Jump to content

Moto Zajednica

Techa

Članovi
  • Broj tema i poruka

    109
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Techa

  • Rođendan 14.09.1968.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Mladenovac
  • Motocikl
    Yamaha TDM 850

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Techa's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

42

Reputacija u zajednici

  1. Borisa sam upoznao menjajući svog TDM-a za njegovu VFR. Bio je sjajan čovek, nemam reči za tragediju koja ga je zadesila. Moje najiskrenije saučešće porodici a tebi Borise neka su široki putevi nebeski.
  2. Da, provozali se, popili kafu i malo ćaskali. ThePainkiller čovek na mestu.
  3. Bravo Komšo. Retrospektiva za svaku pohvalu.
  4. Techa

    TDM Srbija

    Pozdrav za sve ljubitelje TDM-a i ujedno da vam predstvim svog lepotana.
  5. Baš kako si nabrojao tako smo se i trudili. Hvala na lepim rečima.
  6. A da možda razmisliš da ''ovo'' prodaš: a ovo da zadržiš:
  7. Ženska ili ti žena, čeka kući a ja sam željan solo vožnje.
  8. Za osnovu ovog projekta je korišena Honda FT 500 iz 1982 god. koja u svom fabričkom izdanju izgleda ovako: ''malo prepravke'' i na kraju dobismo bobber Honda 500 ft Svega ovoga ne bi bilo bez mog pre svega prijatelja a potom i majstora Mike. Miko, puno ti hvala!!! To bi bilo to.
  9. Techa

    Kymco Xciting 500

    Moje iskustvo sa potrošnjom je približno. Jednom sam samo merio potrošnju i to na relaciji Mladenovc-Beograd-Mladenovac. Do Beograda sam stigao Avalskim putem a u Mladenovac se vratio auto putom. U Beogradu je bila uobičajena gužva a ja sam išao na Slaviju, Nemanjinu, Zahumsku i Bulevar........rezultat 4,3 lit. Xcatingom sam istinski zadovoljan. Godinuipo sam u vlasništvu i nisam imao nikakvih kvarova niti potrebe za ulaganjem. Prešao sam 4.500 km. U trenutku kupovine zadnja guma je bila nova a prednju sam ja zamenio kupovinom nove, pre oko 1.000 km. Ulje/filter zamenjeno pre 300 km, ulje u diferencijalu zamenjeno pre 500 km. Pločice nisam menjao jer još nisu za zamenu. Diskovi su kao novi (sva tri diska) -nema falca na rubovima već samo minimalni tragovi kočenja. Potrudio sam se da dam sve odgovore na najčeše mi postavljana pitanja. Dakle, prodaja je i dalje aktuelna a cena je podložna korekciji.
  10. Techa

    Kymco Xciting 500

    Skuter jeste 2005 god. Prethodni vlasnik (inače majstor koji održava skutere) je prepakovao plastiku (i još po nešto) sa novijeg modela Xcitinga tako da skuter danas izgleda ovako:
  11. Techa

    Kymco Xciting 500

    Godište 2005. Zaboravih ima pancir creva i ABS
  12. Prodajem Kymco Xciting 500 ccm Skuter u odličnom stanju 12.500 km, vlasnik, registrovan do 09.11.2016. Cena 1.750 eura Napomena: Zamene NE. Informacije na tel. 060/0-232-898 Vlada Rajić-Mladenovac
  13. Čekaću u Djurincima 11.45 Da li dolazite Avalskim putem t.j. preko Ralje? Pitam jer 50 metara ispred raskrsnice i skretanja za Sopot ima prodavnica i kafić pa mogu tu da sednem i da vas sačekam. Da li vam je to OK?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja