Jump to content

Moto Zajednica

U inat Marfijevom zakonu

Recommended Posts

  • Svrati ponekad, 274 postova
  • Lokacija: Šabac
  • Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice
5 hours ago, Velimlje2 said:

Sa uzivanjem pratim ... imas interesantan stil pisanja , verujem da ce biti dobar putopis ...

 

nemoj da mi zameris , ali moram da te citiram ...

 

 

stvarno vise nije smesno , bar meni ... sta vise ide mi na nerve ... i to poprilicno ...

 

posle duzeg vremena sam kupio motor , a i pre dok sam ga imao takoreci sem nekih 150 km , ga nisam vozio po Srbiji , pa rekoh mozda ima i istine u tim pricama ...

pre malo duzeg putovanja sa kojeg sam se vratio prekjuce , rekoh da napravimo test motora do Rajskih konaka .. od 15-tak motora koje sam sreo nije bio nijedan GS , a bar pola njih mi se nije javilo . Ja sam pozdravio svakog ,cak i skutere .. mozda je problem u tome sto vozim GS ?

 

a i na ovom putovanju , valjda skoro 4000 kilometara ruka me zabolela od pozdravljanja , mada je bilo bar 5 posto slucajeva kad jednostavno nisam stigao ili bio preokupiran voznjom :) nije sto nekog nisam hteo da pozdravim 

neki se jave , neki ne , ali zaista nisam primetio neku grupu motora koji se cesce ne javljaju ... 

 

Sve u svemu , uzivam u putopisu i nadam se da kad se sretnemo na putu , a ja te pozdravim , neces gledati u nebo .... da vidis dali ce kisa ... :takoje:

 

 

Šala za ovaj klip, naravno. Forum i služi za to. Ovo je svakako napisano u šaljivom kontekstu i ne treba shvatati lično. Isto kao kada bi napisali da li rezervni kardan ide uz svako putovanje BMW-a (iako se naravno ne kvari to toliko često ali je izvikano) ili da li u TDM 4tx ili Strom na svakih 100km ide više ulja ili goriva i još pregršt stereotipa o svakom tipu i modelu motora...  :oda2: Malo mi to preuveličavamo. Naravno da kiša nema veze sa javljanjem, ona je bila u prognozi te bila... I naravno da se i GS-ovci javljaju. Istini za volju, ređe ali nije kao što mi seremo. Mi smo takva nacija da volimo da preterujemo u svemu.

A mi da nastavimo dalje sa životom i priključenijama moje malenkosti.... ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 274 postova
  • Lokacija: Šabac
  • Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice
5 hours ago, blackbeast said:

Mene samo interesuje gdje strpas kompresor... Imam i ja isti takav u autu, pa znam da zauzima dosta prostora. :)

 

I, naravno, sto bi ostali rekli, PRATIM! ;)

Mi uvek nosimo ranac sa stvarima (bez obzira da li imam top case na motoru ili nemam kao što je sad slučaj) koje mogu da zatrebaju a da ne raskopavamo kofere. Tu je obavezno po majica, voda, neka grickalica, maramice i slične stvari i naravno, kompresor jer nema mesta više nigde osim tu. Uvek na dno pa preko njega sve ostalo.

 

5 hours ago, doktor said:

Ova neizvesnost je poseban zacin na ovom putovanju, pa ce, nadam se, tako biti i nama dok citamo putopis! :takoje:

;) U fazonu:

 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 274 postova
  • Lokacija: Šabac
  • Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice

Gremo fantji...

Slovenija... Pre par godina kad god sam poslovno tranzitirao kroz ovu zemlju divio sam se prirodi. I tu se završavao svaki kontakt sa njom. 2016. godine mi se ukazala šansa da tu živim i radim. S obzirom da imam govornu manu i da reči koje počinju sa NE ( neću, ne smem, ne znam, ne želim) ne izgovaram (ili retko), prihvatam ponudu i selim se u Ljubljanu gde sam živeo prošlu godinu.
Onaj osećaj tinejdžerske zaljubljenosti i euforije se odmah javljaju, i pored naše lepe Srbije, u srce i glavu mi se stidljivo uvlače Slovenija i Ljubljana i tu ostaju zauvek.
Sa Obrežja po mestimičnoj kiši krećemo ka Ljubljani. Na Rudniku se sakrivamo u  tržni centar eLeclerc , u kafić da razradimo dalji plan. Vreme je već za to, skoro je 19h. Koper je još sat, sat i 15 minuta vožnje a kiša je tako da od kampa nema ništa. Odlučujemo da je najpametnije da prespavamo u Ljubljani. Pošto inače, nikad ili retko kada smeštaj tražim par dana unapred, bacam se na potragu prenoćišta preko Airbnb. Pošto tu ne nalazim ništa, idem na proverenu varijantu. Odlazim na mesto gde sam do sada mnogo puta spavao dok sam završavao svoju radnu dozvolu i dok nisam našao stan u Ljubljani i gde sada šaljem vozače da spavaju kada završavaju papire za prebacivanje u našu Slovenačku firmu. Smeštaj se zove GOSTILNA ŽIBERT. Bez doručka je 26 EUR po osobi sa taksom, dakle u našem slučaju 52 EUR. 30 EUR je sa doručkom ali pošto je on od 9h, nisam hteo. Pre je bilo 15/20 EUR ali je u međuvremenu vlasnik preminuo pa su sad čitav objekat uzeli 5 drugara u najam, renovirali sobe i to lepo, poboljšali higijenu i mnogo lepo rade. Momci su jako korektni i zaista ih preporučujem.
Taman kada smo došli do smeštaja, kiša je stala. Malo se okupali (red je ipak, jelte) i rešismo da odemo negde da jedemo. Onako samo u jaknama, odemo da Dragana proba po mom mišljenju najbolji kebab u LJ a i šire. Može da mu parira samo onaj kod Rajka u Monfalconeu a turski jok (valjda zbog priloga, otkud znam). Taman kad smo stigli do Nobel bureka na kebab, počinje kiša i vraćamo se ponovo mokri do kože. Tako da za slike Ljubljane ostajete uskraćeni. Mada nismo ni nešto preterano hteli da se cimamo oko slikanja iste, ja je znam kao Šabac, a Dragana je bila par puta kod mene, tako da... Prilažem jednu sliku od prošle godine čisto fore radi. :) Ko nije bio, neka obavezno ode, prelep grad.

20180721_200434.jpg

20180721_200445.jpg

20180721_211959.jpg

18447444_1482839448413494_3903117220420599219_n.jpg

  • Sviđa mi se 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 274 postova
  • Lokacija: Šabac
  • Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice

Po povratku u smeštaj, razmišljamo gde ćemo dalje da idemo i pravimo neki inicijalni plan. Sutradan, krećemo oko 9h ka Kopru. Od 11h je u najavi kiša u Sloveniji, tako da imamo fore da popijemo kafu uz more sa uživanjem u suncu. Pada mali foto sešn i idemo dalje.
Jedan od mojih najboljih prijatelja već par godina živi i radi u Monfalconeu pa smo rešili da odemo da ga posetimo. I za slike Monfalconea ste ostali uskraćeni jer je grad baš sranje. Klasičan multietnički gradić u kojem je brodogradilište glavni posao, a stanovništvo pretežno iz Bangladeša i ako se ne varam  Maroka. Osim šabačke ekipe na privremenom i prinudnom radu, jedino što valja u tom gradu je kebab kod Rajka. :oda2: Tako da doručkujemo ponovo kebab koji smo na putu do Gruzije par sedmica pre toga rekli da nećemo probati ko zna do kada. Što bi se reklo: reče svinja i leže u blato. :jee:
Poseta se malo odužila pa smo izbacili Veneciju iz dnevnog plana iako je za mene Venecija, igrala krucijalnu ulogu u ovom putovanju. Ali pošto mi je ovo putovanje već dokazalo da se ne da planirati, reših da mu se ne suprostavljam nego prilagođavam.

Inače, u Italiji sam najdalje išao negde 50-60km od Monfalconea. Nešto mi se nikad nije svidela i kad god sam se vraćao od drugara (kući) u Ljubljanu, osećao sam olakšanje po izlasku iz Italije. Pripišimo to tome što je taj deo generalno relativno slabo ekonomski razvijen, etnički dosta pomešan i bez preterane kulturološke baštine i osim Sistiane ništa nije ni imalo da mi se svidi.

S obzirom na to, rešismo da idemo malo dublje u Italiju i da joj dam šansu da mi se svidi. Shodno tome, plan za taj dan se ispravlja.
Od Monfalconea nastavljamo kroz kilometarske radove ka Palmanovi, Portogruaru, Veneciji....

20180722_101514.jpg

20180722_103645.jpg

20180722_104736.jpg

20180722_103652.jpg

20180722_111434.jpg

20180722_111347.jpg

37871019_1976148235749277_8951264860558065664_n.jpg

37919670_1976148515749249_4428489230708113408_n.jpg

20180722_095527.jpg

  • Sviđa mi se 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • abc, 886 postova
  • Lokacija: Pula
  • Motocikl: BMW GS 1250 Adventure

To gdje ste se vozili je nizina. Naselje za naseljem. Ograničenja, kružni tokovi... ukratko depresija. Još kada se poklopi sa visokim temperaturama.....

Čeka se nastavak.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 192 postova
  • Lokacija: Novi Beograd
  • Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150

Jeste OFFTOPIC ali kada sam video da kolega Dudic90 koristi isti onaj kompresor koji ja cuvam u Vespi, morao sam da se pohvalim da sam ga pre neki dan prvi put upotrebio. Za pumpanje gume na biciklu. Zgodna sprava za te pare (oko 470 din), jedina mana je nepouzdan pokazivac pritiska ali svakako zavrsava posao.

 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 274 postova
  • Lokacija: Šabac
  • Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice

Hm, dalje, dalje, dalje... Dalje smo za divno čudo pobegli od kiše. Pola sata od odlaska iz Monfalconea, tamo je bilo užasno veme. Inače, malo nam se i kupalo negde u moru. Gledali smo malo mapu i razmišljali smo o Riminiju. A kada pogledamo slike plaže tamo, vidimo da je isuviše komercijalizovano. Tako da smo odustali. Ali nikada nismo bili na obali Tirenskog mora... 

Shodno tome,  koristimo FJR-a za ono što je njegova svrsishodnost - jedenje kilometara. I tako, kilometar po kilometar, rupa po rupa "savršenih" Italijanskih puteva, litra po litra goriva od 1,6-1,8 EUR (u povratku sam ga platio jednom čak 1.91 EUR i to kao self service), pola litre po pola litre vode od 2 EUR i stigosmo na levu stranu cokule (da su putevi bolji zvao bih je čizmom).

 

Mesto u koje smo stigli, vika se Piza (ne PizZa :)). Verovatno najpoznatija po slikama ljudi koji šatro drže toranj da ne padne. E, pa sad ćemo ga i mi..držati da ne padne...  :stabre:
Usput sam inače pokušavao da rezervišem smeštaj neki povoljan jer je to veče po prognozi sledovala, pogađate - kiša. Istini za volju ne obilna ali svako je trebala da pada. I padala je... Ništa povoljno nisam našao. Posle 650 km, stigosmo na odredište. Kamp na samoj plaži. Ljubazna teta kaže 33 evropske novčanice za nas troje (treće je motor, snajka još nije noseća da ne pomislite odmah to ;)). Kolega od te ljubazne tete mi kaže da će pasti kiša i pokazuje na skoro crno nebo. Reših još par minuta da probam da rezervišem nešto pa onda ako ništa, kamp pa šta nam Bog da.

Za 40e nađem smeštaj u gradu, 12km od nas. Odemo tamo a smeštaj ekstra. Zove se "SMILE TOWER". Pitam ja Italijana čiji je smeštaj gde je toranj, on počeo da priča engleski gore nego kombinacija Valentina Rossija i Doviziosa. Ništa ga razumeo nisam. Mislim se ja u sebi, otkud te i pitah, sad mi glupo da te iskuliram a ne mogu da te razumem. Uglavnom, završi se i njegov monolog i ode on. Krenemo mi tu par stotina metara od smeštaja da kupimo neke hladne tekućine, kad ono sa naše leve strane toranj. Ispostavilo se da smo bili 600m od njega, ali u onoj žurbi ja nisam ni obraćao pažnju. I tako smo malo pronjuškali oko tornja, a glavni obilazak ostavismo za ujutru.

20180722_154039.jpg

20180722_193855.jpg

20180722_193912.jpg

20180722_193950.jpg

20180722_215341.jpg

20180722_215544.jpg

20180722_215748.jpg

  • Sviđa mi se 4
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 274 postova
  • Lokacija: Šabac
  • Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice

Pisa..Grad u Italiji..regiji Toskana...bla, bla, bla... Da ne serem i da se ne pravim pametan o gradu i tornju, imate sve na wikipediji. Ionako ostali svi to samo kopiraju sa nje i ovde ispadnu "smartići"... :oda2: Idemo mi dalje, nešto što nema na netu...
Ustajemo ujutru, klasična rutina i idemo u obilazak grada. Nije loš gradić. Samo je kao mravinjak. Kao i čitava Italija zapravo. Kako koju zemlju precrtam sa spiska da sam bio u njoj malo duže i površinski više prešao, počinjem da primećujem da Evropa postaje prenaseljena. Na sve strane gužva. Što je verovatno razlog zašto dosta ljudi trči u prirodu. Beže od gužve pa je naprave na drugom mestu... Elem, obiđosmo i Pisu nekako. Akcenat bacili na toranj, naravno. 
E sad, nekako mi onaj kamp od juče nije baš nešto posebno. Pa ne bih tu da ostajemo. A sada čitava 2 dana javljaju sunčano na toj strani pa je red da se malo i banjamo. A i da kampujemo da ne bude da sam džabe nosio opremu. Apsolutno bez pomisli da na netu nađem mesto gde ćemo zabosti, reših da idemo južno pa gde nas put odnese. I tako krenusmo dole niz cokulu (koju do kraja putovanje možemo nazvati i crocs papuča koliko rupa ima)...
Uz par usputnih stajanja na kafice pored plaže, dolazimo do zaključka da kožno odelo i kompletna oprema, defintivno, definitivno ne idu sa Italijom. Ne zna se kome je bilo gore, nama u opremi ili FJR-u kada uđemo u grad. Muka nije gasio ventilator. 

Posle nekih mislim, 150-200km dolazimo u mesto Marina di Grosseto. Skroz lepo mastašce. Časkom izgooglasmo gde je kamp i krenusmo tamo. Inače, za one kojima se ovo čini OK ruta, Italija skoro u svakom gradu uz obalu ima kamp. Skoro, ne u svakom. Tako da pruža zaista velike izbore i opuštenost u vezi sa traženjem mesta za isti. Nađemo mi kamp, ponovo uz more, ovaj put bez kiše. Samo što ne pričaju ni engleski ni nemački. Nekako se sporazumesmo da je 40 EUR kamp bez struje. Hm, malo poskupo deluje. 
Sednemo mi na naše skuterče, i odosmo u sledeće mesto: Principina a Mare. Kamp nekih 1km od plaže, 24 EUR sa strujom po danu. Kamp je ogroman, oko 500 kamp mesta ima. Čak 4 ili 5 sanitarnih objekata koji su ful sređeni i čisti. Propratni sadržaji postoje: karaoke veče, predstave za decu, teniski tereni, fudbalski tereni.... U sklopu kampa imate restoran i kafić. Sve je jako pristupačno. Ovo je mesto koje svima od srca preporučujem. Vrlo rado bih se u ovaj kamp vratio i zabo jedno 10 dana u mestu  bez da izađem iz istog.
Link od kampa je:

http://www.principinacampeggio.it/the-camping

 

20180723_093726.jpg

20180723_093920.jpg

20180723_093943.jpg

20180723_094031.jpg

20180723_094215.jpg

20180723_094215.jpg

20180723_094348.jpg

20180723_094355.jpg

20180723_094646.jpg

20180723_094821.jpg

20180723_094824.jpg

20180723_095131.jpg

20180723_095210.jpg

20180723_095224.jpg

20180723_113445.jpg

20180723_113454.jpg

20180723_113505.jpg

20180723_113509.jpg

20180723_134901.jpg

20180723_134903.jpg

20180723_135153.jpg

20180723_135244.jpg

20180723_135256.jpg

20180723_135607.jpg

20180723_135830.jpg

20180723_135843.jpg

20180723_141257.jpg

20180723_141259.jpg

20180723_141500.jpg

20180723_150724.jpg

20180723_150728.jpg

20180723_151800.jpg

20180723_181622.jpg

  • Sviđa mi se 6
  • Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 67 postova
  • Lokacija: Doboj - Novi Sad
  • Motocikl: Honda VFR rc36

Некако ми је најлепша ствар путописа што вас двоје заједно  импровизујете током целог пута, поред тако незгодног времена. 

Пратим и ја :) 

:kamp:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 274 postova
  • Lokacija: Šabac
  • Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice

Prođe vikend, nije se pisalo a ni vozilo. Pa da nastavimo jer ako još budem čekao, zaboraviću šta je i bilo... :stabre:
Pošto je Dragani ovo bilo prvi put da kampuje, sama atmosfera u kampu i izgled istog i obližnje plaže su doprinele tome da joj se to mnogo svidi. Čak razmišljamo i da malo uložimo u opremu za kamp jer je ovo što ja imam totalno amaterski ali vrši posao. 

E sad, za one koji pažljivo prate temu, verovatno ste pročitali da sam napisao na početku da je poseta Veneciji meni bila od izuzetne važnosti na ovom putovanju. Zapravo, poenta putovanja i nije bio odmor. Plan koji je uključivao turu po Alpima je takođe uključivao i da odemo sa drugarom iz Monfalconea autom do Venecije, i da ja na vožnji gondolom zaprosim Draganu. Pošto putovanje nikako nije htelo da se realizuje kako sam zamislio, čak i prepravljen plan da rano odemo u Veneciju se izjalovio jer smo bili u Ljubljani umesto u Kopru, nisam hteo da forsiram sve to. Svakako sam znao da će se to desiti na putovanju, samo sam čekao da mi putovanje kaže gde će se to desiti i kako.
Do tada, vreme se provodi na plaži i u moru. A možda se tu i desi... ;)

20180723_164936.jpg

20180723_165050.jpg

20180723_165057.jpg

20180723_172519.jpg

20180723_200215.jpg

20180723_201608.jpg

20180723_201954.jpg

20180723_211854.jpg

20180723_214529.jpg

20180724_090206.jpg

  • Sviđa mi se 7
  • Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 274 postova
  • Lokacija: Šabac
  • Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice

Ja nisam tip koji voli izležavanje na plaži. Dok je Dragana kao foka, može da bude 24h dnevno u vodi i na plaži. 2 dana se kupasmo u Italiji i uveče se dogovaramo gde ćemo. Zna i ona da mene ne drži mesto i da jedva čekam da uzjašem motor i da krenem da vozim.  Htedosmo čak i da obiđemo čizmu međutim nismo imali dovoljno dana odmora za to. Trebali bismo da vozimo 600km dnevno da bismo se uklopili a to je po nacionalu u Italiji neizvodljivo. Tako da to otpada. Razmišljali smo da pređemo na drugu stranu Italije pa u Rimini. Ali kad pogledamo plažu na netu nekako nam je sve previše komercijala. Dobro...odustajemo onda od plaža. Hajmo neke znamenitosti bar da vidimo. Rim koji je bio jako blizu nas se ne posećuje ovako. To se ide sa vodičem. Sve što predložimo je ono pa ok, ali...i uvek neko ali i nismo jednoglasni. Kaže VD žena, da je čula da je Verona i sever Italije lep. Dobro, idemo ka severu. 
Vremenska prognoza kaže da će biti vrućina... Hmm, 460km po nacionalu u Italiji...u julu...na FJR koji greje kao rerna...u kožnom odelu... :oda2:
Odmah gledam neki kamp oko Verone. Slabo nešto. Na bed and breakfast nađem u mestu Pozzolengo smeštaj za 30 EUR sa doručkom za nas dvoje. Bar nešto jeftino u ovoj Italiji. I tako, ujutru se bućnemo malo i krećemo. Usput peglanje, malo dosadnog puta, malo lepih krivina i sve tako. 
Ja inače stvarno mogu da vozim kao konj i motor i auto i kamion. Dovoljno govori to da sam 2 dana za redom motor vozio po 1000km dnevno.  Auto iz Holandije dovezem do Šapca sa 3 pauze za wc i sipanje goriva. Ali ova vrućina me je tako izmorila da sam poslednjih 100km do smeštaja izvezao sa mučenjem. A da pritom je taj dan bilo samo 450-460km. Dragana je tek bila posebna priča. Jedva je mogla da progovori i da se popne gore u smeštaj. 
Stigosmo mi i smestismo se oko 20h. Časkom se osvežim i odoh u lov na večeru i neku hladnu tekućinu pošto Dragana nije bila u stanju da idemo do restorana. Tipičan Italijanski mali grad (ili čak selo, jebem li ga). Ima neki svoj šarm. Ali zato nema prodavnicu niti pumpu koja radi. Jedino je radila neka mala picerija. Uđem ja unutra neki dekica pravi pice u peći na drva. Zatražim mu da mi napravi neku po njegovom izboru da bi mi ostala u sećanju na Italiju. I stvarno, to je bila ubedljivo najbolja pica koju sam ikada jeo. Uz picu kupim i Peroni pivo koje je za moj ukus savrseno, taman da se malo povratimo u život. 
Nahranismo se i  VD žena malo živnu. :cirka1:

Sutra ujutru krećemo za Veronu. Ali pre toga na Lago di Garda i u Sirmione.

20180724_154833.jpg

20180724_154926.jpg

20180724_161538.jpg

20180724_161545.jpg

20180724_162602.jpg

20180724_162614 - Copy.jpg

20180724_170444 - Copy.jpg

20180724_210235.jpg

20180725_084102.jpg

  • Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 274 postova
  • Lokacija: Šabac
  • Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice

A sad spe'takl. 
Ujutro smo ustali i krenusmo na doručak. Nekako na jedvite jade uspevam Draganu da isteram iz sobe prvu da ide da bih ja mogao da proronjam po alatu a da ona ništa ne skonta. Sedosmo na motor pa polako u Sirmione.

Sirmione je jako lep gradić. Jako velika gužva. I baš, baš skupo. Mahom su stranci ti koji dolaze na jezero. 70% su Nemci, Austrijanci i Švajcarci. Prošetali smo se, seli popili kaficu uz jezero (tričavih 14 EUR), slikali se i krenuli ka Veroni. 

20180725_100021.jpg

20180725_100033.jpg

20180725_101052.jpg

20180725_100319.jpg

20180725_101618.jpg

20180725_114057.jpg

20180725_111216.jpg

20180725_111019.jpg

20180725_114650.jpg

  • Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1652 postova

Нешто није у реду са форумом, само пола поста ми избацио, пише да креће лудница... и онда нема дела где је просиш!

Нећу да пропустим најбитније! :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 274 postova
  • Lokacija: Šabac
  • Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice

A na putu do Verone...razmišljam o životu i prolaznosti života. :) Gužva mi nikako ne ide na ruku. Put do tamo se odužio kao januar. Stigosmo i u Veronu. Ulice uzane a gužva. A moj moped hvala Bogu sa kamp opremom bez problema spada u vangabarit. Samo mi fali natpis "CONVOI EXCEPTIONNEL" . :) Parkiram ga na 2 mesta i polako krenemo u obilazak Verone.

Zaista je mnogo, mnogo lep grad. Mislim da u skorije vreme nisam bio u lepšem gradu. A i Dragani se svidelo. Što mi ide u prilog.
Inače, kao što znate, Romeo i Julija su živeli u Veroni. A to dalje implicira da je obavezno posetiti i Julijinu kuću. Naravno, u glavi sam ja već razradio plan....koji je čim smo stigli tamo, pao u vodu. Bukvalno je 1000 ljudi na 50 kvadrata u Julijinom dvorištu. Ništa novo, plan B. Kad ne možemo da budemo ispod, možemo na balkonu. 12 EUR ulaz na balkon i tada već Dragana počinje da pita koji ćemo mi đavo tamo i da plaćamo. Ja stvarno nisam cicija za motor, jelo, piće i slično. Ali za ovakve stvari stvarno nikad ne bih dao pare. Da nije svega ovoga. Nekako je o'ladim da ne skapira. Popeli se mi gore, čekamo red. Ja se preznojio kao porno glumac. Lije znoj sa mene. 

Malo po malo, dođe red i na nas da uđemo na balkon. Dok je Dragana slikala ženu ispred nas, ja sam već popričao sa devojkom iza nas da nas slika i snimi. Da ne dužim dalje, slike govore sve. I ne, ne boli. :)

20180725_123051.jpg

20180725_123103.jpg

20180725_124001.jpg

20180725_124212.jpg

20180725_124555.jpg

20180725_125108.jpg

20180725_125548.jpg

20180725_125557.jpg

20180725_125611.jpg

20180725_125650.jpg

20180725_130239.jpg

20180725_131034.jpg

  • Sviđa mi se 16
  • Hvala 2
  • Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja