Jump to content

Moto Zajednica

smiljke

Članovi
  • Broj tema i poruka

    156
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: smiljke

  1. Čizme su prodate.
  2. Ako nekome treba: https://www.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/obuca/moto-cizme-alpinestar-tech-3/oglas/153436901?utm_source=kp&utm_medium=interfejs&utm_campaign=social_share&utm_content=oglas
  3. Nazvao me je Dejan, razgovarali smo telefonom. Može da drži tel. još je grogi od anestezije, manje ga boli nego pre operacije. Javiće se kada skroz dođe sebi.
  4. Dejanu je završena operacija. Počeo je da se budi. Po rečima hirurga, dobro je prošlo.
  5. Drugari za Dejana je skupljeno dovoljno krvi!
  6. Krv samo u BG-u. Nemam info koji lekar ga operiše.
  7. Novi info od lekara: "Može danas ali u zavodu za transfuziju ul. Svetog Save od 17h do 19h.Isto prijave za Dejana."
  8. Drugari, ko je u mogućnosti, Dejanu je potrebna krv. Prenosim poruku lekara: "Smiljke, treba da daju krv bilo koje krvne grupe.Mogu sutra izmedju 10 i 12h u Urgentnom centru gde se daje krv i da kažu da je za Dejana Grozdanović,koji leži na ortopediji UC."
  9. Što se tiče zdravstvenog stanja, Dejana čeka operacija kičme a ja sam završio sa potresom mozga. Nadamo se najboljem ishodu.
  10. Drugari, ja sam stigao kući. Dejan je ostao u B.G- u, ima frakturu 5-tog i 6-tog grudnog pršljena. Sreća je da smo imali komplet zaštitnu opremu i da smo vozili 40- 50 km/h. Razmak između nas je bio dužina motora. Mnogo pijan vozač je iz kolone, iz suprotne trake, naglo skrenuo levo, Dejana je pogodio sa strane a ja sam se osvestio na njegovom krovu.
  11. Počivaj u miru Laki. Najiskrenije saučešće porodici.
  12. Ovo je napravila besplatna verzija Relive aplikacije: Relive 'Subotnji krug' WWW.RELIVE.CC View my motorcycle ride: Subotnji krug
  13. Nije. Evo do sad si dobio tri najpoznatija mesta (servisa) gde može da se ustanovi i otkloni problem. Ima još nekoliko majstora koji bi to mogli da reše a nisu ovde pomenuti.
  14. Kontaktiraj MOTOSERVIS BMW U BEOGRADU | STATION 2x4 | Srbija WWW.2X4STATION.COM Station 2x4 je tehničko održavanje, servisiranje i tuning...
  15. Šta bi, jeste li rešili problem?
  16. Name:Ivica Matijaš Mobile:+381641718713 Name:Mićko BMW Davidović Mobile:063-122-5489 Home:014-225-489
  17. Svaka čast za turu a montaža je odlična! Bravo!!!
  18. Sjajan ti je putopis. Hvala ti što si svoju sreću podelila sa nama! Na Nis-ovoj pumpi sam video presrećnu devojku na motoru, mahnuo sam, mislim da si to bila ti.
  19. Svaka čast, pročitao sam u jednom dahu. Imao sam osećaj kao da vozim s' tobom!
  20. smiljke

    BMW R100

    Drugaru potreban ispravan agregat za BMW R100, može stranac. Kontakt kupca šaljem na p.p.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja