Pomoc Husqvarna TE 310

Pozdrav imam Husqvarnu TE 310e 2011g. I imam problem. Stalno kada se motor ugreje i kada ga provozam 5-6 minuta trokira i gasi se. Takoje kada radi u ler kada mu se da jaci gas prima dobro, ali kada se turira u niske obrtaje nece da prima gas uopste trokira i uglavnom se ugasi. Pre 2-3 meseca je zakucao motor ali sve je to sredjeno zamenjena je radilica i jos po nesto tako da do motora nije problem sigurno. Takodje sam proveravao sve zice lepo sam sve sredio izolovao, filter vazduha sam cistio itd... Sta mislite u cemu moze biti problem? mucim muku vec 3 meseca. Da li moze da bude nesto do struje ,do ajinspric pumpe, ili do ubrizgavanja? Inace motor pali na cvrgu svaki dan. 

Ukoliko neko zna nesto neka javi hvala unapred :)

0

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Prva stvar kad nesto objasnjavas pokusaj da to bude razumljivo,mislim da ne postoji niko na ovom svetu kome je jasna recenica.

Pre 21 sati, AleksaSimovic99 je napisao:

Takoje kada radi u ler kada mu se da jaci gas prima dobro, ali kada se turira u niske obrtaje nece da prima gas uopste trokira i uglavnom se ugasi.

Sledece, dogovori sa sobom kad ti zakucao motor a od kad mucis muku.Ponavlja se opet ista prica,neko je uradio motor a sad ima problema pa kako to resiti,jednostavno oteras kod onoga ko ti radio motor da ti to sredi.Ne znam ko ti je radio agregat ali to je ozbiljna sprava koja zhteva da se  ispostuje servisno uputstvo u detalje da bi to sve radilo kako treba.Znaci potreban je ozbiljan majstor koji zna sta radi.

2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Napravite nalog ili se ulogujte da biste postavili komentar

Morate biti član zajednice da biste mogli ostaviti svoj komentar.

Pridružite se!

Napravite svoj nalog u našoj zajednici. Vrlo je lako!


Registrujte novi nalog

Ulogujte se

Imate nalog? Ulogujte se ovde.


Ulogujte se odmah

  • Aktivni korisnici   0 članova

    Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.