Jump to content

Moto Zajednica

milan Le

Članovi
  • Broj tema i poruka

    47
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

milan Le's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. Slicne savete smo trazili i mi..u ponedeljak se vratili sa puta po Hrvatskoj, isli ja i clan foruma Bobi krofna. Krenuli preko crne gore, Herceg novi, spavanje u Dubrovniku, sl dan voznja do Ploca, odakle krece auto put, deo puta od Ploca pa do ostrva Pag, isli auto putem, obisli smo Split, Sibenik, Zadar..zao nam je sto nismo svratili u Makarsku..no..hteli smo da izbegnemo ove grade, da bi izbegli kojekakve neprijatnosti... Prosli duz ostrva Pag, trajektom napustili ostrvo, i spavali u Novim Vinodolskima...da ne opisujemm previse, prosli skoro celu jadransku magistralu, najvise vremna proveli u Rovinju, tamo smo bili smesteni u kampu...koji inace drzi zena iz Grocke. U Srbiju se vratili preko Plitvica, usli u Bosnu pa u Srbiju.. Nikakvih neprijatnosti nismo imali, osim male uvrede kroz prozor automobila, dok smo slikali na Pagu.. Ostalo sve super, putevi odlicni, nema jurnjave, preticanja...i sl. Policija nas nije zaustavljala..mada je nismo nesto puno ni videli..par patrola na celom putovanju. Smestaj preko bookinga...i to je to, lep provod zelim...i samo lagano..
  2. Pozdrav kolega..vidim nosis neko jastuce na sedistu, jel pomaze sta?
  3. Sta bi? Jesi li krenuo na put? Ako si odlozio, ja sam zainteresovan.
  4. Shone, ako imas vremena od ponedeljka neki dan da odemo na pivo i popricamo malo...takodje ko bi jos iso..ne bi bilo lose da se pridruzi.. Ja sam u Beogradu inace...
  5. ili mozda mikonos...http://www.mycamp.gr/photo-gallery.html
  6. Ti bas nemas srece...samo polako i pazljivo...jos danas...i bice lepse vreme.
  7. ja sam zainteresovan....takodje vozim slican motor afriku..gox, jel jos uvek aktuleno...
  8. milan Le

    Touch of Asia

    Ovaj [utopis ce imati najvise slika, svako ce stvarati slike u svojoj glavi! Samo napred...
  9. Inace, poslao sam ti i zahtev na fb cisto da vidis i ti s kim imas posla...
  10. Svidja mi se ideja, mozda i ja mogao nekako da se pridruzim, mada, ja bi vise voleo da to bude u maju..no otom potom! A posto si iz Knjazevca, a ja iz Leskovca..onda cemo se sigurno videti i popiti po neko pivo!
  11. Kako idu radovi, daj fotke..i ja se ostrim za sredjivanje moje trafike..
  12. milan Le

    Koferi

    Pitanje za fruitcake, koja debljina aluminijuma se koristi za kofere, koje su boje dostupne? Ja bi bezbojan? I da li sistem kacenja ulazi u tu cenu..tj krajnju cenu, nadam se da cena od 130 eura nece biti bitnije izmenjena!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja