Jump to content

Moto Zajednica

MOTO SPORT VESTI --- 2015

Recommended Posts

  • Integrisan, 12759 postova
  • Lokacija: Buda/Szigliget
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Mislio sam da na ovom forumu ne smije da se vrijeđa ali izgleda da nije tako..Rosi je prvi ušao u krivinu, i samim tim prvi birao putanju kojom će ući, Markez je trebao da uspori, ali ne on prljavo ide i vrlo namjerno ostvaruje kontakt sa Rosijem..Ali zaista sa glupima, i sitnim dusama kojim su uvijek smetale veličine kao što je Rosi, i koje uvijek jedva čekaju sunovrat takvih da bi rekle "ha ha vidite da nije ni on toliki bas" i zadovoljile svoj sitni ego, ne vrijedi raspravljati...Za nasu djecu kada nekada budu čitali mrtve brojke na papiru, šampion za 2015 će biti Lorenzo, ali za mene i mnoge koji su pratili ovu sezonu i posle onako odvežene poslednje trke..Šampion je jedan..DOKTOR :) ..a Dorna, njen spanski lobi i ostale sitne duše..zna se ;) BURN RUBBER, NOT YOUR SOUL !!!

 

Mislim na one hakere koji su napravili film u kom prikazuju ne znam šta. Namerno je usporio da zaustavi protivnika i još ga je gledao dok je to radio, znači da nije vozio svoju trku nego je nameno ostruirao protivnika - što je i sam priznao a što je STROGO zabranjeno - zbog čega je i kažnjen, da li ga je oborio ili nije, NIJE uzimano u obzir STOGA su oni koji prave video da pokažu ne znam šta u vezi PADA - GLUPI jer ne razumeju šta se i zašto desilo.

Da je kažnjen zbog namernog obaranja bili bi mu oduzeti bodovi sa trke u malezili i startovao bi sa poslednjeg mesta zbog kaznenih poena na licenci (dozvoli).. u kom slučaju bi prvenstvo bilo i formalno završeno pre trke u Valenciji što organizator nije želeo pa mu je zbog ličnog interesa progledao kroz prste. 

Dok su mu 10 godina dopuštali specijalne dilove sa Mišelinom i dobavljali sveže pečene gume samo za njega u subotu uveče pred trku Dorna vam je bila do jaja.. sad su španska govna... :)

  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Teoreticar ..., 12091 postova
  • Lokacija: Lazarevac
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Jeste istina, to se tada znalo! Pa eno postavio sam slike kombija koji donosi gume iz Miselina u nedelju ujutro! E sad, ne verujem da je bilo 10 godina, ali u vreme dok je bilo dozvoljeno, radili su to.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Teoreticar ..., 12091 postova
  • Lokacija: Lazarevac
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Pa i jesu, ali se to ovde ignorise, iz nekog razloga. Citao sam pre nekoliko godina intervju sa jednim od vozaca koji je pominjao te gume, takodje i intervju sa nekim tipom iz Miselina. Ko hoce, moze to da iskopa, ali kao sto rekoh, najlakse je ignorisati.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 981 postova
  • Lokacija: Sombor
  • Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma

Koliko se ovde pameti ignorise, iz nekog razloga!

I ja imam  eklskluzivno saznanje zasto je Stoner napustio GP,  kao  i dokaze za to!

Evo ga, pazite dobro sad i recite zar nije vredan sveg na svetu.

Adrijanina je vodoravna!

  • Podržavam 6

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Ne silazi, 5347 postova
  • Lokacija: Trebinje
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Sto se tice i guma i dijelova za motore, povlastenih je bilo, ima i bice ih. Nista novo, pa uvijek su prve violine dobijale najbolje, ne znam sta je tu novo, niti cudno?! Rossi je bio privilegovan, Pedrosa isto, Lorenzo, Markez, Stoner takodje,...

 

Stizao je Michelin brzom postom Doktoru, dok se nije poceo raspadati i oduzeo mu par pobjeda , pa su mu kao glavnom pajacu dali da predje na Bridgestone prije vremena, imao je diskreciono pravo da bira drugu violinu i tako dalje.

I Februar je preko Puiga dobio Bridgestone i pored Haydenove titule Honda se pravila po mjerama Pedrose, a po vrh svega Nicky je na trkama jos i testirao neke novotarije.

Pa je li se Elias drao kao prcevit jarac posle onoga podijuma na Dukcu, da ne dobija ni blizu dijelove kao Stoner i cim su mu dali nesto od tog paketa, bio je na podijumu,

 

I tako dalje, i tako dalje, uglavnom svi ti povlasteni su to necim zaradili, sad neki su opravdali, neki nisu. Recimo Vale je sve to pokrivao dugo vremena odicnim rezultatima, pa je bilo i ne bas providno , a i na neki nacin opravdano. Stoner je dokazao da taj Ducati, sa njegovim podesavanjem, ne moze niko tako da vozi, jer su neki probali i tu varijantu, pa je imao pokrice.. Dok recimo Pedro to nije iskoristio na pravi nacin.

 

A povodom incidenta, Rossi kriv 100%, jer je dopusio supku da ga izbaci iz takta. Rossi je izgubio titulu, ali je pobrao prilicno simpatija. Zajebao se za ovu sezonu, ali nije usrao motku ni kod Dorne, ni kod kineskih siparica. A dok je Markez napravio sebi samo sranje, jos pogotovo posle one voznje u Valensiji. Smanjio je sebi manevarski prostor kod Dornasa da mu prastaju kamikaza voznje, pa bi i on mogao da krece sa posljednjeg mjesta kad mu nije drago, a i ostali vozaci su prilicno voljni da mu skinu skalp, kad god za to budu imali priliku. U narednih par godina, Markez ima mnogo vise da izgubi na stazi od Rossija, a poznavajuci staru kurvu iz Tavulie, gledace da mu zagorca zivot kad god to bude mogao, ali na finjaka.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja