Jump to content

Moto Zajednica

malverde

Članovi
  • Broj tema i poruka

    57
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

malverde's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Molim za odgovor sto pre, jer moram da znam dal da uzmem motor ili ne
  2. trenutno sam u americi i nasao sam povoljno jako dotican motor. zanima me koliko moze da me izadje carina za njega? koliko reg? da li ima veze ako je havarisan? i kako se krecu prodajne cene kod nas. da vidim da li mi se isplati da ga kupujem ovde i saljem u srbiju. i ako ima neko pouzdan sa foruma da uradi carinu kad motor dodje u beograd... svi saveti dobrodosli.
  3. matoro brate. gledam ovu lepsu. od druge polovine 2004 pa nadalje. oticu da vidim taj njevog les. plastike su najmanji problem... a ova druga mi je zanimljiva isto. samo me cajger tabla brine. sve je u prvoj boji. rep puko i napred pukla plastika... al to je nebitno. uradio bi to vec ko fabrika da bude. samo cajger tabla me brine...
  4. znas kad je motor urnisan. e takav je... a i cena je takva. to je drugar iz srednje. za tu trazi 500e. a ovaj jedan klinac 93 ima tu istu noviju. ne znam tacno godiste. kao 900 trazi. al reko sam mu 700. razmislja se... samo me brine ta tabla. plastike manje vise se srede. tabla je skroz mrtva. ne kontam sta je... a i kolko moze da kosta druga.
  5. kaze ovaj klinac da je mrtva skroz. nista ne sija... a nasao sam jednu 2005 za 500e. polupane plastike... oticu da vidim kakva je.
  6. nisam ni reko da ocu frija za 200e. reko sam necu one za 500! znaci obican beli postarski fri. koji je oko 300 do 400e tako me nesto zanima!
  7. sve lepo pise. ako imas nesto da ponudis ponudi. ko razume taj ce i shvatiti sta se trazi.
  8. imaju pare. gledaju neke obicne frije... znaci nista budzevi i oni od po 500e. znaci obican beli postarski, ili neki drugi sa normalnom cifrom. ponude na pp.
  9. 064/297-39-70 ima celu djileru arizonu hawk daje je za smesne pare. tek uradjena generalna... prva boja. pitaj ga za karb.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja