Jump to content

Moto Zajednica

PECA BMW

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1740
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: PECA BMW

  1. To kad tesko idu vile moze da bude i da su krive , rade ali nemaju onu pocetnu mekocu , reaguju samo na vece rupe i vece neravnine . Ne mora da znaci ni da su krive , mozda tocak lose montiran (fali neki distancer) pa je osovina tocka "nategla" teleskope i oni malo ukoso idu da ne kazem struzu . Nadam se da nije to ali sam sretao takve slucajeve .
  2. Vrlo moguce da su gume u pitanju !
  3. Ja nasao negde na netu kako se TB vraca na fabricko podesavanje , zakace ga na neku masinu koja meri protok vazduha kroz njega i daju mu neku vrednost . Posle ona sitna odstupanja od pohabanosti se doteraju na one zute srafove . Kod mene je neko to cackao i rastelovao , ja to uspeo da doteram bez neke velike muke (samo vreme) e sad dal sam ja to dobro i precizno uradio ? ? Uglavnom sinhronizacija , ler i sam rad motora kazu dobro . Motor pali, radi, ide i vozim se slatko .
  4. Ja sve mislim da se vi niste razumeli , kontam da je zabuna izmedju TB i TPS . Koliko ja znam TPS moze na dijagnostici da se steluje a TB ne . odnosno moze i TB (sinhronizacija) ali ne i nultni polozaj leptira.
  5. PECA BMW

    TDM Srbija

    ma prvo da provoza neko ko zna kako taj motor ide da vidi ima li blokadu uopste
  6. PECA BMW

    TDM Srbija

    Kupismo ga danas , malo cu da vas davim ovde sa pitanjima jer o tom motoru bas nista ne znam , probao ga malo obilaznicom oko smedereva i onako nisam ga preterano zgazio ali izgurao 160 , mada mi se cini ne moze mnogo preko toga ( i ne treba) A gledao za blokade i meni se cini da sam video neke ploce ali kontam kao da stoje na karbovima na usisnoj grani .
  7. PECA BMW

    TDM Srbija

    drustvo , tdm 850 iz svajcarske , tamo registrovan na 20kw ima verovatno blokadu , zna li neko gde je blokada i kako je skinuti ? ako je uopste i ima .
  8. PECA BMW

    TDM Srbija

    ih tvoj je i opremljeniji i noviji , nazalost daleko od njegovog budzeta .
  9. PECA BMW

    TDM Srbija

    Koliko je to malo ? Imam jedan kod mene u Ja , sa komplet opremom (vizir , koferi , tank , komplet akrapovic, usb , voltmetar , stitnici ruku , kras bar i jos gomila stvari ) ali daleko prelazi budzet . Nasli smo jedan za 1300e taj 3wd kako vec i u dobrom je stanju ali klot, mada ima vremena da dodavanje opreme jer drugaru je to verovatno poslednji motor.
  10. PECA BMW

    TDM Srbija

    Alal vera care bas takve inforamcije mi trebale ! Znaci na regler stavimo kuler , kuciste termostata proveravamo redovno a fabrici auspuh da skidamo , tako ce i biti
  11. PECA BMW

    TDM Srbija

    Drustvo treba mi malo informacija . Drugar trazi motor i cilja na tdm neki 3wd , koja je neka orjetaciona cena za taj motor da kazem da je u dobrom stanju ali bez opreme (vizir, koferi i ostalo) . Ima li kod Ivana poviseni viziri za taj model ( onaj fabricki bas kratak) i kakve cu cene. Verovatno ce mu trebati i nosaci bocnih kofera , kras bar itd . moze li se na taj model montirati centralni stender ili samo copa kao opcija ?
  12. uh dobro je , nije do mene .... mislio sam da sam jedini koji kupi motor i odmah ga rasturi da vidi sta ima unutra .
  13. pa ako ne pije kafu dok vozi ulicnu trku onda pogresan motor kupio
  14. Aha to sad prozivas one sko kupe R a nikad na stazu ne izadju ! Odma sam te spazio ! Ili mislis na one sto kupe turing a nikad na turu ne odu ? Znam , mislis na kafe rejsere koji nikad na kafu ne odu ustvari i ne piju kafu !
  15. E bas o takvim etiketama su zadnje dve strane , sad znam da ti verovatno bacas kosku ali ako , forum i jeste za diskusiju .
  16. Pazi ni ja nisam nesto preterano fan sve te elektronike ali oni koji kupuju te motore tvrde drugacije . Prosto gledano recimo Pony bicikla ili neka sa 21 brzinom , tu puno sajli , menjaca , rucica , poluga , lancanika pa opet mnogo vise "brzinki" vidjam na putu nego ove klasicne bez brzina . Isto je i kod mobilnih telefona i oni od 20e sluze svrsi ali ipak se prodaju vise ovi od 500e . A o automobilima i da ne pricamo , punto je odlican auto ali svako ko ode u salon trazi neki sa vise dugmica na tabli .
  17. Na novijim vozilima cim komp primeti problem sa akku alternator otkaci punjenje , ti stavis nov akku ali alternator i dalje ne puni . Moras u servis da oni prikace na komp i puste punjenje alternatora . Pretpostavljam da ne bi napravio neku havariju , mada cim sta to je vec havarija . Sto je jos gore na nekim kolima ti stavis akku i mislis sve ok kad posle 40km auto staje i ni meo . A onda zoves servis da dodju po tebe . Bas pitali zbog cega su stavili tih 40km a oni naravno odgovorili " pa da bi zvao servis da dodju po tebe"
  18. Bio dobar covek jos bolji drugar , uvek spreman da izadje u susret . Da drmnem jednu viljamovku u njegovo ime a njemu nek je laka zemlja .
  19. ja u Dunav-u dobio informacijju da od sledeceg ponedeljka skace cena jos za 1000 din ?
  20. Konacno da i RS lici na nesto https://i.postimg.cc/KvvVf7SK/45426767-2079876928725200-7956351268581015552-o.jpg https://i.postimg.cc/2S1tRz5r/45474880-2079879105391649-1620531207055867904-o.jpg https://i.postimg.cc/DwRM7tWs/45490371-2079877165391843-7841405608593981440-o.jpg
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja