veronas.64

Članovi
 • Broj tema i poruka

  91
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1 Neutral

O članu veronas.64

 • Rank
  U prolazu

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Cerevic
 • Motocikl
  QINGQI QM 250 - od 2008 god.
 1. Nema vise osiguraca , samo jedan kod akumulatora. Proveri zice u faru verovatno se neka odkacila prilikom demontaze-montaze sijalice.
 2. Dali moze neki kontakt telefon ?
 3. Ajde javi, kako je teklo skidanje magneta i zamena semeringa. Dali ima nekih iznenadjenja, na sta treba da se obrati paznja ...
 4. Malo km. za takav kvar, sumnjam na podmazivanje. Ulje nije redovno menjano.
 5. Koliko je presao kilometara motor, na satu ?
 6. Taj radafciger ako je centralni je obican sraf, koji se uvrne u magnet i nastavi da se uvrce dok magnet ne sidje sa radilice. Ako nemozes da nadjes radafciger, svaki strugar moze da ti ga napravi.Izmeri navoj u magnetu , dizinu navoja i napravi ti radafciger.Pod taj radafciger na radilicu stavis podmetac da se radafciger ne oslanja na nju i da je ne osteti.
 7. terapija-Kao sto sam obecao, fotografije CDI
 8. Ladi- 4 gume u zadnjem tocku. Pre par godina sam imao taj problem da su se raspale i popucala ona 4 perca sto idu izmedju njih a nalaze se na dekli tocka gde je lancanik. Sve sam nasao u Srint-Novi Sad. Dekla je od Raptora 250, a koliko znam i u Hrvatskoj ima predstavnistvo Qingqi pa pagledaj i tamo.
 9. Ladi- 4 gume u zadnjem tocku. Pre par godina sam imao taj problem da su se raspale i popucala ona 4 perca sto idu izmedju njih a nalaze se na dekli tocka gde je lancanik. Sve sam nasao u Srint-Novi Sad. Dekla je od Raptora 250, a koliko znam i u Hrvatskoj ima predstavnistvo Qingqi pa pagledaj i tamo.
 10. terapija - Sutra ti mogu fotografisati boje zica na konektoru CDI-a kako stoje i postaviti ovde (ako uspem).
 11. Ladi- 4 gume u zadnjem tocku. Pre par godina sam imao taj problem da su se raspale i popucala ona 4 perca sto idu izmedju njih a nalaze se na dekli tocka gde je lancanik. Sve sam nasao u Srint-Novi Sad. Dekla je od Raptora 250, a koliko znam i u Hrvatskoj ima predstavnistvo Qingqi pa pagledaj i tamo.
 12. Evo seme za QM -250 SWScan00052.bmp
 13. I kod mene na mom QM 250 pucketaju cilindri kada stanem, od prvog dana, zadnjih 6 (sest) godina.