Jump to content

Moto Zajednica

Srdjan013

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Srdjan013

  • Rođendan 28.11.1991.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Pancevo

Srdjan013's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. iz Panceva sam, to mi je najmanji problem, samo da mi noga profunkcionise.. ;D pusticu ti poruku kad budem mogao da dodjem, moze tako?
  2. far je ostao citav, a sto se stopaljke tice treba mi samo poklopac, meni je ustvari migavac i polomio stopaljku.. :-[ a migavac iskrivio nosac i ostao netaknut... ???
  3. Meni je sve na mestu, imam cak i visak, otekla leva noga i odrana od prstiju do kolena, onako bas... sva sreca nisam nista polomio, dobio me lik multiplom bocno, iskrivio ram mojom nogom, a kolenom sam ulubio rezervoar, onako bas, nista nisam slomio , smatram se srecnikom ;D fali mi dosta od samih plastika, ljudi ocistili mesto gde sam pao, sve je zavrsilo ko zna gde...jbg :-\
  4. ma ja hocu, al' dajte neke brojeve ;D hvala, trebace mi
  5. Prednji blatobran, crash bar, plastiku koja ide ispod motora, plasticnu resetku koja je iznad te plastike, levu gumenu resetku iznad te plasticne resetke (ona kod levog hladnjaka), bocne prednje plastike, leva plastika ispod sedista, prednja plastika ( ona oko fara, na koju ide vizir), slavinu za gorivo, polugu menjaca, levi hladnjak, nosac cele prednje maske, nosac ispod njega ( onaj koji drzi plastike ), rezervoar, plastika koja je oko cajgera, table kako god.. levi retrovizor, nosac zadnjeg levog migavca, stopaljka, one gume na prednjoj vili (one sto se razvlace...), Givi Maxia 52- 55l.. Izvinjavam se sto je ovako nabacano, gledam sliku i pokusavam da se setim sta mi sve treba, cak i ako nemate sve te delove mnogo bi mi pomogli time sto bi mi rekli cene, npr. za koliko ste culi da se prodalo itd..da znam koliko bi me sve to kostalo... E da, motor je 92. godiste, ali ako imate celu prednju masku sa nosacima od 95. godista ( onog lepseg ) zainteresovan sam ;D ( ako to uopste moze da se napakuje, mada mislim da moze ) 0631852715 HITNO!!!
  6. zaista lepo...trebao bi i ja, + ulje i filteri ;D
  7. 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1992 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: jedna sezona 3. Sta mi se dopada: motor prelepo radi, dobro vuce, imam disk nazad tako da mi je i to ok, polozaj je i meni manje vise dobar (visok sam 194cm), dobar je za dug put, samo nije za pesak, osim ako se ne stave doobri kramponi....samo mi nije jasno kako vama trose 5-5,5l ja sam negde pogledao specifikacije svih motora i transalp trosi 6,5....meni trosi 6,8 ali mu ja dusu vadim ;D 4. Sta je moglo biti bolje: samo bolji vizir, vetar udara u grudi. 5. Moj utisak: extra!
  8. Ja sam Srdjan iz Panceva, imam 18 godina, od pre neki dan, tacnije 28. novembra, imam Hondu Transalp, taj predobar motor je u mom vlasnistvu od maja ove godine. Vozio sam ga bez dozvole (tacnije sa zabranom, do 125ccm), ali me nisu mnogo haltovali tako da to nije bio neki problem ;D neka pomoc ce mi sigurno trebati u buducnosti, znam da cete da mi pomognete, tako da hvala unapred!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja