Jump to content

Moto Zajednica

Danijelnk

Članovi
  • Broj tema i poruka

    28
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Danijelnk

  • Rođendan 29.07.1980.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Knezevac
  • Motocikl
    Bmw F650

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Danijelnk's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Druze ja sam visok...tj.nizak jedva 165cm vozim Bmw f650 bez ikakvih problema,650gs je jos nizi tako da kada se mora nije ni tesko!!!
  2. Procitao u jednom dahu...nemam drugih reci nego svaka cast i jos puno puno kilometara da predjete zajedno!!!
  3. Tu si http://docs.engineeringtoolbox.com/documents/926/water-pressure-boiling-temperature.png ako mislis na mene tu sam
  4. E sad da nebih opet otvarao novu temu...juce sam se malo provozao cisto da nepropadne tako lep dan...i primetim da mi iz desnog karburatora curi benzin i to lepo curi da kazem,danas smo skinuli karburator ali nismo otvarali,sta vi mislite u cemu je caka..motor pali normalno vuce,povlaci,a kada stanem curi ugasim curi,zatvorim slavinu naravno ne curi...a slavinu nisam koristio od kada je motor kod mene!!!
  5. Kod mene na mom motoru jos nisam video da je skazaljka pokazivaca temperature presla preko pola...a nadam se da dobro pokazuje!
  6. Ja imam G12 100...koji kada pomesam sa litrom vode onda je na -40, sa 1.5l vode litra antifriza onda je oko -35 a odnos dve litre vode a jedna antifriza je -28...tako pise na anbalazi.
  7. kod mene je motor godinu i vise,ja bih da promenim antifriz da budem siduran sto jes jes....a neznam koliko da spremim...jer kod mene u preduzece pocelo da se menja pa reko da kupim jel po nabavnoj ceni.
  8. Jeste bas za taj...hvala puno na odgovoru!!!
  9. Pretrazio sam ceo forum,nisam nigde pronasao podatak koliko tacno stane antifriza u f650.zato i otvaram ovu temu...unapred zahvalan za odgovor. Pozdrav!!!
  10. Sa postovanjem voleo bi da neko napise nesto o Hondi cx 500 1981/82god. nemogu nigde da pronadjem o njoj neka iskustva drugih vlasnika!
  11. Svaka cast i srecna godisnjica sa malim zakasnjenjem...svaki vas putopis sam procitao i svaki je ne super nego odlican samo tako nastavite pozz
  12. ZIMSKA MOTO ZURKA CE SE ODRZATI U HALI POZORISTA SA POCETKOM U 17 CASOVA SVIRACE NAS LOKALNI BEND BASWING VECERA DOK TRAJU ZALIHE I VIDIMO SE SVE INFORMACIJE NA BR.060-61-68-168 ULAZ SLOBODAN...
  13. Svaka cast...motor je extra i jos dosta ovakvih putopisa u vasem stilu da provozate na ovom lepotanu...svaka cast!!!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja