Jump to content

Moto Zajednica

QnRA

Članovi
  • Broj tema i poruka

    26
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Contact Methods

  • MSN
    qnra@live.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Sombor
  • Motocikl
    Sachs X-Road 125

QnRA's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Ljudi jel zna neko neki jeftino prenoćište u Nišu? Ili nekoga ko bi izdao sobu za vikend za mene i devojčicu. Častim piće pronalazaču naravno. :)

    1. Prikaži prethodne komentare  3 more
    2. Dzony93

      Dzony93

      ne verujem da ima ispod toga? mozda negde dosta zabaceno, i sumnjivo mesto :D .

       

    3. papacito

      papacito

      Ponesi brate sator pa na poljanu to je najjeftinije...

       

    4. zodini
  2. Uzmi u obzir i Sachs X-road 125 koji verujem da se uklapa u tvoj budzet. Lagan, okretan, za ucenje i krace ture odlican! Vozikam ga vec 2 godine i u pocetku nisam imao nijednu zamerku, ali evo sada mi je nesto postao slab, i neudoban je za ture preko 50km [trne dupe od vibracija kad ga odvrnes, a moras ga malo odvrnuti da bi se kretao oko 80km/h sto smatram minimumom van naselja. takodje nisam vozio druge motore pa ne znam da li su te vibracije vece/manje/iste u odnosu na neki drugi model]. Kao prvi motor za nekoga je ekstra, a i posto vidim da si savesno odlucio da ti prvi motor bude 125/250cc onda znas da je to to i da za godinu-2-3 sledi nesto vece/jace.
  3. Molim vas ako vas ne mrzi, glasajte za moju fotku! Samo lajk na ovom linku. [izvinjavam se zbog postovanja u 2 teme]
  4. Molim vas ako vas ne mrzi, glasajte za moju fotku! Samo lajk na ovom linku.
  5. izvinjavam se na offtopicu, ali da ne otvaram novu temu samo zbog jednog pitanja. Koja je razlika izmedju B1 i B kategorije, tj. sta je B1 kategorija?
  6. QnRA

    Kaciga za suvozaca

    Hm, okej hvala za to. Ali sajt je na nemackom, kako da ja tu kacigu nabavim?
  7. QnRA

    Kaciga za suvozaca

    Potrebna mi je kaciga za suvozaca, tj. suvozacicu. Sta ima u ponudi da je jeftino a dobro [i naravno homologovano zbog novog zakona...]?
  8. Danas bio na polaganju, i POLOZIO!! Vozili na motoru auto-skole, Tomos BT, al moras pokazivati rukom kad skreces. Desio mi se mali peh, idem polako ka semaforu, zeleno. I na po metra od pesackog -> zuto. I ja zabodem prednju i prokliza mi prednji nekako ???, al posto je mali samo mi se srusio izmedju nogu... Podigao ga i nastavio, na kraju pandur kaze okej je, polozio se. Jednom sto nije polozio je na raskrsnici kad je trebao skrenuti levo, kamion iz suprotnog smera stao na sred raskrsnice i upalio sva 4 migavca. Ovaj sto polagao tada krenuo da skrece i jbg srusili ga...trebao je sacekati da kamion odluci sta ce.. Tako da znate ako se nekom desi slucajno takva situacija.
  9. Pisao sam danas [i polozio! ]. Posto sam imao psp, nisam pisao prvu stranu [situacije].
  10. Hvala na odgovoru. I jos jedno pitanje. Kada pisem testove za A uz prethodno posedovanje PSP potvrde. Koji deo testa ne pisem? [situacije/suva pitanja/raskrsnice i znakovi] ?
  11. Koji je tacan odgovor na pitanje: 28. Poziv svim učesnicima u saobraćaju da obrate pažnju,jer će milicionar koji reguliše saobraćaj,izraziti određeni zahtev i daje se pištaljkom sa: a) više uzastopnih kratkih zvižduka b) jednim kratkim zviždukom c) jednim dugim zviždukom U testovima koje sam dobio iz auto-skole, tacan odgovor je pod C, a na sajtu AS Crveni Signal tacan odgovor je pod B. :s Hvala unapred! : )
  12. odmah dobijam punu A kategoriju zar ne? punoletan sam Vidis, i mene isto zanima.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja