Jump to content

Moto Zajednica

mikes

Članovi
  • Broj tema i poruka

    46
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu mikes

  • Rođendan 06.09.1975.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    palic

mikes's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

5

Reputacija u zajednici

  1. mikes

    Gilera Fuoco

    Ja ga video zimus u Parizu,par primeraka,zato sam i postavio temu.MP3 tamo voze mnogi,montiraju suknjice i one navlake za ruke pa piče po zimi,parkiraju na trotoarima,provlače se kroz kolone auta(koje su tamo užasne),gaze preko ivičnjaka kao sa tenkom,ne spuštaju noge na semaforima i svuda su prvi.Ne želim da grešim dušu,ali mislim da je ovo revolucija urbanog prevoza,a sa ovim modelom-500 ccm,40KS,velikim top caseom , visokim vizirom,i max.brzinom od nekih 150kmh ovo komtno može da se koristi u touring svrhe. Bitna napomena,doduše nisam siguran za ovaj model,ali mp3-400,u evropi može da se vozi sa B kategorijom. Cena?Sa nekih 7000 eura još uvek je znatno jeftiniji od T-maxa,u rangu sa burgmanom,silverwingom.Da ne spominjem da je jeftiniji od bilo kog gradskog automobila. Tvrdim da će uskoro i ostali proizvođači početi da prave slične modele,jer se sa trećim točkom ostvario "kvantni skok"u stabilnosti.
  2. Ne želim išta da komentarišem,to učinite Vi.
  3. mikes

    Moto Guzzi Stelvio

    Redizajnirani model za 2011. Rezervoar od 32 litre, 8 ventila,povecan obrtni momenat,smanjena potrosnja,105 ks. Novi,veci, vizir.Poboljsano sediste, nova maksa oko farova... Bice ovo lep motor!
  4. Cuvajte se i polu-auto puta od Subotice do granicnog prelaza Horgos! Divlje svinje i srne cesto u krdu pretrcavaju preko puta - pogotovo u zoru i suton. Video sam vise takvih udesa.
  5. mikes

    BMW R1200RT 2010

    VFR i RT nisu konkurencija.[glow=red,2,300] Ako je bas trazis kod BMW-a, to je K1300S.[/glow] Moze li neko da objasni meni laiku zasto BMW ima dva ista(jako slicna)motora u touring klasi? i koji je bolji.
  6. mikes

    Moto Guzzi Stelvio

    Nije bez mana.Slazem se. Ja mu svetla nikako ne bih menjao.Meni se ne svidja vizir.Nekako je mali i oblika srca.Ja bih njemu stavi vizir od GS-a i to od adv!
  7. mikes

    Moto Guzzi Stelvio

    Joj. Ja sad kad bih napisao na sta me podseca nova tenere,izbila bi ponovo bitka kod Ivo Dzime!
  8. mikes

    Moto Guzzi Stelvio

    Velimlje druze! Reci ti sta hoces,dobro ti cuci!
  9. mikes

    Moto Guzzi Stelvio

    o ukusima se ne raspravlja Naprotiv. Evo ovako. Ajde da pokusamo nasim motrima da podarimo ljudske osbine,naprimer. Sta prvo primetite na Stelviju? Sok! Buljave oci! Najveci filmski zavodnici nisu lepi.Dzejms Bond(Son Koneri,naravno)-maljave grudi,a koliko je lepotica imao? Robert de Niro-ruzan mladez na licu, Klerk Gejbl-klempav... Ali posle izvesnog vremena ne mozete da im poreknete jednu stvar-karakter. E upravo su ti farovi kod Stelvija onaj sok koji vam nedvosmisleno skrene paznju.I to u momentu.E sad,kad prodju prvi trenutci soka,i vi pocnete da kruzite malo oko motora,na videlo izlaze neke nove osbine,detalji koji vam se u pocetku ipak cine simpaticnim,a vrlo brzo se osetite zavedenim. To vam je ljudi klasicna zamka,u koju svesno ili nesvesno upadate...
  10. mikes

    Moto Guzzi Stelvio

    U svetlu najnovijih zbivanja i vrlo burne polemike koja se povela oko [glow=red,2,300]izgleda[/glow] nove yamahe super-tenere i njenog neminovnog uporedjivanja sa Gs-om, i konstatacije kako su jedino ta dva modela direktni konkurenti u maxi -enduro klasi,mislim da se Stelvio malo nepravedno zapostavlja. Uopste ne zelim da zalazim ni u jedan drugi segment(jer apsolutno nisam kompetentan,ali apsulutno!) osim dizajna! Po mom skromnom misljenju Stelvio je,opet podvlacim,estetski atraktivniji od Yamahe,i od Gs-a, a i od multistrade! Mislim da sam spreman da branim ovu moju konstataciju!
  11. Pretece me ekipa gore.. Lambroghini Ferrari Ducati MV augsta Aprillia Sladoled Pizza Paste Benetton ej bre Acime...... Crni Johanne! Molim te pogledaj SVOJ avatar,i koje srce tu kuca, i dopuni gore navedeni spisak! ;D ;D ;D
  12. zameram BMW-u zato što je nova 5-ica (2010) ružnija i to daleko ružnija od stare (E60). ??!? :o :o :o
  13. pogedajte spisak dodatne opreme.- accessories sheet(PDF)
  14. veceras u 20.00h! na gore navedenom linku!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja