Jump to content

Moto Zajednica

DAFI

Članovi
  • Broj tema i poruka

    18
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu DAFI

  • Rođendan 14.06.1983.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Sarajevo

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

DAFI's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Bila je gužva, al je bilo OK čini mi se 3 kruga da se išlo. Naravno pod kontrolom :).
  2. DAFI

    SUZUKI K9 1000

    Pozdrav, Potreban mi je hladnjak i lijevi bočni oklop za SUZUKIJA K9 1000. Motocikl je 2009 godište. LP
  3. Pozdrav, Imao sam problem sa španerima od prvog dana kad sam ga kupio, ja sam vozio tako 5 godina i oko tridesetak hiljada.Motor sam prodao čovjek i dalje vozi tako. Tako da nije to neki problem a majstori nisu baš bili voljni da čačkaju oko te mašine doduše u mom okruženju ih ni nema nešto puno . Motor super al sam ga izgustirao pa promjenio. LP
  4. Moguće da piše u saobraćajnoj 97 a recimo da je proizveden 93.Zavisi od zemlje prve registracije.Recimo proizveden je 93 ali je bio u salonu do 97 pa je to upisano u saobraćajnu nije obavezno mućka u pitanju.
  5. Drug, definitivno imaš pravi problem. Ja motor imam od klinackih danan naravno imam ga i danas ( naravno ozbiljne motore i ozbiljne kilometraze ), fala bogu i porodicu klince i sve sto ide uz to. Iskreno moje mišljenje je da su gospodje racjonalnije i da bolje razmišljaju o porodici od nas " vjecitih klinaca ". Jednostavno realnije gledaju na zivot. E sad kad ima para u izobilju nije problem nista pa ni to, ako ti je bas stalo ti ces naci nacin da ga kupiš, a ako to predstavlja porodicni problem onda ga nemoj kupovati ako do sad vec nisi, po meni ti nista nije bitnije od porodice. Nadam se da sam ti bar malo pomogao
  6. Provjereno lijepo, i dobro.
  7. Zavisi od prilike.Al sad su u paru i nove. Imam ga već četri god. i nemam nekih pritužbi.Stvarno pravi motor nekako po mjeri za naše puteve a i za moju vožnju.
  8. pozz . Koja ti je to dimenzija zadnje gume? 190? Inace lijep vfr 190 Hvala Dafi zasto si stavio 190 na VFR kad na taj motor ide 180? Mislim da nista ne dobijas, sta vise gubis. 190 ide na felnu od 6J, VFR ima felnu od 5.5J sirine. Drugo sira guma, suprotno verovanju, smanjuje upravljivost motorcikla. Prednost 190 je grip u nagibu itd. ali pod uslovom da je na pravoj felni i da onda ona poprimi svoj projektovani oblik. Moj najdobronamerniji savet ti je da stavis 180/55R17 kada budes sledeci put menjao gume. Motor bi trebalo da ti bude laksi za voznju. 180/55-17? Čini mi se da u manualu piše 170/60-17, ili se varam? Prva je bila 180 i pri izlaz iz zavoja je dolazilo do popriličnih vibracija, pa sam malo probao sa ovom 190 i malo se to ublažilo. A da li neko zna gdje bi mogao naći topove polovne za moga VFR-a?
  9. pozz . Koja ti je to dimenzija zadnje gume? 190? Inace lijep vfr 190 Hvala
  10. Poz, mome ništa ne fali. I ništa ja tu ne bi dirao
  11. Još jednom ako si zainteresovan za prodaju kofera?

  12. DAFI

    Kawasaki zephyr 550

    Ja sam ga svaki put zeznuo kad sam ga saltao u velikim obtajima.I nista pukne ti prsten pa pocne da lupa do bola, poslije toga ni nije za vozanje tako da ces to znati.A za ostalo stvarno nije bilo problema al nikakvih, ja sam to sam sebi popravljao nije komplikovano.
  13. DAFI

    Kawasaki zephyr 550

    Pozdrav, Ima sam pomenuti model 5 godina.Generalno gledano super motoric, pouzdan, lijep, mali potrosac... itd. Ono sto mu po meni fali jeste malo je mali iako imam 181 cm, nema bas dovoljno snage pa se stalno salta, i imao sam problema sa mjenjacem konkretno sa prstenom druge brzine i to vise puta.Mada se pomenuti kvar otkloni lako i nije skupo. Sve u svemu kad bi sve sabrao i oduzeo nije bio los.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja