Jump to content

Moto Zajednica

chupacabra

Članovi
  • Broj tema i poruka

    69
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

chupacabra's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

182

Reputacija u zajednici

  1. Ovo mi je bio medeni mesec, a zenu sam upoznao posle pisanja tog putopisa i posle Amerike 2010.
  2. chupacabra

    Vijetnam

    Kako je slika 1000 reci, ovaj putopis je onda sastavljem od 45.000 reci IMG_4728 by ugljevarevic, on Flickr IMG_4821 by ugljevarevic, on Flickr IMG_4810 by ugljevarevic, on Flickr A evo i ostalih 42 na sledecem linku: https://www.flickr.com/photos/ugljevarevic/...57648044984102/
  3. Idu godine jako jako brzo. Cini mi se da kako je covek stariji da tako ubrzavaju. No, zvao se "Moj dvotockas hara SAD-om" http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/54573-moj-dvotockas-hara-sad-om/
  4. chupacabra

    Kambodza

    Proslo je 4 godine od kad sam postavio jedini putopis ovde o putovanju kroz ameriku biciklom i vozom. Ovaj put cu ostaviti fotopis :)jer kako moderno vreme mi ne dozvoljava da se raspisem kao nekad. Nadam se da ce vam se svideti kontrast onoga o cemu sam pisao prosli put. IMG_3993 by ugljevarevic, on Flickr IMG_4252 by ugljevarevic, on Flickr IMG_4182 by ugljevarevic, on Flickr Ostalih 67 slika na sledecem linku. https://www.flickr.com/photos/ugljevarevic/...57647607238029/ PS. Par slika na kojima sam ja (jedini belac na svim slikama), to je zena moja fotkala.
  5. @Jogi: Ja sam bio u Incline Village, to ti je na severu jezera. Eh vidis ja sam od gazdine 4 bicikle koje nisu bile u voznom stanju, koje je drzao na tavanu, napravio sebi jednog "Puha" starog 40 godina i sa njime obisao jezero za pola dana razgledanja. Ima oko 130km krug. Mnogo divno iskustvo. A Dzonija znam zato sto je meni svojevremeno prodao biciklu koju sam pokolnio verenici za godinu dana veze. Od tad se druzimo... Idemo i da fotkamo zajedno. Evo neke i od mojih fotki: https://www.facebook.com/ugljevarevic2 @Milanezi: Sve znas. Sad je u jeku organizacija vencanja, kupovina nekretnine, ucim za neke ispite, pokrecem imigraciju za Kanadu... Tako da veruj mi, nemam vremena ni da prdnem.
  6. Nisam Mrva. Upoznao sam par meseci posle toga neku mnogo lepsu i bolju. Do godine sam imao putasestvije po Americi sa njom tako da te sledece godine nije bilo bicikliranja vec 40 dana vozovima, autobusima, kolima i avionima. E sad ta ista mi je sad verenica, a za mesec dana cu je i ozenim. A sto se tice bicikliranja po Evropi, zbog ove sto cu da je zenim sam isao bicikolm u Veneciju preko Madjarske, Slovenije pa na Italiju. 1000 km za 8 dana. E to je vec neka druga prica koju bi valjalo pretociti takodje u putopis.
  7. Bio sam i ja na SIerra Nevadi sledece godine. Na jezeru Tahoe. E posle toga sam jos vise putovao. Celih 40 dana. Imam 10.000 slika sa DSLR aparatom (a ne sa ovim sranjem kojim sam tad slikao). Al nisam pisao putopis. Samo slike. Mada kad gledam slike mogu se setiti skoro svega ali dosao izgleda i ja u godine pa nemam vremena za pisanje. A ti si bio u Karson SItiju ili negde drugde? PS. ZNas li Nikolu Koleva iz Belu Palanku?
  8. Hvala. Eh fali samo jedan post. Mada on stoji napisan do pola na racunaru i ceka zavrsetak.
  9. Ova izlozba je u saradnji sa ambasadom tako da je organizator neki gospodin (ako sam dobro razumeo) koji je prijatelj ambasade pa je i ambasada stala uz projekat. Inace slikao sam se sa ambasadorom ispred moje fotke na kalisu. Okacicu vam tu sliku veceras da vidite kako izgleda izlozba na Kalemegdanu.
  10. Nisam. Ovo je zgrada Capitol Hill u Vasingtonu. Bela kuca izgleda skroz drugacije. :) Baci pogled na guglu.

  11. PRohakovao sam ja da ko klikne na link je vec glasao za mene.
  12. Ovo sexy girl sam napisao samo kako bi vas navukao da udjete u temu. Inace o cemu se radi... Izlozba koja je na Kalemegdanu pod nazivom "Amerika iz mog ugla" sadrzi i jednu moju fotografiju. Ukoliko zelite da pogledate on-line izlozbu sa svim fotografijama mozete kliknuti na sledecu adresu, a i klikom na istu meni dajete glas. Sto bi mi mnogo mnogo mnogo znacilo. Ovo je link za izlozbu: http://www.amerikaizmogugla.com/?nggv_pid=...ia_id=0&r=1 Ovo je moja fotografija: A kako vam ne bih ostao duzan, meni omiljena
  13. ^ Nova cena... 100 evra.
  14. Brat sprema akciju koja ce se desiti za 2 nedelje. A putopis stoji napisan do pola... PS. mogao bih da napravim najavu u putopisima da dodju bajkeri da me isprate i da me zasuju darovima.
  15. Popslednji ispit mi je 9-og februara. Ocekujte koji dan posle da cu zavrsiti putopis. Znam, ispao sam los covek ali cesto imam po 2 treninga dnevno, tako da sam slab sa slobodnim vremenom. A i kad ga imam tu je knjiga, zene (pozdrav za gdjicu sa Zvezdare, moj veliki fan, znam da ce ovo procitati ), izlasci... U nastavku svasta nesto. to be continued!!!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja