Jump to content

Moto Zajednica

BobaSabac

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

BobaSabac's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ma jok, sad se nesto muti, traze ponovno vestacenje motora, verovatno hoce da nameste da je nesto na motoru otkazalo, ali motora nema, tako da su se sjebali u racunici, sto je vestaceno, vestaceno, mogu samo onu stvar da vestace sad. U principu i nema neke vajde od njegove robije, samo da naseg Milorada ne ukaljaju, jer udes nije on napravio, prosao je hiljadu puta tim putem i tako bi i ovoga puta on otisao svojim putem da ga dzukela ne ubi.
  2. Evo, braco moja draga, jos jedna njegova slika, ovo mu je bio prvi motor, ja ga slikao, ovu sliku drzim i na telefonima i na kompjuteru, ne mogu da se pomirim da ga vise nema. Vidimo se danas na groblju u 12 sati.
  3. Pozdrav svima! Zovem se Slobodan, iz Sapca sam, nisam motorista, ali prema svima vama gajim duboko postovanje! Moj veliki drug i komsija, Milorad Bogicevic - Bogic, izgubio je zivot 28.08.09. Ako medju vama ima ljudi koji su ga znali i ako poseduju bilo sta u vezi njega, sliku, video snimak, molim da mi se jave, njegovi roditelji su zainteresovani da imaju sto vise uspomena na njega. Moj mail je Boba982@jettv.rs, hvala unapred! Neka sreca prati sve vas i neka vas Bog cuva!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja