Jump to content

Moto Zajednica

Побољшање организације Макси Скутер клуба - предлози и размишљања

Recommended Posts

  • BJB Maxi scooter club, 1556 postova
  • Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE
  • Motocikl: Honda NC 750x dct

Ja se upisem za neko drugarsko poboljsanje... ovo otislo u pm.

 

Ajde da i ja kazem koju,

 

Prva voznja,skup u Zablju.. Za mene nesto novo,nova ekipa,svi slozni i svima do dobre zajebancije. U medjuvremenu,voznja #negrisori kod domacina Kuleta. Super ekipa i provod.

 

u voznje iskljucivo idem da se opustim i kao sto Dare kaze,da ne mislim na probleme... e sad, dve godine kasnije, voznje su se omasovile i meni je drago zbog toga. Ali, ako (dajem primer sebe) ja organizujem voznju, napisi putanju i plan, voleo bi da se postuje, jer je ulozen trud. Ruzno bi bilo, da Alexanto org. skup kod njega u Zablju i neko kaze, sto se rostilj jede? znaci,prihvatis ili ne. Otkako sam dosao, jedinstvo i bratski/drugarski odnos je ono sto me ovde zadrzalo.

primer 1. Vracanje iz Neg. i Macko mi daje svoju kisnu jaknu jer nisam imao opremu.

primer 2. Laki odlazi sa voznje ,pomaze Aleksi kad je ostao na autoputu

 

 

primer 3 . Bigi mi daje novac za pljesku,jer nije bilo bankomata da dignem novce, garancija za nabavku bevke... ma jos brdo stvari koje mi je pomogao.

primer 4. Dare i saveti oko motora

primer 5. oznaka MSC i susret sa Rumbom u Palanci. Kao da smo rod rodjeni, zagrljaj,poljubac,pozdrav... (zvuci gej :) )

 

To je ono sto mene drzi ovde. Sa druge strane, ne volim Srbovanje,postujem svakog i svaku veru... Ali ako vecina voli majice sa cirilicom,msm da je ok i da bude. Opet zivimo u Srbiji.

Takodje, ne volim podbadanja ,sta cemo jesti, jer mora to i slicno.

 

Uglavnom, radim sta mi odgovara, priklanjam se vecini,ako manjina ima isto ideje... ispostovacu i jedne i druge,mada ne bih voleo podele. Drugarstvo i voznje su mi najbitnije... Pozdrav!

  • Podržavam 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Ne silazi, 8862 postova
  • Lokacija: Beograd - M.M.Lug
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

@Satelis

 

Мислио сам да се не издвајамо међусобно већ као целина тј клуб од остатка!

 

1.Nismo nikako isti, konstantno se namece cirilica, uvodjenje pravila, skupstina, gradjani, glasanja......to mi u zivotu ne treba, formalno ili ne.

 

 

1.

Како се намеће ћирилица? Тиме што смо хтели да буде и ћирилице? Тиме што је ИСТИ амблем са латиницом и ћирилицом? А није наметање што је један само на латиници???

 

2.

Ово око побољшања организације није константно наметање како си ти то рекао. Тема је јуче постављена и отворена је дискусија0namigivanje.gif

 

Не знам шта даље да ти одговарам пошто је све очогледно и не знам да ли си разумео?!

Изгледа да не желиш да видиш даље од свог мишљења.

 

Nemam ama bas nista protiv cirilice ali da se konstanto vrti prica oko toga to jeste.... srbija....bratstvo....srbija....cirilica...pismo.... kao sto rekoh , nemam nista protiv toga ali nametanje jeste.

 

2.

Mnogo mi se pravis naivan, gle Boga ti, tema je juce postavljena..... sto ne kazes od kada se krcka cela ova prica, evo ja cu ti reci, vise od godinu dana, kruzi se ko kisa oko Kragujevca.....

  • Podržavam 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 335 postova
  • Lokacija: Indjija
  • Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9

Sto se mene tice meni jako smeta kada se ne ispostuje volja vecine...

 

Ako se prave bilo kakvi dogovori bilo koje vrste i ako vecina zeli nesto sto je suprotno mom misljenju i mojim zeljama svakako cu se prikloniti vecini jer postujem svakog od vas koga sam upoznao na voznjama i iz postovanja prema vecini prihvaticu odluku...

 

To je moje misljenje molim da mi se ne zameri nista :)

  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 605 postova
  • Lokacija: Dorćol

@Сателис

 

1. Где је у било ком посту овде поменути термини "Србија", "Братство"? Нигде!

 

Него, да те питам, ако ти немаш ништа против ћирилице, што ти њено помињање смета? Мени рецимо уопште не смета гајевица, којом ти пишеш и натпис на латиници на амблему.

 

2. Опет покушааваш да "детектујеш" заверу. Овде сам ја, исред једне групе људи из клуба поставио предлог за нешто. Теби тај предлог не одговара. Што је о.к. Зато тема и постоји. Можда ипак ја тебе или ти мене убедиш у нешто.

 

Молим те љубазно да ми одговориш на моје питање под 1.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 649 postova
  • Lokacija: Beograd, Vinca
  • Motocikl: yamaha FZ6 fazer

Ukratko, ku..u me ne zanima da nekom polazem racune sto sam stavio svoj buduci motor u nekom trenutku na copavu ili stender... mislim da ste razumeli sta sam hteo reci. Dobri ste mi drugari, neki vise neki malo manje ali mene licno ne zanima da ucestvujem u takvoj organizaciji...

 

To povlaci razlaz, jer ce poceti lobiranja za predsedinika, blagajnika, clanove saveta, podpredsednika, upravnog odbora, skolskog odbora, nadzornog odbora... da ne govorim o rusofilima i eurofilima, jeb..ima i nejeba..ma, brzim i sporim bajkerima i takvim glupostima. Smatram da je super ovako kao sto funkcionise i to je to.

@ Rumba generalno ideja je dobra u nekim aspektima, ali smatram da deo tih stvari moze da zazivi i u ovakvom obliku kao sto je vec. Podrav svima1zdravo.gif

  • Podržavam 8

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • BJB Maxi Scooter Club, 329 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: HONDA CTX700 DCT

Koliko sam shvatio imamo nekoliko važnih ( ili 'važnih' ) pitanja na kojima se insistira ...

- organizacioni problemi kod većih ( 20+ ) i dužih ( 300+ ) vožnji. lično mislim da se to uz malo uzajamnog poštovanja kako prema organizatoru vožnje tako i prema učesnicima može prevazići - i jedni i drugi su uložili neki trud i dobru volju i pozitivnu energiju u zajednički poduhvat tako da je šteta da ostane gorak ukus ako uzajamnog poštovanja nema. formalizovati klub da bi se to ostvarilo nekako mi ne deluje produktivno

 

- dobrotvorne i ostale humane akcije i tome slično . Deluje mi da u okviru BJB zajednice možemo da uradimo mnogo toga što je već pokrenuto a nekako mi se čini da bi svaka nova smislena akcija bila podržana poprilično. Ostaje problem donacija i činjenice da donatori ne vole baš da daju 'neformalnoj grupi' ( ako uopšte vole da daju ) no , opet, BJB zajednica nam na izvestan način pruža mogućnost da i to ostvarimo te realno ni zbog toga nema potrebe formalizovati klub.

 

- oznake i amblemi . Ovde je čini se najviše problema no ne vidim kako bi se oni rešili ako se osnuje klub i pristupi se jednoobraznosti koja mene lično kao princip iritira i utiska saam da ništa ne rešava ( osim frustracija pojedinaca ). Mislim da možemo da imamo i majice sa i majice bez ćirilce i grbove i ambleme i sa i bez ( koliko vidim to je i do sada bilo tako ) i svako može da nosi ( ili ne nosi ) koji god oblik hoće ... šta je tu problem ??? to što nemamo svi isti amblem ? pa nismo svi isti čak ni vožnju motora ne doživljavamo na isti način iako je svi volimo. imamo istu grafiku i to je zajedničko a tekst može i samo ćirilicom i samo latinicom i sa oba pisma plus japanski ( al da bude katakana font ) ...

 

Toliko. Rumba ima li još neko važno pitanje ( čini mi se da si rekao da skrećemo sa teme i da se na važna pitanja ne odgovara nego se prelazi na lična prepucavanja ). Meni se ova tri pitanja čine jedina značajna i kao što sam upravo objasnio ne vidim kako bi formalizovanje MSC družine u klub doprinelo rešavanju tih pitanja ... varam li se ?

  • Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Ne silazi, 8862 postova
  • Lokacija: Beograd - M.M.Lug
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

@Сателис: ево ти демократије,ова тема ти је демикратија где ти износиш своје мишљење,зато је и постављена,да се дискутује,што и радимо,зар не!?

 

Radimo radimo, iznosi se prljav ves, karte na sto i da se zavrsi prica

 

@Сателис

 

Ја сам сигуран да и ти и ја овако можемо довека. Али се нећемо сложити. Ти не разумеш да МСК и БЈБ нису исто. Нити у правном, нити у било којем другом смислу.

 

1.

Облик организације клуба је ствар договора чланова. Опет, шта је ту спорно? Само ми то молим те реци? Не желиш да бираш председника? О.К. Други људи хоће. А навоћење неких "повлашчћења" сматрам инсинуацијом, јер нигде нису поменута.

 

2.

Наравно да сам разговарао са неким људима. Тако се проверава став оних, који су ти ближи. Сигуран сам да ти своја размишљања баш не делиш увек са мном, него са неким другим, теби блиским људима.

 

1.

Sporno je, kako nece biti..... zasto nisi ranije otvorio temu po pitanju toga kad se zna njen pocetak?

 

Alexanta smatram covekom br. 1 u celoj ovoj prici od samog pocetka mog dolaska, jedini zasluzuje da nosi zvanje "predsednik" ako mora, a ne mora, a i zasto bi.....za mene ce biti pre svega prijatelj u svakom momentu, on ili bilo ko drugi iskljucivo svojom zaslugom.

Nikada se nije poneo kao nadmen vodja, nikada nije sebe izdizao iznad ostalih, kao sto je vecina sama inicijativno njega nazvala predsednikom sto i zasluzuje.

 

Kako god vecina odluci za dalje, postovacu, znam gde mi je mesto i nema ljutis.

 

2.

Pomagao sam svima koliko je bilo u mojoj moci, pomagacu i dalje

 

Retko sam na fb, na viberu me nema, retko se vidjam sa clanovima radnim danom, jedina komunikacija je forum tako da nema bliskih ljudi, ta bliskost je dovela do ovoga.

 

Radim k'o crnac, ne kukam, porodica se ne sme zanemariti i jedva cekam vikend ne bi li mozak proluftirao i napunio baterije.

Mucno je slusati takve stvari, sta i kako, gde, ovako onako...... brate mili vozi i uzivaj, zasto koplikovano kad moze jednostavno.

 

A sad odo na dorucak........

  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Ne silazi, 8862 postova
  • Lokacija: Beograd - M.M.Lug
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

@Сателис

 

1. Где је у било ком посту овде поменути термини "Србија", "Братство"? Нигде!

 

Него, да те питам, ако ти немаш ништа против ћирилице, што ти њено помињање смета? Мени рецимо уопште не смета гајевица, којом ти пишеш и натпис на латиници на амблему.

 

2. Опет покушааваш да "детектујеш" заверу. Овде сам ја, исред једне групе људи из клуба поставио предлог за нешто. Теби тај предлог не одговара. Што је о.к. Зато тема и постоји. Можда ипак ја тебе или ти мене убедиш у нешто.

 

Молим те љубазно да ми одговориш на моје питање под 1.

 

1.

Pa ne treba da se pomene da bi se znalo, ocigledno je pobogu.

Ne smeta mi cirilica, inace pisem na cirilici kad dohvatim olovku i iskljucivo na cirilici. Smeta mi konstantno nabacivanje price o cirilici, eto toliko o tome.

 

2.

Aman nema zavere, znam kako je bilo pre kao sto znam cemu ovo vodi.... ne svidja mi se i to je to

Ako se vecina slaze sa tvojim predlogom, nemam nista protiv....pozdravljam

 

.......a sad stvarno odo na dorucak

  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 605 postova
  • Lokacija: Dorćol

@Матори

 

Прво желим да ти се зхвалим што водимо једну сувислу и смислену дискусију.

 

Оганизациони проблеми не дотичу само вожње. Ја сам у мом уводном посту указао на многе друге предности, које такав начин организације клуба доноси. О томе се није дискутовало, вероватно зато што смо скренули на "личне" теме.

 

Што се добротворних и хуманих акција тиче. И оне су део активности клуба. За било какве донације (а ту де враћамо опет на оно, што сам горе написао) потребна је формална организација. Наравно да би клуб наставио да учествује у свим активностима као и до сада. Не видим ту никакву колизију. али има ли разлога да не урадимо и нешто своје? Опет, чини ми се да ту правог разлога за одгијање нема.

 

Амблем је знак идентитета. Ја стварно то мислим. Нисам поклоник превише "кинђурења". Али клуб мора имати свој визуелни идентитет, који је сублимација или можда најмањи могући заједнички именитељ свих у клубу. Стално се избегава одговор зашто се једно писмо форсира а друго гура у запрећак, када је "двонатписни" амблем потпуно покрива интересе и једних и других. Мало ме је изненадила твоја тврдња, та се инсистирање на равноправности писма може сматрати "фрустрацијом". То што ја поштујем туђе а тражим да се поштује моје не сматрам фрустрацијом.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 605 postova
  • Lokacija: Dorćol

@Сателис

 

Пријатно.

 

Ја стварно не знам шта је то "очигледно"? Питам још једном, где је то написано? Опет си детектовао нешто?

 

А ко је теби или било ком другом рекао да Алексанто не треба да буде председник? Стално наводиш неке ствари, које нико никад није рекао или написао. Ја сам рецимо сигуран, да кад би Алексанто хтео да учествује у једној смисленој реорганизацији клуба, да би суверено победио на изборима за председника.И то уопште није лоше, напротив.

 

Друга је ствар ако неће свој статус да подвргне демократској легитимацији. За мене је то просто императив. Ти на то гледаш другачије. О.К. Ја то прихватам. Само очекујем да ти прихватиш да постоји гомила људи, који деле моје мишљење. И да су они чланови овог клуба, као и ти.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 421 postova
  • Lokacija: beograd
  • Motocikl: Royal Enfild meteor 350

Evo da i ja napisem par reci i dam svoje misljenje.U MSC sam dosao na pocetku ove sezone.Na BJB Maksi ekipa se vodi kao najbolje organizovana za voznju i druzenje pa sam se pridruzio u zelji da budem deo toga..Ove godine sam ucestvovao na dosta voznji i upoznao dosta ljudi pa se smatram delom ekipe.Naslov teme je POBOLJSANjE rada MSC a tema se razvila u raspravu ocigledno 2 suprotne struje.Jedni oce drugi nece.Demokratski je postavljena tema sa predlogom ko sta ima da predlozi da klub funkcionise bolje.Odredjenim clanovima odgovara sadasnje stanje ajmo na voznju i to je to .Neko hoce da ta voznja bude organizovana sa redarima sa radio stanicama da kad se nekom pokvari motor ili padne odma odreaguje a ne ceka da se ekipa zaustavi na pauzi jer ne mogu da se jave na telefon dok voze.Te radio stanice nece niko da da dzabe.Poboljsanje organizacije po meni i znaci da ne moram da razmisljam da li ce neko da mi da prikolicu da li ce moci da odvoji vreme da dodje po mene u bespuce jer sam pao ili ostao u kvaru.Imam nekog u klubu zaduzenog clana (tipa skretar kod koga stoji neki novac kasa uzajamne pomoci zasnovanog na dobrovoljnom prilogu) koji ima telefon slep sluzbe i organizuje prevoz i placanje .Gde drzite motore zimi ?Da li je moguce da se ekipa iz jednog kraja okupi i organizovano uzme u zakup neki veci prostor gde bi zajedno drzali motore a zimi bi se tu i skupljali i druzili.Za sve ovo mora da postoji ozbiljnija organizacija nego sada.

Sadasnja organizacija po principu dodji sedi i vozi je prevazidjena.Mora da se digne na visi nivo.Na spisak za voznju prijavi se 15 motora a pojavi se 30 .To ocigledno smeta nekim starim clanovima jer stalno ponavljaju kako je nekad bilo bolje druzenje i opustenije.Sta smo mi novopridosli unistili vasu harmoniju?Ove godine sam isao na voznje koje su uglavnom organizovali Bigi i Rumba.Sasa je organizovao manastir pustinja a Aleksanto je organizovao letnje druzenje i voznju za neke clanove koje je on odabrao gde nije vazilo ono pravilo 3 voznje.Na Papajino pitanje jel to neka tajna voznja odgovor je bio zavera .I onda okacite na forum kako je MSC pokorio Tatre postenije da ga stavite u putopise.Dokaz da svi clanovi nisu u istom polozaju vec je predsednik po nekim svojim kriterijumima birao saputnike.Takodje moram da kazem da je letnje okupljane bilo odlicno organizovano u Aleksantovoj reziji.Jedna od odlicnih Sasinih ideja je bio plan voznje za 2014 koji zbog vremena nije mogao da se realizuje.

Ovu pricu o organizovanju grupe gradjana i kluba neki su shvatili da se ovde pravi klub slican Andjelima pakla .Pravila, propisi, boje, prsluci ,kazne .Pa niko ovde od ovih ljudi ne bi usao u tu pricu ja prvi.Ali zelim da budem u grupi ljudi koji ce postovati neka pravila i gde ce se znati neki red.

Znaci podizanje kluba na visi nivo organizovanje sekretara blagajnika predsednika sefa i zamenika redarske sluzbe ,naravno demokratskim izborima gde ce vecina odluciti.Na MSC niko nema prava i niko nema prava da ga deli.Iznesite svoja misljenja sta moze da se uradi na poboljsanju rada kluba.

  • Podržavam 6

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • BJB Maxi Scooter Club, 5603 postova
  • Lokacija: Žabalj-NS
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / CF Moto 450 MT-u dolasku

@Алексанто

 

Сале, хајде да ми одговориш на питање зашто ти смета ћирилица у амблему клуба. Пусти ти налепнице, боце, овце.....

 

 

Hoćeš li da se podsetimo kako smo ušli u priču oko amblema tj kako si mene uveo u nju?

 

Ovo sam te pitao u prošlom postu ali si iskulirao... Smeta mi način kako manipulišete ljudima a on se ogleda u ovoj priči kako si mene uveo u temu amblemi...

 

Dakle, da se podsetimo uvoda u priču?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 605 postova
  • Lokacija: Dorćol

@Алексанто

 

Имам утисак да ти баш не читаш најпажљивије моје постове. Поставио сам ти једноставно питање. На који ми ниси дао одговор. Уместо тога добијам оптужбе на свој рачун. О.К.

 

Овде нико не манипулише људима. Људи имају примедбе, које ти не желиш да чујеш. То је твоје право али то не значи да можеш да нас спречиш да их износимо.

 

Ја од тебе данас нисам прочитао ни једну сувислу реч критике на предлог о реорганизацији. Уместо тога, ти желиш да истражиш како то да ми не делимо твоје мишљење.

 

Стално се враћамо на лично, уместо да причамо о реорганизацији. Да ли сам ја тебе овим предлогом нешто увредио? Не разумем степен непријатељства, који испољаваш.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • BJB Maxi Scooter Club, 323 postova
  • Lokacija: indjija
  • Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500

nisam neki bitan clan ( slabo se vozikam ) da bih iznosio neke bitne zakljucke.. sem da kazem da je ovo totalni cirkus ...

 

iz gore navedenih postova mogu reci da Rumba ima dobrih resenja 0takoje.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • BJB Maxi Scooter Club, 5603 postova
  • Lokacija: Žabalj-NS
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / CF Moto 450 MT-u dolasku

@ bobbra:

 

Sve što si ti napisao da treba da funkcioniše pod okriljem registrovanog kluba, funkcioniše ODLIČNO i do sada :neznam: između ostalog zato si se i ti i mnogi drugi priključili celoj priči :takoje:

 

Nikad niko nije ostavljen na putu, u kvaru... Uzajamne pomoći je bilo na Tone i do sada :neznam:

 

Što se tiče vožnji na Tatre, da rešimo i tu misteriju... MOJE pravo je da organizujem vožnju javno-otvoreno i zatvorenu vožnju na koju zovem ljude koje smatram da treba. Evo i zašto: prve dve međunarodne vožnje sam organizovao javno i bile su uspešne. Gomili ljudi nisam uspeo da objasnim da te vožnje treba da budu kruna drugarstva a ne da služe za upoznavanje: zato služe jednodnevne JAVNE vožnje :takoje:

 

Na stranu što sam prilikom organizacije vožnje na Alpe isprozivan kao da sam uzeo od svakog 50 eura za uslugu i što sam jednog momenta vijao smeštaj za 19 ljudi a za dva dana otkazalo njih 6. To je mogla ispasti skupa igranka (6 ljudi x 15 eura x 4 noćenja - izračunaj) Nikom nisam kukao i prozivao nikog ali prosto sam zauzeo stav da na inostrane vožnje idem sa ljudima koje odlično poznajem a upoznao sam ih kroz jednodnevne vožnje i druženja :takoje:

 

Gde je tu priča o članovima prvog i drugog reda? :neznam:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 233 postova
  • Lokacija: Novi Sad
  • Motocikl: Honda NC 750 XA

@Bobra

mislim da si najobjektivnije sazeo stvar. Svi se boje pravila i nekakvih uslova ili da ce se Bog zna sta promeniti... Ljudi koji organizuju duge voznje imaju od mene duboki respekt, samo oni znaju koje cimanje izuskuje naruciti 20gulasa pa se pojavi 40toro ljudi na istom! Ne radi se o tih 20oro koji nece jesti to jelo... Nego prosto o tome da covek koji se iscimao da to sve dogovori je zakazao! Nije uspeo! Njegov trud je nistavan!! A sutra to nece biti gulas...nego upravo amlemi, okupljanja ili nesto nam bitnije.

Sustina price je da se nista bitnije ne bi menjalo, sve bi bilo isto samo homogenije..bar ja na to tako vidim! Poenta ostaje ista, druzba i voznja, al nijanse se definisu... Kao konkretna grupa sigurno mozemo vise i bolje.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • BJB Maxi Scooter Club, 4308 postova
  • Lokacija: Voždovac
  • Motocikl: Honda X-ADV 750

Nešto razmišljam, ovu priču tera Rumba, Bigi, Laki. Uvek.

Ovu priču, ćirilicu i ako se još čega setim dopisaću.

 

Crni podrži, Peđa za njim.

 

Ovi ostali su tu pomalo imaginarni zar ne?

Zašto se nikad niko ne izjašnjava osim vas 3-5?

Gde je ta gomila ljudi, sve te vaše pristalice? :neznam:

  • Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • BJB Maxi Scooter Club, 5603 postova
  • Lokacija: Žabalj-NS
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / CF Moto 450 MT-u dolasku

@Алексанто

 

Имам утисак да ти баш не читаш најпажљивије моје постове. Поставио сам ти једноставно питање. На који ми ниси дао одговор. Уместо тога добијам оптужбе на свој рачун. О.К.

 

Овде нико не манипулише људима. Људи имају примедбе, које ти не желиш да чујеш. То је твоје право али то не значи да можеш да нас спречиш да их износимо.

 

Ја од тебе данас нисам прочитао ни једну сувислу реч критике на предлог о реорганизацији. Уместо тога, ти желиш да истражиш како то да ми не делимо твоје мишљење.

 

Стално се враћамо на лично, уместо да причамо о реорганизацији. Да ли сам ја тебе овим предлогом нешто увредио? Не разумем степен непријатељства, који испољаваш.

 

Vrlo pažljivo čitam sve što pišeš, veruj mi. Da li sam te za nešto optužio? A da, napisao sam da manipulišete ljudima :stabre: To bih rado i dokazao ali za to mi treba tvoj pristanak da se vratimo na početak priče o amblemima :takoje:

 

Primedbe su uvek dobrodošle ako su konstruktivne. Žarko želim da ih čujem konkretno ali ih nema za sada :neznam:

 

Predlog o reorganizaciji je apstraktan jer vi REORGANIZUJETE nešto što ne postoji: Maxi Scooter Club je neformalna grupa zaljubljenika u maxiskutere u koju su dobrodošli svi ljudi širokog srca i otvorenog uma. Vi reorganizujete klub :stabre:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 605 postova
  • Lokacija: Dorćol

@Алекса

 

По не знам који пут ти мене оптужујеш да или лажем, или измишљам. Навео сам ти мало пре да си у суботу седео са рецимо Скохајмом, Бурђаном, Бобром, који деле моје мишљење. Очигледно ниси видео пост АлександраНС, пост Мишкета, пост Зокија Бургмана75, пост Бобре? На крају ове дискусије ће у сваком случају бити списак људи, који прихватају да се организују на начин, који сам предложио. Вероватно ћеш и тад да ме оптужиш да сам их сам дописао на списак.

 

:stabre:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 605 postova
  • Lokacija: Dorćol

@Алексанто

 

Да, ми реорганизујемо клуб. Не знам шта је у тој формулацији спорно. Подижено његову организациону структуру на други ниво. Назови то како хоћеш. Ја дефинитивно поштујем да су неки људи били ту и пре мене и сматрам да би се договором могао наћи начин организације клуба, који би свима одговарао. Мој предлог је крајње позитиван и иде у правцу да се о томе договоримо. Никог нисам искључио из дискусије, јавно сам изено моја размишљања. Дочекујеш то на нож. Без икаквог разлога. Онда улаузимо у расправу, која је одавно завршена, шпри чему упорно одбијаш да ми даш одговор на питање, зашто је ћирилица толики проблем?

 

Жао ми је што ово схваташ лично.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • BJB Maxi Scooter Club, 5603 postova
  • Lokacija: Žabalj-NS
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / CF Moto 450 MT-u dolasku

@Bobra

Ljudi koji organizuju duge voznje imaju od mene duboki respekt, samo oni znaju koje cimanje izuskuje naruciti 20gulasa pa se pojavi 40toro ljudi na istom!

 

Mala ispravka: sporan je bio JEDAN čovek - stanebane i ispala je velika drama... Mesec dana kasnije na BJB gulaš dolazi 10 ljudi iz MCK-a ili MSC-a koji nisu na spisku pa niko nije pravio dramu, mada je takodje navedeno da se prijave ljudi zbog količine hrane. A stanebanetu oči da se iskopaju :zbunjen: Toliko o korektnosti...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • BJB Maxi Scooter Club, 5603 postova
  • Lokacija: Žabalj-NS
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / CF Moto 450 MT-u dolasku

@Алексанто

 

шпри чему упорно одбијаш да ми даш одговор на питање, зашто је ћирилица толики проблем?

 

Жао ми је што ово схваташ лично.

 

Da bih ti na ovo odgovorio MORAM se vratiti na početak priče o amblemima (za mene) Mogu li konačno?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • BJB Maxi Scooter Club, 4308 postova
  • Lokacija: Voždovac
  • Motocikl: Honda X-ADV 750

Ja tebe optužujem?

Bože sačuvaj.

 

Hajde kad tako kažeš, recimo Skohajm se iz MSC-a viđa najviše sa Bigijem i svojim sugrađanima, neće sigurno u Bg da dođe da bi sa mnom pio kafu. Logično, ovo važi za sve Novosađane u temi.

 

Bobbru moram da izdvojim, čovek nije u NS, ali ruku na srce vas dvojica se najviše družite, sličnih ste godina pa je i normalno. Poštujem ga kao svakog drugog.

 

Ne mogu da ne primetim da ste na ne-javnim druženjima bili upravo vi za gore navedenog spiska.

 

Da li to nešto govori?

  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • МК Братство, 1943 postova
  • Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА
  • Motocikl: BMW R 1200 RT

@Алексанто:ми смо били најављени на тај гулаш,мада не јавно!!! Тако да не бригај око тога!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.


  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja