Jump to content

Moto Zajednica

Niske

Članovi
 • Broj tema i poruka

  152
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

117 Excelent

O članu Niske

 • Rank
  Svrati ponekad

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd - Zvezdara
 • Motocikl
  BMW F 650 GS

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. Na putu na kome postoje najmanje dve saobraćajne trake namenjene za saobraćaj vozila u istom smeru, na kome su kolone vozila, brže kretanje vozila u jednoj traci od kretanja vozila u drugoj traci ne smatra se preticanjem. Član 53 ZOBS-a
 2. Još jedna stvar. Možda znaš a možda i ne, bakarne podloške obavezno pre montaže zagreješ do crvenog usijanja ( ja za to koristim gorionik na plinskom šporetu ). Na taj način bakar omekani i kada stegneš takvu podlošku ( omekšalu ) ne postoji ni teoretska šansa da pusti ni kap ulja.
 3. Za to forum i služi. Da pomažemo jedni drugima.
 4. Za O ring 59,52 x 2,62 ( poklopac filtera ulja ) probaj da kontaktiraš firmu iz Leštana možda budu raspoloženi da ti pošalju poštom. Oni imaju u ponudi 59,42 x 2,62 FKM 80 koji bi trebalo da zadovolji ono što tebi treba. Bakarne podloške sam kupovao u prodavnicama auto delova. Ili on - line prodaja http://shop.hidraulik.rs/
 5. Vidi drugar, da bi ti neko ozbiljno odgovorio, bilo bi lepo da se ozbiljno predstaviš ovde na forumu. I ne samo da se predstaviš već to upiše u svojim ličnim podatcima. Tipa ja se zovem ..... i vozim ......, a živiim u ...... . Završio sam ....... školu ( ili još uvek idem u ......... školu ). Ovo ti kažem ne zato što želim da te kritikujem već da bi ostali članovi foruma mogli da ti možda pomognu ili ti daju neki koristan savet ( možda da te upute na nekog dobrog majstora koji živi blizu tebe, ili neko od članova foruma živi blizu tebe, pa ti on lično može pomoći ). Koliko sam shvatio ti voziš neku Cagivu stariju pa bih ja da sam na tvom mestu prvo proverio kabl svećice ( kabl od bobine do svećice ) jer peckanje koje osećaš naj verovatnije potiče od probijanja visokog napona. Zameniš taj kabl, to i nisu neke velike pare, a i običaj je da se menjaju povremeno, pa proveriš kako se motor ponaša, pa traži dalje ako to nije pomoglo.
 6. A da pročitaš ovu temu, možda će ti biti jasnije.
 7. Ja sam na mom motoru premotavao namotaje kod ovih u Nišu. Slao sam im brzom poštom i dobio nazad namotaje za par ( 4-5 ) dana. Koštalo me je oko 50€ koliko se sećam. Premotali su mi namotaje 2014 ili 2015 i dan danas rade kako valja.
 8. Niske

  Žitište

  Razbojništvo je kada vozi bez dozvole, kada vozi ne registrovano vozilo, a pogotovo kada vozi pijan ( mali ili mnogo, meni je svejedno ). To što nije, po tebi, nekoga ugrozio ne znači da neće. Zato i postoje kazne za takve prestupe. Ako ove nisu dovoljne ili neko ponavlja te prestupe ne obazirući se na kazne, znači da je bahat i prema takvimai sistem treba da bude bahat. Dakle,oduzimati vozilo, ako to nije dovoljno, odzimati imovinu, pa ti druže vidi dali ti se isplati da i dalje zerašpo svome.
 9. Niske

  F 650 cs - Scarver

  Cena delova za BMW je poznata priča. Mada sam ja na ebay.de nalazio pojedine delove i po pristojnoj ceni. Jedino je problem ako nešto treba hitno, onda ide nov deo iz radnje i to košta. Polomio sam deo korpe kvačila prilikom montaže i morao sam da dam 100 € za nov. mesec dana kasnije na ebay.de polovan za 30 €.
 10. Niske

  F 650 cs - Scarver

  @Grasko.car prati nemački e-bay, ja sam tamo nalazio gomilu polovnih delova po preihvatljivoj ceni ( tipa ceo menjač sam uzeo za 70 € sa sve poštarinom do Beča, a onda mi je familija donela za Bgd.
 11. Niske

  F 650 cs - Scarver

  Kolega je mislio na kofer ispred njega. CS ima veliku rupu umesto rezervoara ( rezervoar mu je ispod sedišta ) za koji postoji BMW namenski kofer - tank torba - nešto tako.
 12. Definitivno ti ne odgovaraju anlaseri od Aprilije Pegaso 650 ili BMW F 650. Drugačiji su. Odnesi ti ovaj tvoj kod nekog autoelektričara, možda je moguće remontovati ga.
 13. Agregat na Cagiva Canyon 500 nije isti kao rotaksov na Apriliji 650, BMW F 650. Tako da se nebih usudio da tvrdim da bi mu odgovaro anlaser odovih motora.
 14. To bi trebala da bude žica za poziciono ( belo ) svetlo. Dnevno svetlo, koje bi trebalo da se gasi kada se pali migavac.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja