Jump to content

Moto Zajednica

zex75

Članovi
  • Broj tema i poruka

    14
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu zex75

  • Rođendan 01.08.1975.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    BEOGRAD
  • Motocikl
    KAWASAKI Z 750 S

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

zex75's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

9

Reputacija u zajednici

  1. Kolega, imam isti model i isti problem. Jedino za sada poznato rešenje su nastavci za retrovizore koje pravi firma SW MOTECH i mogu da se nabave u Louisovim radnjama i koliko znam da kostaju izmedju 50 i 60e. Isto razmišljam kako da rešim taj problem. Pozz.
  2. Kolega, sto se tice prednje kocnice imao sam slican problem na mom TA. Kod mene su bili zaribali klipovi u kocionim kljestima. Skinuo sam kociona kljesta izvadio klipove napolje,pregledao ima li vecih ostecenja na klipovima i gumicama(srecom nije ih bilo),ocistio klipove,ispolirao jako finom smirglom, spakovao sve nazad i sve radi kako treba. Nadam se da ce ti ovo malo pomoci.Pozz.
  3. Imam i stalno mi stoji u koferu, i voleo bih da nikome ne zatreba!
  4. Na pocetku ove sezone sam video i odlucio da sipam u motor ENEOS CITY MAX 4T 10W40, ima oznaku JASO MA. Posle predjenih 6000km mogu reci da sam generalno zadovoljan, menjac je lepo radio i na visim i na nizim temperaturama, potrosio 0,5L. Rezim voznje kombinovano, grad otvoreno, vozim do 140. <stara masina> Pre toga sam koristio MOTUL sa kojim nisam bio zadovoljan, i MOTOREX poslednje tri sezone sa kojim sam bio zadovoljan ali mislim da je neopravdano skup. ENEOS sam kupio u SHOP GRUOP blizu batajnickog druma i tamo sam nasao i filter za ulje CHAMPION. Toliko od mene sto se tice ENEOS ulja. Pozdrav
  5. Moze G11 i G12, koji kod hoces. ja sam koristio i jedan i drugi, oba iz auto programa.
  6. Sto se tice migavaca ja sam kod mene stavio od gsx r 600 srad. Ostalo mom drugaru pa mi je dao, samo sam prepravio konektore.
  7. Vidi,sve zavisi kome sta odgovara. Ja volim tvrdje ogibljenje,pa sam kod mene stavio progresivne opruge i ulje 20w heavy . Ne vozim off,samo on.
  8. Pozdrav drugari! planirao sam ove godine da vam se pridruzim, ali nazalost u subotu radim. Zelim vam lepo druzenje pa se vidimo mozda nekom drugom prilikom ili se sretnemo negde na putu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja