Jump to content

Moto Zajednica

Pulserom 125 na more

Recommended Posts

  • Andragog, 4655 postova
  • Lokacija: On off road
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05

Bravo, odlična avantura !!!!!!!  :vlajko:   Ovo pobija tvrdnju da kinezi ništa ne valjaju. !!!!! Moj drugar je sa Chelengerom 250 isao celu jadransku magistralu do slovenije, naravno sa sputnikom !!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 132 postova
  • Lokacija: Sabac
  • Motocikl: Vespa T-5 lml 150
On 25.8.2018. at 16:02, Marko1995 je napisao:

Nikako da nastavim pisanje :D

 

Sto se tice ostalih dana, nisam se vozao... isao sam tu do Bara par puta i to je to. Kupanje i zezanje :D

 

Povratak nije bio nesto zanimljiv, vracao sam se istim putem, nesto nisam bio ni odmoran... Spavao sam uglavnom po 2-3 sata uvece svaki dan, i mozda sat vremena na plazi, a noc pred polazak nisam uopste :D

Bukvalno u 6.30h se obukao i seo na motor... U Podgorici naspem gorivo i nastavim na kanjon, da saam bio odmorniji isao bih malo na Zabljak, ali eto sad znam za sledeci put :D Uglavnom dodjem do Podgorice nekako i posle me stigne taj umor sto nisam spavao, u kanjonu osetim da mi je tesko da vozim i stanem kod nekog kafica koji jos nije bio otvoren, sednem u bastu za sto, naslonim glavu na tank torbu i odspavam jedno pola sata sat, ne znam ni sam. Posle toga bio ko nov, za cas presao granicu, vreme onako bas lepo za voznju...

 

Veci deo puta se spustam nego sto se penjem, ma milina i meni i motoru... Ugalvnom pravio male pauze, cisto da se malo osvezim i da odmorim dupe. Taj deo do Valjeva mi je bio ekstra, nema veze sto sam prosao to pre 6 dana, ono razgledam okolo, uzivam u krivinama, ma super. Oko 3 sata prosao Divcibare, upalila se rezerva, u Valjevu stajem na pumpu da dospem gorivo kad ono bas bas natovaren Transalp. Sipam gorivo i prilazim da se javim, gledam u tablice ono Finska... Pitam odakle, kazu vracaju se iz Crne Gore, bili na moru, reko i ja isto. Gledaju motor kao svaka cast, supermoto je malo neudoban i to. Pitam ih odakle idu, kazu iz Prijepolja, prespavali tu, ja na to odgovaram da vozim iz Sutomora od jutros, gleda lik i pita koliko je to kubika, ja mu kazem 125, on pravi neku facu i ne veruje, jos nije video nekog sa 125cc da je vozio toliko u jednom danu :D Tu jos pricamo dokle idemo, kazem im do Novog Sada, kad i oni isto. Kasnije im objasnjavam tu sam iz mesta pored Novog Sada, Zabalj, 20 km, kazu i mi idemo tu u okolinu... Idu ljudi u Mosorin :D (letnjim putem od Zablja udaljeno 5 km, asfaltom mora kroz jos 2 mesta pa bude oko 25 )

 

E vec mi nije dobro, upeklo sunce haos, krece ono smaranje, vecina puta pravac, penjanje pa spustanje i tako do Sapca... Znaci taj deo ne znam kako sam izdrzao, slusam muziku, ne stajem nigde, samo gledam u sat koliko prelazim kilometara, a ono sporo prolazi kao u skoli kad gledas koliko ima do kraja casa. Nekako se dovucem do Sapca, stanem na pumpu i ono neki vetar, ne znam dal da se radujem ili da placem. Prija mi kako me rashladjuje, al kad krene da duva u mene necu moci ni 80 da vozim... Hvala Bogu pa nije duvao stalno u mene, bilo je vise nesto bocno. Posle Sapca isto smorcina, samo gledam kad cu da dodjem do Fruske Gore. Inace taj deo posle Valjeva mi je bilo samo da dodjem kuci, nije mi bilo vise ni do voznje... E kad sam dosao do Iriga, nekako mi laknulo evo me na domacem terenu, sad ce moja Fruska Gora, kad krenem da ga peglam po Vencu  :D Prolazim Frusku Goru onako lagano, nisam gledao na kilometrazu, nisam ni osetio... Posle Novi Sad, pa 20 km pravca do Zablja onako 80kmh zbog vetra, nikad stici...

 

Napokon ulazim u Zabalj, emocije mi se pomesale, srecan sto je motor izdrzao bez najmanjeg kvara, tuzan sto je sve brzo proslo... Nekako mi sve odjednom monotono, nema one guzve i ludila kao u Sutomoru, i Novi Sad i Zabalj sve mi nekako bez te energije... Raspremam motor, malo nesto vecerao i odma zaspao kako sam legao na krevet... Sve u svemu jedno predivno iskustvo, zelja mi se ostvarila, otisao na more mojim prvim motorom od 125cc, koji vozim jos od srednje skole, od svoje 18. godine. Kroz svasta smo prosli, sve je izdrzao junacki, za sad 46.000 km na satu, ako bude islo sve po planu, kad kupim drugi ovaj farbam i ostavljam za uspomenu, bice lepih secanja kad ga pogledam posle nekoliko godina :)

 

 putopis je predivan sve pohvale za hrabrost , lep ti je motocikl odlicno te je sluzio nije te izdao na putu jedna divna uspomena za tebe je predivan putopis i tvoj motocikl koji treba da zadrzis da bi se secao divnih i lepih kilometara provedenih sa njim. Pozdrav iz Sapca.

 

  • Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 335 postova
  • Lokacija: Novi Beograd
  • Motocikl: BMW R 1200 GS LC ADV

Puno pohvale za strpljenje na tako malom motoru. Bas mi je prijalo tvoje pisanje ali ja sam od onih sto vise vole slike nego klipove. Putopis ti je jako lep. 

  • Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 2400 postova
  • Lokacija: NS
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop

Prelepo :)

baš mi je prijalo, lepo i zanimljivo pišeš, vidi se na kraju da si zbrzao ali neka... Razumljivo :)

ps.

čini mi se da sam te video pre 2-3 nedelje na tom beneliju tu kod limanskog parka na semaforu, prolazim i gledam, trebalo mi je par sekundi da skontam koji je uopšte to motor.

Što bi rekao Rambo Amadeus: "Kineska se zastava veselo vijori, dont hepi bi vori." :takoje:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 651 postova
  • Lokacija: Novi Sad
  • Motocikl: Benelli TRK 502 X
Prelepo
baš mi je prijalo, lepo i zanimljivo pišeš, vidi se na kraju da si zbrzao ali neka... Razumljivo
ps.
čini mi se da sam te video pre 2-3 nedelje na tom beneliju tu kod limanskog parka na semaforu, prolazim i gledam, trebalo mi je par sekundi da skontam koji je uopšte to motor.
Što bi rekao Rambo Amadeus: "Kineska se zastava veselo vijori, dont hepi bi vori." default_0takoje.gif
Hvala.
E jeste, video si mene sigurno, tu sam često default_0a-smiley.gif

Sent from my Mi A1 using Tapatalk


Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja