Jump to content

Moto Zajednica

ben10

Članovi
  • Broj tema i poruka

    228
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu ben10

  • Rođendan 25.05.1976.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

ben10's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

149

Reputacija u zajednici

  1. ben10

    Vrhunska ponuda

    ovo moze bez carine.
  2. ben10

    canon sx 230 hs

    Opet je na prodaju.Sada je cena 100 evrica.Ide ceo prateci komplet,baterija,punjac,kablovi,disk,torbica,racun iz prodavnice.Nemam karticu.Aparat je moj od prvog dana,nikad nije ispadao niti imao bilo kakve kvarove.Ako nekog zanima nek me okrene na 0603549072
  3. ben10

    Munje!

    evo jednog zanimljivog clanka o coveku koji pokusava da snimi nesto sto jos niko nije uspeo. http://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=national%20geographic%20srbija%20munje&source=web&cd=2&cad=rja&sqi=2&ved=0CCcQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.nationalgeographic.rs%2Freportaze%2Fclanci%2F402-u-poteri-za-munjom.html&ei=cl9hULf-BvP14QSY54CQCA&usg=AFQjCNHVvTqnfI-EYExHfd7aOaNrXbLysg
  4. Ova dvojica izgledaju kao da su zalepljeni na fotografiju, kao da su se slikali ispred nerkog postera. Nema dubine zbog toga je bas i zanimljiva kao da je hroma ki izanjih
  5. hehe,znao sam. Kad ga Ivana Tomanovic i Milan Zivkovic ocene nema zajeba.
  6. ReFoto casopis je u nekom od prethodnih brojeva ispitivao kvalitet stampe fotografija u nekoliko gradova u Srbiji izmedju ostalog i u Beogradu.Kako je u pitanju veoma ozbiljan casopis koji sigurno nece dozvoliti da se kompromituje zarad reklamiranja foto radnji ja sam apsolutno uveren u objektivnost ocenjivanja.Neke radnje su veoma nezadovoljne ocenom sto ide u prilog mojoj tvrdnji.Foto radnja koja je super ocenjena nalazi se u staklencu na Trgu Republike,zaboravio sam kako se zove.Tu razvijaj fotke.
  7. Glas'o za osmicu,presladak je,pristasan sam priznajem imam i ja maltezera.
  8. Haha,ja ni nemam pojma sta je instagram,ja ono skljocnem,provucem je kroz AC/DC i to je to.Za sada je nadmetanje sto se mene tice veoma zanimljivo.Ova koja mi se najvise dopada se izjednacila sa onom za koju sam glasao.
  9. ben10

    Macro

    Evo jos jednog cvetica koji raste u istoj zardinjeri kao i ovaj sa prethodne slike.
  10. U pravu si jes' to malo smorno. Prva i peta imaju neku slicnu zajednicku toplinu,dobrocudne tople boje su dominantne. Sesta je takodje kao sto rekoh odlicna,glavni motiv je u senci sto namece dozu misticnosti.Na pozadinu je obracena paznja i ona je odlicna,prisutni sum se takodje odlicno uklopio.Kad malo bolje razmislim mozda sam trebao da glasam za nju ?
  11. sesta je super ali je vec vidjena na forumu.
  12. kako da nas ne zanima,pozeljno je da svako ko privuce paznju glasaca kaze rec-dve o svojoj fotki,sad je sve jasno kao dan.Sada ti dugujem i izvinjenje jer sam u prethodnom postu duxill-a oznacio kao jedinog koji je apsolutno ispunio zadatak a iz ove fotke se vidi da si to i ti.Zanimljiv je kontrast izmedju ovog stapa i kanapa pomocu kojeg si snimio fotku i njenog glamuroznog konacnog izgleda.
  13. goshke,cestitam na pobedi! Ja sam takodje glasao za broj 4. Fotka je reprezentativna i dopadljiva na prvi pogled i tako sam se i odlucio da joj dam glas,bez mnogo premisljanja. duxill,tebi takodje cestitam kao izgleda jedinom koji je u potpunosti odgovorio na postavljeni zadatak u ovom krugu uz apsolutno postovanje prethodne lekcije.Fotka deluje ozbiljno,kao neka naucno-dokumentarna i mislim da je apsolutno svaki glas zasluzila.Cini mi se da hvatas zalet i zahuktavas se za pravo takmicenje koje je najavljeno za kraj godine. maski,takodje cestitke i tebi,sve je lepo aranzirano i ukusno.Omlet je lepo isprzen ni ziv ni prepecen,malo kecapa za umak,mladi sir,stisnjena sunka i na kraju kiseli krastavci. moja je trojka.Snimio sam najbolje sto sam mogao u periodu za izradu fotki.Stare fotke nisam hteo da saljem jer za sada je nadmetanje u duhu radionice i tako ce sto se mene tice ostati i u buduce. pozz za sve,vidimo se u narednom krugu.
  14. ben10

    Macro

    Juce sam bio u prilici da fotkam sa canonom 5d mark II i objektivom canon 100mm makro,na zalost nisam imao stativ ni makro bliceve a i vetar koji je duvao nije mi bas isao na ruku.Kada sam ulazio dublje u cvetove tesko sam mogao da dobijem ekspozicije krace od 1/80s.Iznenadio sam se kakva je to masinerija.
  15. kad izanaliziramo sta valja a sta ne na fotkama .
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja