Jump to content

Moto Zajednica

Skittles

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1000
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu Skittles

Contact Methods

  • Website URL
    http://nakama.rs

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Honda NC750X RH09

Poslednji posetioci profila

6162 profile views

Skittles's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

2,3k

Reputacija u zajednici

  1. Ima tri faktora za drmusanje. Nosač koji se dobije uz AA je jedan od njih. Zapravo, bilo kakav zglob, jedna tačka savijanja, multiplira nivo poskakivanja. Zato što težina na drugom kraju poluge pravi momenat Najbolje je da sam uređaj bude što manje udaljen od mesta gde se kači za motor. Da ima što manje delova koji se spajaju - ako si dokon napravi nosač koji se šrafi za motor i za uređaj direkt. I tačke oslonca. U običnom setapu uređaj je u jednoj tački samo u kontaktu sa nekom polugom za podešavanje visine/ugla, pa je ta poluga u jednoj tački sa nosačem itd... Idealno je uređaj na dva ili više mesta da se kači na nosač koji nema pokretnih delova i takođe se kači na dva ili više mesta za motor Ja sam to rešio malo DIY, mada mi je u planu da oteram kod nekog metalostrugara da mi napravi proper. Umesto da kačim uređaj za nosač koji se dobije uz njega, pa nosač na nosač koji se kači za motor, ja sam uređaj (odnosno onu njegovu masku sa kontaktima) vezicama fiksirao za šipku (koja stoji iznad displeja od motora) i učvrstio sve sugru (sugru.com) da se ne rotira Nadam se da sam objasnio sve lepo.
  2. A jebo miša ako je problem da nešto stigne iz Beograda do CG Ako se iskombinujete za ovaj komp iz DE, ja se nudim da dočekam kombi u BGu pa da predam dalje nekome ko ide za CG.
  3. Za bilo šta u DE ili EU generalno, ima kombi koji dovozi iz nemačke jednom nedeljno, bez carine, poreza itd...
  4. Naručio je @RankoBg87 negde, pa je dva komada i za mene. Ali mislim da je preglomazno i sigurno postoje bolje opcije, mene samo mrzelo sam da tražim
  5. Prvo sam se ja namučio sa podmazivačem, a onda i @Satelis koji je zaključio da je ovako najbolje. Lanac je vlažan, tako da je sve u redu A torbice sam i ja prvo razmišljao, ali sa druge strane je Denali, pa ga ne bih blokirao, a i ne fali mi toliko mesta. I da, motor ima skoro sve. Ovo je nekih 1500-1700€ dodatne opreme. Zaboravio sam i custom torbu koju su mi pravili za "bunker" ili "frunk" - ko ga kako zove I proširenje za ćopavu. Voleo bih da sam uradio nešto za samo vešanje, da bude malo sposobniji za offroad, i čekam da se potroše gume da stavim Dunlop Mutant.
  6. Za početak evo ga ceo kako sada izgleda: Odmah istog dana su stavljeni kreš bar i centralni. A ostatak neću hronološki nego bez nekog posebnog redosleda. - fabričko dugme za maglenke - TPMS koji je trajno povezan na acc - carplay displej sa nosačem - quadlock - podizači kormana - acerbis štitnici - koso grejači ručki - analogni termometar - opet grejači gde se lepo vidi prekidač - podizači vizira - opet krešbar - prva pomoć - maglenke - štitnici amortizera - malo se vidi i štitnik hladnjaka - sedište by Srđan - Givi E22N bočni koferi - @seba011 nosači kofera - štitnik izduva by @RankoBg87 - drugi kofer - dodatni zadnji blatobran - centralni - Scottoiler - Oxford grips za kolena na "rezervoaru" - Denali soundbomb split - malo bolja fotka štitnika hladnjaka - produžetak za prednji blatobran - nosač nalepnice (danas uzeo novu, 28k rsd) i još jednom ceo motor ima i usb utičnicu u gepeku, al to nisam fotkao.
  7. Na današnji dan sam i ja preuzeo svoju Hondu Sledi spisak modifikacija za ovih godinu dana i na žalost samo 8k km.
  8. Ko je u Beogradu, evo mala fora da proba. Ja sam radio na onom nultom press/vip danu, i imao sam ulaznicu, ali mi je niko nije tražio. Samo sam prošao pored obezbeđenja kao da ulazim u svoju kuću. Dakle, samo odlučno, još bolje ako nosite nešto u rukama, ako vas i pitaju nešto - radite na štandu pa izmislite kom. I onda razgledate sve na miru.
  9. Skittles

    NC750X 2016

    "Bolje" je subjektivna stvar. Ja bih voleo da je malo upotrebljiv i za off, šta je RH09 manje nego RC90. Za RC90 postoje i YSS kitovi uz koje ta razlika bude još veća.
  10. Skittles

    NC750X 2016

    Ako ima neko ko se oseća obrnuto...
  11. Ima i toga. Pogledaj Yogijeve slike. Ako se odlučiš da pazariš bilo šta, a nemaju sada na stanju, ili neka druga komplikacija, ja mogu da ti pokupim bilo koji drugi dan i pošaljem ili donesem. Ili bilo šta drugo ako ti zatreba dok si u Beogradu
  12. Najviše i ima LS2 ja bih rekao. Ja probao Challenger carbon, lagana. Samo nema ih toliko belih/fluo, a samo takve nosim.
  13. Nema, ako stvarno samo zbog toga ideš, nemoj Okačio je u drugoj temi Yogi maltene svaki motor, jaknu, kacigu i krpicu koja ima da se pogleda na sajmu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja