Jump to content

Moto Zajednica

avijaticar

Članovi
  • Broj tema i poruka

    340
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: avijaticar

  1. Jos jedan kolega zavrsio u jarku danas. Iza Djurinaca ka Mladenovcu na poslednjoj levoj krivinii pred dugackim pravcem je veliko ulegnuce koje je kao skakaonica pri vecoj brzini. Nije prvi koji je tu izleteo, trebalo bi na neki nacin urgirati da se tu postavi znak upozorenja, ili napravi ozbiljna sanacija puta.
  2. Dobro da ste zivi i zdravi, u ovim uslovima ni 4 tocka ne drze grip. Do sad ste, nadam se, dobro, puno pozdrava domacine!
  3. Steta za sve nas sto izgubismo kolegu tako dobrog karaktera. Saucesce porodici i prijateljima.
  4. Dobrodosla! Moze pivo, a ako dolazis ponesi buteljku Poreckog Chardone-a, od mene pivo neograniceno!
  5. KAwa, pretpostavljam da ces proci kroz Travnik ka Jajcu, nemoj propustiti cevape kod dzamije, najbolji na svetu!
  6. Cestitam, i puno srece na novom motoru, a Mile, pa taj covek je prevazisao sve norme , i svi superlativi su vec potroseni! Ziveli obojica, i neka se Mile i njegov duh prosiri kao zaraza!
  7. avijaticar

    Hrana!

    Apple tart tatin, recept sa You Tube. Ovo je ispecen, koji treba da se ohladi. Zatim ga kratko zagrejati na ringli, plamenu, da bi serbet popustio, malo okrenuti rukom, i jednostavno istresti na dasku. Prvi put ga pravim, lep je, cini mi se da bi dobro doslo malo slaga on top!
  8. Ima ona stara fora: Nisam ja Čiko, ja sam Zagor!
  9. Istina, te '88 ili bese '89, jedan cek sa letovanja u Porecu nikada nije dosao na realizaciju. Takodje kamper,ja tadasnji 19-ogodisnjak, se snalazio na rezne nacine, u prodavnici od zamena kutija konzervi 29-og novembra, pasulj za cufte, do ispijanja nacetih piva, ostavljenih od strane bahatih stranaca,koji su zurili u nocni klub Plave Lagune. Cilj je bio ostati sto duze... Cuvao sam ovaj trenutak otpocinjanja citanja tvog putopisa,sve obigravajuci oko naslova, znajucu da si kadar dozvati uspomene, a bogami i izazvati emociju. Ocekivanja i vise nego ispunjena, slike su izvirele, spremno sam uronio u vremeplov. Ipak, vidim da sam poranio,cacnut, nestrpljivo cekam da se latis tastature. Veliki pozdrav od klinca iz Bg-a!
  10. Fuck the photos! Ovo je bolje od Laso romana, Šejn je uzeo pero.
  11. Ja koristim ovu cetku sa eurodizelom , i uz podmazivac lanac traje vec 34.000km bez dotezanja.
  12. Bez starca nema udarca! Cestitam na uspesno izvedenom zajednickom poduhvatu
  13. Ok izgleda set sa polugom menjaca, nesto cemo se dogovoriti. I dalje mi treba FAR ZA YAMAHA FAZER FZS1000, ima li ga ko?
  14. Banditu, brate daj tel. da se dogovorimo, il evo ti moj 069/2159/141, ili PP-isi.
  15. Kosti na broju , sve celo, malo sam prsno zaplivao na Avali.pa se docekao na ruke. Palac desne ruke malo plakao, al prolazi polako. Jeste, svi odgovaraju tog god. Ima'l krsa iz bay-pas-a i okolisa?
  16. Ima li ko, ili zna nekog da prodaje far za pomenut model? Trebao bi mi jos i levi nogostup, poluga menjaca i maska ako je cena ok.
  17. Nisam bio u prilici da gledam trku uzivo. Ima li ko link za download HD snimka?
  18. Doneta jednom mom drugaru iz Italije prekjuce mash jakna sa kisnim i termo uloskom al mu je mala. On je 2 metra i 130kg, kaza da bi tebi odgovarala. Sutra idem na sajam u NS, javi ako hoces da je ponesem da vidis. a da cena 100E, nova.
  19. Kratak rezime trenutnog korisnika za potencijalnog kupca: Prava igracka za velike bate. Sportsko srce, a istovremeno udoban turing motor. Ja sam mojim sa saputnicom 3x isao do Italije, jednom u danu od Padove nazad-1.000 km, bez zulja na dupetu. Potrosnja 5 do 6 litara, moze i 4.5, ako se tera 90- 100 na sat. Nisam nikad razmisljao o prodaji, prosto jer ne znam sta bih bolje i zabavnije kupio. 72.000 km trenutno na satu, and still counting, sto bi rekli Englezi, nikad nije ni stucnuo. Zameniti lanac bregaste na 40.000 i pogledati ventile, svecice i filter vazduha na 20hkm, moj izbor je Motul 300v svakih 6hkm, i smile all the time. Srecna prodaja i novom vlasniku srecna voznja
  20. avijaticar

    Tenerife

    Super Anton, nesto sasvim razlicito
  21. 1. Jelena599 2. popeye 3. Mario 4. Kosta86 5. Woo3 6. O`šonesi 7.Toreador 8. Avijaticar
  22. Bacen neki hidroskopni abraziv preko prolivene tekucine, nalaz oko 19:00h.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja