Jump to content

Moto Zajednica

Schuberth C2

Recommended Posts

  • Svrati ponekad, 127 postova

Da dopunim oglas,nisam odmah stigao.

Posle razocarenja novim Cabergom,kupio sam ovu kacigu iako mi velicina ne odgovara-nosim L ili cak M-samo da bih video vredi li platiti toliko koliko kosta novi Schuberth.

Kaciga je napravljena tako da se lako rasklapa do pojedinacnih sastavnih delova. Delove sam oprao,dezinfikovao ,popravio,sklopio i isprobao.

Zakljucak je da vredi.

Sada,posto mi je velika ,i nije mi vise potrebna ide na prodaju..

 

Na njoj je bio polomljen jedan mali zupcanik koji pokrece suncani vizir. Nisam uspeo da ga napravim,pa sam mehanizam prepravio da radi na polugu-umesto zupcanika sada ga pokrecu jedna plasticna i jedna metalna poluga(parce zice debljine 1mm ,duzine oko 4cm).

 

Vizir je u solidnom stanju,ima par ogrebotina koje sam probao da uslikam. Ne ometaju vidno polje,jedna je bocno a manja na sredini. Nije upropasten trljanjem,mada nije nov.

Po mom misljenju upotrebljiv je,a prilicno sam osetljiv na stanje vizira.

 

Dobra strana je stanje farbe-skoro besprekorno,a losa strana stanje unutasnje obloge-dela koji dodje na teme. Vidi se na poslednjoj slici,razdvojio se od pranja. Mislim da moze da se sasije po uzorku..

 

U zamenu moze kaciga L ili M velicine(ako mi se svidi) ili nesto sto vam je nepotrebno pa ako se slucajno pogodi da treba meni...

 

Vracanje je moguce ,ako neko kupi pa mu se ne svidi,u razumnom roku,o trosku kupca.

 

Nalazi se u Krusevcu,kontakt preko pp,slike po potrebi na viber . Prednost ima kolega koji se prvi javio,ako bude zeleo..

Pozdrav.

 

 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja