Jump to content

Moto Zajednica

Gile13

Članovi
  • Broj tema i poruka

    78
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Gile13

  • Rođendan 12.01.1972.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Keeway speed 150-2007,Kawasaki GPZ 500S-1996

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Gile13's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav za uvek dobro raspolozenu ekipu iz Labaratorije.Jel moze da se svrati do vas u nedelju da vidim mezimca(gpz 500)cisto da me zelja mine i da se dogovorimo oko nosaca zadnjeg kofera.Pozdrav!
  2. Hvala Bane na brzom odgovoru Pozdrav!
  3. Zdravo, posto cu najverovatnije ove sezone morati da menjam lanac i lancanike, dali mi neko moze reci gde ima da se kupe po prihvatljivoj ceni.Uzgred dali neko ima lanac sa O ring gumicama i kako mu funkcionise.Pozdrav
  4. To je skroz dobra cena za te gume.A gde ima za te pare.
  5. Zdravo, ja perem lanac i lancanike petroleom kao i mnogi drugi bajkeri.Dobro skida prljavstinu i masnocu samo je preporuka da se odmah posle ispere vodom a zatim podmaze.Neki su za a neki protiv koriscenja petrolea, ti odluci.
  6. Ja u moj uopste i nesipam gorivo, samo sednem i vozim
  7. Zdravo, dali Bertone naocare imaju polarizujuca stakla.Pozdrav!
  8. Ovo je jedno od jezera na 2400m. ispod najviseg vrha Musala.Voda iz jezera moze da se pije ali je malo teze doci do nje barem zimi.
  9. Pozdrav, posto stojite na vrhu Triglava predpostavljam da je i Vama blisko planinarenje.Masiv Rile je predivan za planinarenje kako zimi tako i leti a voznja do tamo podjednako lepa.Narednog leta planiram da popnem nekoliko smerova u severnoj Triglavskoj steni, pa se mozda vidimo tamo.Veliki pozdrav
  10. Zdravo, lepa reportaza svaka cast.U ovoj oblasti sam bio vise puta uglavnom krajem zime pa mi je ovaj pejzaz u letnjim uslovima nepoznat i zanimljiv.Planinski masiv Rila je stvarno nesto prelepo a kraj koji si ti posetio pripada Maljovici sa najvisim vrhom 2730 m.Inace najlepsa jezera i to kaskadna nalaze se na visini od oko 2000 m.Pozdrav
  11. Zdravo, patike sa Gore-Tex membranom nisu nikakva novost i vec dugo se proizvode i to od strane raznih proizvodjaca.Po mom misljenju plitke patike sa membranom nemaju svrhu.Sto se tice Nike serije ACG (all condition gear)patike, jakne... to je vrhunska oprema i ja sam kupio pre par godina njihove patike bez membrane i nosio sam ih u neverovatnim uslovima planinarenje, lakse penjanje po kamenim liticama... a jos su citave.Osim Nike ACG moja preporuka su jos MERRELL obuca Spanskog proizvodjaca, La Sportiva (Italijanska obuca) i one su se pokazale ekstremno izdrzljive moja preporuka.Pozdrav od trinestog praseta!
  12. Zdravo, hocu i ja ovakav nosac nepitam sta kosta.
  13. Nemam nameru da ulazim u bilo kakvu raspravu sa tobom, ali cu te zamoliti da pre nego postujes procitas to sto si napisala. Humanitarne akcije se ne organizuju radi publiciteta, vec da bi se pomoglo onima kojima je pomoc potrebna! Mali diktator je potpuno u pravu( a poznato je da su diktatori uvek u pravu barem dok nedodje neki drugi i veci diktator ), nego razmisljanje Jece85 mi je nesto mnogo poznato kao da iz nje govori "gospodin Sojic" predsednik stranke Zdravog razuma, ma da nije ona njegov glasnogovornik :oda2:
  14. Zdravo, mislim da moze i karoserija da se cinkuje stim sto se cinkuje iz dva puta.Prvo se cinkuje jedna strana pa se okrene za 180 stepeni pa se cinkuje druga strana.Vidjao sam u cinkari u Paracinu predmete velicine kola pa zbog toga mislim da moze.Ima cinkara i u Krusevcu i cak mislim da je povoljnija od ove Slovenacke iz Paracina i Indjije.Uzgred usled cedjenja cinka po zavrsetku procesa na pojedinim mestima naprave se curke pa je na tom mestu cink debeo i po par milimetara.Pozdrav!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja