Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha FZ1

Recommended Posts

  • Drug član, 1334 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: GSA
Motor je u odličnom stanju, bez ikakvih oštećenja, mana, neispravnosti i problema u radu. 2008 godište. U poslednjih mesec dana (od tada mislim da sam prešao oko 1000 km) zamenjeno:

 

- prednje kočione pločice (Nissin)

- svećice (NGK)

- akumulator (Landport)

- ulje u motoru (Motorex PowerSynth, uvek sam sipao to ulje)

- filter ulja

 

- zadnje pločice su zamenjene malo ranije, ali su jos uvek skoro nove

 

 

Registrovan je do Aprila 2017, imam zeleni karton i motor se vodi na moje ime. Jedino ulaganje koje je potrebno su gume - prednja je pri kraju a zadnja je ćelava po sredini. Ukoliko do prodaje ne kupim novi set guma, to se može korigovati kroz cenu. 

 

Uz motor dajem i originalne KAPPA nosače bočnih torbi, i fabrički auspuh sa ventilom i sajlicama - dakle sve što je potrebno da se izduvni sistem vrati u fabričko stanje. Na motoru je trenutno Two Brothers Black series auspuh.

 

Kupio sam ga u februaru 2015, u Sloveniji. Ja sam drugi vlasnik, motor sam lično kupio, transportovao ga i uvezao u Srbiju, dakle nije sa placa od preprodavca i slično. U trenutku kupovine na satu je imao 21000km, pokrivenih servisnom knjigom i garantnim listovima od ovlašćenog Yamaha servisa. Svu servisnu dokumentaciju i sve od uvoza što nije ostalo u MUP-u prilikom prve registracije posedujem i predaću kupcu. Takodje posedujem i sva tri ključa. Ja sam do sada prešao sa njom malo preko 24 000 kilometara, uz redovne servise i bez ikakvog problema. 

 

Zamene za automobile me ne zanimaju. Od motora dolazi u obzir motor u stanju kao što je moj i poznatog porekla, japanac, mladji od 2008. godišta iz turing klase (najradije FJR ili VFR1200)

 

Cena 5450e  

 

ua_OS3m_J.jpg

 

uol_LUsw.jpg

 

 

M7h_Dy_Hm.jpg nv8m0_T0.jpg

 

6_AZj_Gdo.jpg af_RMjn8.jpg CUYYBc_T.jpg l_Ibni7_J.jpg  Mj8dqj0.jpg O7_T3n_Ei.jpg OC1_PX9v.jpg OJ0r_Rc_D.jpg p_VSTpq_T.jpg r_A8_RD5_Z.jpg tk_M4_Z11.jpg Tz_Nxg68.jpg

  • Podržavam 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja