraćeni smo u motel odakle su nas u šest sati jutros pokupili. Oprema je uglavnom spakovana još sinoć, trebalo je tek promijeniti garderobu i spremni smo za pokret. Čeka nas solidan broj kilometara i neka zgodna mjesta ... možda najzgodnije od njih planiramo obići sutradan ujutro. Ovaj let bilo je krasno iskustvo, u svakom slučaju ugodnije i opuštenije od leta prije samo četiri dana ... da, morao sam nekako i stići do Australije.


...

 

 

  • Sviđa mi se 11

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 2374 postova
  • Lokacija: Zagreb
  • Motocikl: T100 / DB6

...

 

A četiri dana ranije bio sam još doma, u Zagrebu. Novi zagrebački aerodrom od garaže mi je daleko 110 do 120 kunica ... ovisi ide li taksi velikogoričkom cestom ili obilaznicom preko Domovinskog mosta. Sve što mi je trebalo stalo je u KTM Gear bag plus jedan mali ruksačić za kabinske điđe i drangulije. Da je netko pogledao šta ima u velikoj torbi pronašao bi kacigu, shorty čizmake, rukavice, kišnu opremu ... sve očite znakove da netko negdje planira voziti nekakav motorić. Najprije da riješim napoznanice iz prethodne rečenice: netko (ja), negdje (Australija) i nekakav motorić (KTM SMT 990). To je najkraća moguća verzija budućeg događaja.
Malo proširena verzija uključivala bi nekoliko informacija o tome kako je cijeli događaj okvirno dogovoren prije otprilike pola godine, kako idem kod prijatelja u Sydney, kako je tamo dolje nabavljen još jedan motorić (uza svu onu kramu koju drži u garaži), kako je okvir cijele priče odlazak na GP na Phillip Island i kako je u cijelu priču ubačena još jedna višednevna tura po istočnoj Australiji ... cca tri-četiri-pet dana i ne više od 2000 km. Da baš ne pretjeramo, a ne bi nam bilo prvi put.

 

Ne treba smetnuti s uma i dvije jako jako važne stvari: odlazim u sasvim suprotnu vremensku zonu (+10 sati) i odlazim u dio svijeta gdje se vozi pogrešnom stranom ceste. Karamba i karambita. Ima i dalje: GP Australije se vozi na Phillip Islandu, otoku nedaleko Melbournea, a ja dolazim u Sydney koji je cca 1100 km daleko od njega. To znači da nam od Sydneya do Phillip Islanda treba najmanje dva dana vožnje motorićima; da smo na PI najmanje dva dana (subotu i nedjelju); i da nam za povratak također treba barem dva dana. Ali ... kad smo već tu gdje jesmo, a tu je sve veliko, hajde da još malo zašećerimo cijelu GP priču ... neka se odlazak na PI protegne na tri dana, neka obuhvati neke ceste i neka mjesta doista vrijedna obilaska, i neka se ne štedi s kilometrima. Ukratko rečeno, kad je bal, nek jebal ...

 

Radi lakše organizacije i bezbolnije realizacije, odlučujemo se u GP dijelu priče prikrpati ekipici s kojom se moj kompić - g. Darth Vader - inače vozi u slobodno vrijeme. Fina družina, svi 55+ (a možda i 60+) i laki na gasu. Plan puta u njihovoj je nadležnosti. Alzo, generalno gledano imamo dvije ture na mopedima između kojih budemo ugurali poneki slobodni dan ... za aklimatizaciju, istraživanje, kulturno uzdizanje i regeneraciju. A ja još niti u Sydney nisam došao ...

 

mYvxFBUp3460G9zW0Sr20epA-T04Il2JCaC-g9-R

 

zkvBmGUNmDvAoju906rvz13_RvDFp4Ah5Dd4cxwb

 


...

 

 

  • Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 2374 postova
  • Lokacija: Zagreb
  • Motocikl: T100 / DB6

...

 

Ne samo da nisam došao do Sydneya, nego nisam došao niti do Dohe. U Dohi je presjedanje u drugi aviončić i tek kad se u njega smjestim mogu početi razmišljanje o Sydneyu. A oteglo se ovo od Zagreba do Dohe ... nikad kraja. Mali avion (Airbus 320) pun do čepa, nit se mogu protegnuti nit se mogu prošetati. I još ne radi mali TV na sjedalu ispred mojega pa ne mogu ubijati vrijeme praćenjem leta ili gledanjem filmova. I tako samo sedam sati.

 

89iOSP1Eq_bH2RQWzB8lLU9THkCut2SXoeY2TXrn

 

wuFWAq2j2FtrA3WcOvhwjVywdYAbN_zefTkSDBs2

 

mOIVDDK3Cx_H1w_pujKA4l2X2HaCL-QuclCRXy96

 

g2IDcd6x_KF-xw_9-szPiEAb8OfwaTd-hdL4snvZ

 

pdseBGnPPwYE3hjPBjClBMeVKzYBl9OCYqYb1NeP

 


...

 

 

  • Sviđa mi se 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 2374 postova
  • Lokacija: Zagreb
  • Motocikl: T100 / DB6

...

 

nEmSo-TpJnrs6vGTlOutd6GCcHZrQUc4qef4YQJ6

 


I još samo četiri sata čekanja u Dohi ... sva sreća pa je aerodromska zgradurina (čitav kompleks, zapravo) propisno klimatizirana pa se nitko ne mora opterećivati vanjskom temperaturom od tek 33 celzijevca. Lijepo nabacim svoj ruksačić na mala aerodromska kolica i šetuckam okolo ... a okolo sve sama sirotinja. Sva sreća da sam uspio pronaći Burger King inače bih ostao jako gladan od njihove avionske prehrane. OK, nije da nije bilo i tristo ostalih restorana ... ali jedino sam tamo mogao prepoznati hranu. Morao sam igrati na sigurno.

 

8dq_4au6U4CGiX9h4IBIZYaA_k0CeTIgZ1Iav0Hs

 

UfgBVwRJwMboCmZm039mgw2gW1n95LkEeN7sCPhd

 

ZC3JcMVtsfHpRL8WNncvf6GLK4p8QrJkeakRjzEQ

 


...

 

 

  • Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 2374 postova
  • Lokacija: Zagreb
  • Motocikl: T100 / DB6

...

 

dSQx1xNP1xy8SBNsbCZcnaZZtGnYtQ0KBzn7WRPI

 

sPJtyN4fJvtjQL6EMiD_uvFRVTszQcacD3wPeKoR

 

6UvTJ8-zY-OnsxjzcsqsNquoeMhULAO3SjcYEndh

 

gs-ZzhDyEE_Jh2qWWIjuaLeyE7PXskteqcoonJp2

 


Prošla su tri sata i došlo je vrijeme za boarding ... a kako je sada veliki aviončić u pitanju (Airbus 380) otegao se boarding ... VIP korisnici ovi, VIP korisnici oni, Platinum korisnici, Golden korisnici, sektor ovaj, sektor onaj ... baš ga do iznemoglosti kompliciraju ovi Katarci. U velikom Airbusu ima trunčicu više mjesta za noge, koridori su nešto širi, te-ve ispred mene radi kak spada, filmova ima i novih i najnovijih ... možemo krenuti. Jedino hranom nisam bio nešto presretan. I tako trinaest sati. I nakon trinaest sati - ili je možda ipak bilo četrnaest - eto me u Sydneyu. Još sat vremena kasnije eto i rakijice i poštene večerice, i konačno u dobrom društvu.

 

iX3UgA7R3TAT2TL8pLRB36liRvxffhq4JWStK14V

 


...

 

 

  • Sviđa mi se 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 2374 postova
  • Lokacija: Zagreb
  • Motocikl: T100 / DB6

...

 

U avionima nisam ništa spavao, što znači da se nabralo i više od 30 sati nespavanja, tako da sam nakon večerice i večernjih divana zamro na punih sedam sati. Mislio sam da će mi to pomoći da lakše preživim 10 sati razlike, međutim pokazat će se kasnije - zapravo već iduću noć - da to i neće biti kako sam ja zamislio. Prva dva dana mog boravka u Australiji, dok se malo ne aklimatiziram i fizički i psihički, planirali smo potrošiti na razne "lagane" teme. Inicijalna vožnja pogrešnom stranom ceste na redu je za drugi dan (sutra) popodne, a treći dan rano ujutro startamo s našim prvim većim izletom.


Prvi dan počeo je poštenim brekijem ... australskim doručkom apsolutno neophodnim kada se kreće u obilazak najvećih, najelegantnijih, najopremljenijih ili najpoznatijih moto dućana. Da nije bilo ovog doručka, ne znam kako bih se nosio sa silnom količinom dojmova i emocija koje su ovi u stanju proizvesti. Valda bih se srušio, ako ne prije a ono sigurno u hramu Sv. Aguste ... ili najkasnije na skrivenoj etaži kod Frasera.
 
Krenuli smo rano ... oko osmice. Idemo autom, tako će biti i lakše i brže i sigurnije. Vrijeme je vlažnjikavo i hladnjikavo ali bez potrebe za debljom garderobom. Pogled u nebo daje naslutiti da trenutna naoblaka ne bude dugo potrajala pa je moguće da će nam za koji sat biti i vruće. I tako ... krenem ja u Lexusa, uhvatim se za kvaku, otvorim vrata ... i ugledam volan. Jesam li krenuo automatski na desnu stranu, na suvozačko sjedište ... jesam, dakako. Drug Darth me gleda i vrti glavom ... sigurno mu na pamet padaju razne dramatične situacije s prometom na pogrešnoj strani.


OK, ništa ... obiđem Lexusa i uvalim se na lijevu stranu. Prvih 5-6 sekundi sam sigurnosni pojas tražio na krivoj strani a onda sam se uspio rekalibrirati na novu situaciju ... uglavnom. Ovo je ujedno i moj prvi susret sa Sydneyem po danu - bio je mrak sinoć kad sam sletio - pa počinjem uočavati australske specifičnosti: i male kućice i velike nove stambene zgrade, čudne prometne znakove i velike ute, ogromne američke kamione i semafore bez žutog svjetla. Cool ... a ja sam nakanio već preksutra krenuti s prvih petstotinjak km na motoru. Jesam li spomenuo da je grad pun rotora i da se u njih također ulazi s lijeve strane?

 

nNuVA0qXrzG_d2BkBvDN2XjWnYeu1YbzvcnxMBs1

 

FcM93BY-xSp0j4aev_aulc_EAqhsI1DYMpRhaLdz

 

bauTrgnStUFXLrEladgr6kry8bv8uuogSOTlHU07

 


First things first ... BikeBiz. Kompić Vader je nekada radio u Aprilia dijelu ove firme, a sada je veliki meštar u BMW diviziji. BikeBiz ima veliki prodajni - pa time i servisni - program: Aprilia, Yamaha, BMW, Suzuki, Triumph ... a čini mi se da sam štogod i zaboravio. Najprije šetnjica po servisu, gdje smo zatekli i mladog Skywalkera koji će nam se također pridružiti na Phillip Island izletu. Momak taman masti prste po V4 Tuonu. Ne zadržavamo se u servisu duže od nekoliko minuta - da ne smetamo, tu se ozbiljno radi - i prebacujemo se preko ceste - samo šest traka - u prodajne prostorije ... u ovoj zgradi su uglavnom Yamahe i Aprilije. Garderoba, obuća, kacige i ostale drangulije nalaze se na katu. Došli, pogledali, izmjenili pokoju riječ s personalom i otišli.

 

KJedmokwQW0Chg_woLFnRU8TYbF1FG9iifiV-IIN

 


...

 

 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 2374 postova
  • Lokacija: Zagreb
  • Motocikl: T100 / DB6

...

 

Nismo otišli daleko ... tek tristotinjak metara iza ugla po Church street do obližnjeg Westfielda ... to je shopping centar s hrpetinom dućana, među kojima je nas zanimao neki u kojemu trebamo pazariti windstoppere i neku nepromočivu obuću za predstojeći izletić na Phillip Island. Na tom otoku normalno je da se u samo pola dana promijene sva četiri godišnja doba ... a kako je ovdje u Australiji tek rano proljeće, takav klimatološki scenarij potpuno je izvjestan. OK, sve potrebno našli smo u Kathmandu dućanu, čak smo se ogrebali i za neke jako povoljne cijene plus još malo dodatnog popusta ... kao da smo doma. Na ovoj kratkoj šetnjici do Westfielda imao sam priliku za ubrzani doživljaj Parramatte, Sydneya i Australije.

 

reXkSsdlHjztDJnWGHl7bHog2LKP6fBC4hDsZt6W

 

FIFr5HtGOpJGf7Dz-C_fGfU6m8cW5iEiGw5PN_WE

 

YIW5pvz8f_GiEaTjRCgtdyEkHToRVjX-rtrYSNZI


 

Nakon shoppinga otišli smo samo nekoliko semafora dalje - do druge BikeBiz lokacije. Tamo su BMW, Honda i Triumphi. Ima u jednom dijelu i onih zelenih motora. Veliki prodajni prostori, veliki servis, veliko dvorište puno motocikala uzetih pod račun ... to je ovdje uobičajena praksa. Najviše mi je pažnju privukao Triumph Thruxton R s dodatno ugrađenim Rotrexovim kompresorom. Čeka novog vlasnika koji će za njega morati iskrcati 40K AUD.

 

L2XpJsuPjH4TUQ-nWxYyNm-tO85J2TgP_Dmu1Mka

 

t6bKQnF9jNQUqFV0vvlbUYH72VbkXDWTUlPaG-PN

 


...

 

 

  • Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 2374 postova
  • Lokacija: Zagreb
  • Motocikl: T100 / DB6

...


xIeJ6FYJJ3KbP4oN8ZL_jj-VJuNrKyu6zMdbguW3

 


Samo dva i pol kilometra dalje Lexusa parkiramo u društvu talijanskih kineza - ili kineskih talijana, kakogod - i prošetavamo se do ulaznih vrata našeg idućeg odredišta. Onih maločas spomenutih 40K AUD iza ovih vrata i nisu baš neki naročiti novci ... "MV Agusta Parramatta, Official Factory Trained Dealer", tako je pisalo iznad ulaznih vrata.

 

A iza vrata deluxe slastičarna ... Brutale 800 RR, RVS #1, Brutale 800 RR LH44, Brutale 800 RR America, Brutale 800 RR Pirelli, Brutale 800 RC, Dragster 800 RC, Dragster 800 RR, Turismo Veloce Lusso, F3 675 RC, F3 800 RC, F4 RR, F4 RC, F4 LH44 ... i još Camierova F4 koja ih sve s visoka gleda. Svako Agustino specijalno izdanje koje postoji ovdje se može pronaći ... nisam ni znao da ih je ovoliko. Ovih "običnih" modela tek pokoji komad tu i tamo. Volio bih znati čisto onako iz znatiželje, kako postignu one nijanse crvene, zelene i plave boje ... duboke, zasićene ... i koliko tu slojeva bezbojnog laka ide preko svega. Boje gotovo da izgledaju trodimenzionalno. Strava. Hajde, nije da i prije nisam vidio Aguste na gomili, no ovo ovdje izgledalo je kao na porno setu.

 

Ldji3UeI0xC4r1QP1S_9qzTdVIwxUQUMODXqd435

 

ODBjBHtp-m8GLuec2tUrLLwKOqreblaEFz_ZXjpn

 

Mtu7IIBseP6pXahyk5Gn7hvIEkhpkfkJownLVBd2

 

OfYouOLGG8aBPJwZkhb_6M_Z732hCu39X7dUoVwh

 


...

 

 

  • Sviđa mi se 4
  • Hvala 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 2374 postova
  • Lokacija: Zagreb
  • Motocikl: T100 / DB6

...

 

vmo2Un-uU3oE6GXSDI-u0aOV5yGuahmhVvKS3QpB

 

mmFMAkfPbUYzK3nxBAKvUxeL7xbo44oEDh381djn

 

t3JDwq1TgLEMvJYLIL62KdH4zujyL0hTxwGThzOd

 


A onda mi vrag nije dao mira pa sam zirnuo iza vrata na kojima je pisalo "Service dept. Authorised Personnel Only". Bome i tamo je bilo svega lijepoga.

 

6_1v_lyiCS-_NfQuA0HR88J40v1FeVoynIVXDHHB

 

DSdiQXDIjsJLFBKh5mp2UMmz4SeSyEjMXeVW70sJ

 


...

 

 

  • Sviđa mi se 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 2374 postova
  • Lokacija: Zagreb
  • Motocikl: T100 / DB6

...


Za detoksikaciju od predoziranja karbonom, frezanim aluminijem, magnezijem, šarenim bojicama i crvenim kožnim sjedištima, nakratko smo skoknuli do jedne od trgovina iz MCA (Motorcycle Accessories Supermarket) lanca. Trgovina možda i nije pravi naziv za ovo zdanje ... hangar je puno precizniji opis. Svega u tom hangaru ima, ali baš svega.

 

CIAdEUXD_uht2R8gjiGWwcTZ_aPFVng_aGp_aBat

 

1lphvZ5eqID9qRY-ZY2IdCkWsEgonUZ4ob1pwRR7

 

p82JKeJCECqMsy7un7hzQJb72WQTY7Vp_V_HCbmY

 

kBQdD2mICRWjmfjoZLej2GYyQFF62Ttds63apOmu

 

F-t-HjWKHgmHg00viIzO-eiNMeghs0yZljze11kH

 


...

 

 

  • Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 2374 postova
  • Lokacija: Zagreb
  • Motocikl: T100 / DB6

...

 

U moru svega i svačega, i potrebnog i nepotrebnog, i smislenog i besmislenog, nekako mi je najveću zabavu činilo "virtualno" slaganje customa. Kako i zašto?
U nekoliko proteklih godina nisam mogao ne primjetiti hrpetinu serijala po raznim TV kanalima (Discovery, NG, Viasat Explore ... ) kojima je zajednički nazivnik bilo sastavljanje custom motocikala. Sve nešto ručni rad, sve nešto majstori harače fleksericama i brusilicama ... strojno se valjaju blatobrani i rezervari, tapetari rade čudesa od sjedišta a lakireri svršavaju na airbrushevima sa šljokicama. I onda netko za to istovari pune tačke novaca.

 

Danas se te tačke koriste drugačije: lijepo uzmeš tačke, ušetaš u MCA, prolaziš kroz redove polica i samo dijelove nabacuješ na te iste tačke ... najprije se natovari okvir u kojega je već ugraviran VIN broj, iza toga se izaberu kotači, pa potom rezervar, vilica, blatobrani, tankić za ulje ... može se pokupiti već gotovi Wide Ass Kit, za ljubitelje masivnije pozadine. Nakon toga treba prošetati do zida na kojem su gotova sjedišta, s poda treba pokupiti neki od auspuha ... i eto skoro kompletnog customa. Agregat se ubaci od bilo kakvog raskašikanog Harleya, potroši se još šaka ili dvije šarafa, dvije-tri pikse farbe u spreju i eto ga. Može li lakše, brže i jednostavnije ... custom za svakoga, custom iz špeceraja.

 

GCx8IbWd2-M6QPVG097lFjCo1peDePR9QracRZkY

 

0tJq78YMH5gSpuNJFKvu0NIJW7HjhSLYHM_hLlaT

 

J8InXg65bbhcHLmJQs0VTQT1XW56vIK_7Yi1ktSo

 

-S9uNziPDKYXQpxdouqnlBBqYGJnVaSIJEsxzbGn

 

y3YYMaUOncd5ET8FVeNVtd3sPS03s5iuDVaPo64t

 


...

 

 

  • Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 2374 postova
  • Lokacija: Zagreb
  • Motocikl: T100 / DB6

...

 

Ovo je bilo iscrpljujuće, i fizički - nakupilo se kilometara šetajući okolo - i mentalno - hoću li Wide Ass Kit i girder prednju vilicu, ili bih ipak hardtail okvir i klasičnu vilicu. Eto ga, treba sad na detoksikaciju od detoksikacije. A trebalo bi razmisliti i o kakvom obrokiću. Još kad bi se te dvije potrebe nekako mogle odraditi u komadu, bilo bi to genijalno. A može se, znade Darth sve tajne dobrih moto trgovina i moto servisa ... nije tu od jučer, kao ja.


Pali Lexusa i gas (ne brže od 80 jerbo su kamere s radarima nakenjane svuda po gradu, pazi da ne voziš po Bus Line, pazi na ograničenja od 40 u školskim zonama, pazi na ovaj drek i pazi na onaj drek ...) još sedam-osam km niz Parramatta Road, skroz do izlaska na M4 (poznat i kao najveće parkiralište u Sydneyu). Kamo idemo i šta ima tamo?

 

MqgymLBPhkV4zSW10sEvm5E9Y0PKDaStcb-hLB2t

 

JCcqwk85JAA-iKy7OGYdz1tmO-n5tgbIK_pYdRr3

 

WeW8cRnhKDeBz-_56-DZjsoh26lDEqKPYYiADY4e

 


Ne znam šta je but it looks promising ... poveliko zdanje, iznad ulaza veliki Ducati logo i još po fasadi skice poznatih trkaćih staza. Ovo ne može biti nedobro. Jedva čeka da uletimo unutra i da se očima napasem raznih crvenih delicija, da istjeram iz glave ugravirane malteške križeve, plamene jezike i felge od dvanaest cola. Skrećemo na parking, izlećem iz Lexusa ... i skoro se prevalim preko 350 kilograma uparkiranog V-Roda. Ideeeš, jeli ovaj Vader nakanio da me ubije već prvi dan u Australiji ili sam nešto bitno propustio?

 

Ovo drugo je u pitanju ... nešto sam bitno propustio, blinded by the red logo. Fraser Motorcycles veliki je diler Ducati i Harley Davidson motocikala. S lijeve strane zgrade je ulaz u Ducati prostor a s desne strane se direktno ulazi u HD prodajni prostor. Unutrašnjost je "monovolumenska" i Ducati i HD dijelovi dućana se lagano pretapaju jedan u drugoga negdje po sredini ... netko je ovo jako dobro isplanirao, dizajnirao, opremio i do u detalj dotjerao. Dućan je tako dobar da bih tu mrtav hladan čak i HD-a pazario ... ima jedan krasan narančasti, išao bi mi dobro uz postojeći Power Wear apparel.

 

rTQM8KFWdDUGJUbAhA17d4PNqyRfPp9fRBTpH2iX

 

GoDQc3lSFbLsFp6f0mgFK8mU64Z2qo5pnii6JqiV

 


...

 

 

  • Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 2374 postova
  • Lokacija: Zagreb
  • Motocikl: T100 / DB6

...

 

Momku iz HD ekipe koji nas je snimio odmah po ulasku dali smo znak da nema potrebe da se uzbuđuje oko nas, malčice smo se prošuljali oko nekoliko tona nagomilanog željeza i skoro se neprimjetno izblendali u crveni dio ove ustanove američko-talijanskog prijateljstva. A tamo se moj Vader odmah zapričao s nekim momcima - fina ekipa, upoznali smo se u sekundi - neki su prije radili s njim a neke poznaje tko zna odakle.

 

9fYfdMxGuR7mgN89-M0wI-bdsdSs9i-ieW9YjfRt

 


U dućanu nema šta nema, tako uostalom i treba biti u Pravom Dućanu. Ako me odmah po ulasku sa strane dočeka 1299 Panigale R Final Edition daljnji komentari su pomalo suvišni. A možda i nisu ... ima tamo i opakijih stvari. Recimo, jedan dio koji je od prodajnog odvojen staklenom sound-proof, fire-proof i fool-proof barijerom. Odmah u prvoj liniji vidim Desmosedicija i tri Superleggere, svi uredno registrirani. Iza njih nazire se još nekoliko crvendaća, među njima i nekoliko trikoloraca ... šta je ovo? To sam pitanje postavio prvom djelatniku koji je prošao kraj mene ... kaže mi da su to motocikli na čuvanju. Neki vlasnici se osjećaju sigurnije ako su im bebe u određenim periodima parkirane ovdje. OK, nije mi to nepoznanica, nešto slično postoji i kod domaćeg Ducati zastupnika.

 

R3nKXrPrbhOEW9ZhXHiaTkzGBz6UItyHdziPWnuv

 

dJClz-kDu7DEj5gT3oyjIuaZMYodsOkjh1b7ZM4a

 

suiYRN76mfcG-ZxZdV35gOnQyFyXF8GR4guHyvjA

 

KVP2paadO0_RtUHqR9UbyDMcDO1rOdX6R_09oj49

 


...

 

 

  • Sviđa mi se 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja