Jump to content

Moto Zajednica

Sprint prince 125

Recommended Posts

  • Svrati ponekad, 137 postova
  • Lokacija: smederevo

Pozdrav, dizna na dnu lončeta karba ,očigledno služi za ispuštanje goriva sa talogom sa dna ,deo izađe sa strane a ostatak na creva povezana sa donje strane lončeta.

Tako da ta ''dizna'' nema nikakvu funkciju propuštanja goriva (nema ni jedan otvor i vrši funkciju šrafa),mišljenja sam da svaki malo bolji strugar može da napravi isti šraf sa ''špicom''.

Ako grešim neka nas neko prosveti, ja toliko.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 17 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: Jinlun

Vidim po dr dizni Kapetane da nema izgled klasicne dizne. nema rupice. ali je od navoja na gore dugacka sa sve tanjim vrhom koji je na ovoj sto se odvila i ispala bio kao nagoreo i istrosen i dok je bila na karbu desni cilindar.posle svih provera od bobine do varnice je bio ok.al je taj cilimdar kasnije pocinjao da radi.svecka je bila suva al garava sto je odlika lose smese. Sad kad je spala sa karba taj cilindar sa cistom sveckom nikako da proradi.tek posle ihaj.kad stavim prst na rupu te dizne pocne da radi na uvo a posle i u duzoj voznji al sa paljenjem goriva u izduvu.ono bum...i potrosnja iha.sad sam stavio i pricvrstio neku kratku diznu bez rupice sa skuterica.nekako stoji jer navoj se ne gadja. Ali taj cilindar proradi mnogo brze i radi i na leru i lepo vuc.nema pucanja.al to nije to.jer ko sto kazes za isppustanje goriva ne bi stavljali sraf sa takvim oblikom dugacak pa  sve tanji na vrhu. Izvini na opsirnosti..da i gorivo nije cerelo ni kap bez te sto mi ispade.a kad sam okretao dok je bila i jednu i drugu menjao se rad masine.samo ponavl.bila je ta sto ispade kao magorela i istrosena i lose je tad radio cilindar al proradi posle malo voznje. Slicnu u kitu svih dizni imaju jamahe.samo ne znam sitan nut dal se gadja.inace bih narucio na ali-u komplet. Poz Kapetane i sorry na ovoliko slova. Srecni predstojeci praznici.

 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja