Jump to content

Moto Zajednica

njerkan

Članovi
  • Broj tema i poruka

    29
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

njerkan's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. Izvadicu mu svakako. Imam i ja takvo jer njegovim autom idem na more. Što reče nikad mi niko to nije tražio, ali bolje da ima.
  2. Drage kolege uzeo sam juce Gilera Runner sp 50 2017. godište. Iskreno gledao sam nešto starije, ali otac je hteo nov motor pa smo našli kompromis. Staje u dzipa sto je ok, samo još da dočekamo nekako da odemo.
  3. pa ništa probacu tako jednog lepog dana kad prolaz do Grcke bude normalan. iskreno ne verujem da ce Makedonci uopste da gledaju u gepek ili sta vec.
  4. mislis da bih sa zutim tablicama na motoru registrovanom na moje ime bio 100% legalan? Ja ne verujem da ce Grci da me zaustavljaju, ali za slučaj neke saobraćajke....
  5. Imam dozvolu za motor nisi shvatio, već 11 godina skoro. U Srbiji vozim Yamahu MT07. Ovo za osiguranje si 100% u pravu zato sam i postavio temu. Uopste ne zelim da budem nelegalan tamo, a necu da iznajmljujem skuter jer sam tamo mesec dana i vise godisnje.
  6. uh to je odlična ideja. Nisam znao kakva je situacija sa tim trajnim tablicama. Znam da su rekli da ce da ih menjaju. OVo je mozda najbolja stvar da uzmem SO tablice i ovlašćenje.
  7. Naravno to sam i planirao da ga prevozim jednom godišnje zbog registracije. Vozio sam ja dugo 50 kubika ali 2T samo, tako da bih verovatno takav neki uzeo, ali videcu sta ide najbrze jer imam deo magistrale oko Solunskog aerodroma pa ne bi bilo lose da je malo brzi.
  8. Zeleni karton kapiram treba samo za MAkedoniju, a tamo sigurno necu da ga vozim... Nešto ne verujem da bi me grci cimali tamo jer svakako i ovde uvek nosim kacigu, ali sam prelazak granice mi je problematičan.
  9. Da objasnim situaciju koju planiram da ostvarim ukoliko je moguće. Naime imam stan u Grčkoj malo udaljen od Soluna i u situacijama kada ne bih išao motorom na more, već kolima, uzeo bih neki skuter da vozim tamo. Mogućnost da tamo kupim skuter ne postoji osim na tuđe ime, ali to nikad ne bih uradio jer ja to prvi za nekog ne bih uradio, jbg stvar principa nekih. E sad, ne bih da rentiram jer mi se to ne isplati, već bih kupio ovde jedan i prevezao u kolima do tamo i kasnije vratio u Srbiju na registraciju. E sad idu pitanja... Da li je to moguće uopšte? Koliko je ograničenje u kubikaži za vožnju skutera na B kategoriju (potrebno zbog oca jer ja već, razume se imam A kategoriju)? Da li je uopšte moguće prevesti neki manji skuter preko granice bez nekih posebnih papira (imam veliki auto pa bih ga stavio u gepek)?
  10. Pa sad za 200 metara i ne mozes realno neko cudo da napravis. Slazem se ja da je kaciga potrebna i sve to, ali kad treba da odem do dragstora niz ulicu ili komsije pa bas kacigu da stavljam. Nego mene nesto drugo nervira, a to je zasto su biciklisti povlasceni sto se tice toga, a predstavljaju ubedljivo najopasnije ucesnike u saobracaju?
  11. Kao sto kolega iznad rece zakon nas je naterao. Nekih devet godina vozim motore, uglavnom skutere, ali oni su slozicete se i najopasniji. Kacigu kao klinac nikad nisam nosio (devojcice, mangupiranje i ostale gluposti). Pre par godina stavio ja kacigu i eto ga prvi put padnem sa motora, a na kacigi ogromno ostecenje. Prekrsti se i rekoh i ti jednom Nikola da budes pametan. Otada nosim kacigu (trudim se sto kvalitetniju koliko se moze) i ne brinem o tome. e sad za krace destinacije tipa 200 metara bas i ne stavljam da budem iskren....
  12. Pozdrav forumasi. hteo bih da kupim neku moto jaknu. Kriterijumi su otprilike ovi: - ne mora biti neka profi jer mi treba pre svega za grad i krace relacije - da bude sto jednostavnija tj. bez nekih sara, tribala i ostalo da bih mogao da je nosim i po gradu kada sam u prolazu na motoru - nikako kozna jer uglavnom sam u sportskoj odeci i obuci pa bi bilo u najmanju ruku neukusno - zimska postava obavezna - protektori - Moze, ali nije obavezno bitno je da je vetronepropusna (ili kako se vec kaze) - i zadnje ali veoma bitno cena..... Sto jeftinija.... Nemam izdefinisan limit ali ne bih dao puno para
  13. gde servisirate svoje mezimce? Kako ste zadovoljni uslugom i kvalitetom iste? Naravno koliko su naplatili uslugu? Koliko brzo resavaju problem? .................
  14. Ma nije mi problem da odem do Bg-a. Ionako cesto dolazim a i bas bih mogao da ga razradim tad. kad sam rekao na problem mislio sam na zamenu mog skutera za ovaj motor. Miroslave ako hoces zamenu za yamahu majesti 125 kubika javi se preko PP.
  15. E a zesce sam se nalozio na ovaj motor a ovde na jugu ga niko ne prodaje. Da sam severnije do sad bi se vozikao i ja sa njim. :(
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja