Jump to content

Moto Zajednica

dukarca

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu dukarca

  • Rođendan 11.01.1980.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd, Dorcol
  • Motocikl
    bmw f650gs

dukarca's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Tura jos nije prosla, tek treba da se vratimo kuci. Krenuli smo 23. juna i stigli 2. avgusta u Barsu, od prilike 200-500km dnevno. Od cetvrtog do sedmog dana nisam mogao da stisnem pesnice zbog upale misica. Sto se motora tice, pred polazak sam uradio servis, promenio gume i to je to, sa njim na kraj sveta. Full natovaren (devojka, bocni koferi, zadnji kofer, ranac zavezan na bocni kofer, tank torba i ja) trosio je 4.6 - 4.8 l na 100km. Jedino mi je trosio 5.4 l od Kana do Marseja, jer sam morao da zurim zbog smestaja, pa sam izasao na auto put i zgazio ga na 140-150. Kad sam stigao u Barsu, falilo mi je malo vise od pola litre ulja. Da li je to normalno? Promenio sam plocice i provozao se stotinak km, sve je ok. Plan je da krenemo u cetvrtak uz costa bravu, pa kad stignemo.. ako neko ima neki tip, sta ne bi trebalo promasiti, ili gde zabosti jevtin smestaj, sve sugestije su dobro dosle. Pozdrav, D.
  2. Pozdrav drugari! Krenuo sam pre dvadesetak dana na put do Barse (sa f650gs, 2001. godiste) ali mi se umesto predvidjenih 2000km na jednu i 2000km na drugu stranu, avantura pretvorila u skoro 5000km do Spanije. Na putu su mi otisle zadnje kocione plocice. Danas sam pronasao nove plocice (inace, ako nekom zatreba, kocione plocice se na spanskom kazu - pastilas de freno). Vikend krenuo, majstori ne rade do ponedeljka, a ja bih sutra da idem na dalju voznju. Da li na nesto treba posebno paziti tokom zamene plocica, ili samo izvucem osovinu zadnjeg tocka, oslobodim kandzu, izvucem stare, ubacim nove plocice? Pokusao sam da trazim medju starim temama da li je neko vec pisao o ovome, ali nisam pronaso. Hvala unapred!
  3. da li jakna ima neke protektore?
  4. dukarca

    kupujem bisage

    pre dvadesetak dana sam kupio crvenu furiju (bmw 650 gs), sad je doslo vreme da se krece na put.. fale mi tank bag i bisage, pa kazite ako neko ima.. hvala! d.
  5. zvacu sutra za nosace, a bas taj Shad SH42 imam.. ostao mi je sa skutera. ispucao sam sve sto sam imao na motor, pa mi na zalost nije vreme za kupovinu originalnog kofera i nosaca. potrudicu se jos da kupim nosac za zadnji kofer i crash barove, pozajmicu bisage i odoh na more da vidim sta sam kupio.. hvala jos jednom!
  6. crvena furija je presla 250 km za dva dana, u lokalu! znam to za dodatnu opremu, samo mi je bitan nosac za top case (da ne vucem kacige sa sobom) i crash barovi (svez sam vozac).. sve ostalo moze da ceka zimu.
  7. to je taj! e pa kume, red je da okrenem turu za novi motor! bio sam danas u laboratoriji, tamo je ok cena, ali je problem rok izrade.. ima puno motora koji se rade, pa treba stici na red.
  8. sad mi fale crash barovi.. jel zna neko nesto o tome? hvala!
  9. lep, ocuvan, servisiran kod poznatog majstora, spreman za sezonu.. crveni, 2001. godiste, presao oko 35000, registrovan do juna 2012. 2700 evrica
  10. Kupio sam motor, hvala svima na pomoci!
  11. drugari, hvala na savetima, ali ja zelim samo taj motor.. s obzirom na trenutnu finansijsku situaciju i na to koliko se motora prodaje, mislim da sam jedan od retkih koji uopste hoce nesto da kupi.. skupio sam 2500 u kesu... sedecu i plakacu dok ga ne registrujem, ali eto to je sve sto imam.. jbg, ako ne mogu da dobijem ono sto zelim, kupicu soljicu i idem sa zenom na more pa cu za koju godinu misliti ponovo o pravom motoru..
  12. Kod nas ima za 1800, 2000. godiste... ali ja bih voleo noviji model.
  13. Hvala! Ja na zalost imam 2200 i zicnucu od zene za registraciju..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja