Jump to content

Moto Zajednica

Cyber0167

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1497
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Cyber0167

  1. Kad dodje vreme ako nije tesko da neko share link. IPTV moja najveca greska a 1001 Arena koja me apsolutno ne interesuje
  2. Odlicna stvarcica za tu lovu. Srecno
  3. Ne bas direktno protiv njega koliko ZA Hondu. Pa sad, ako se Rosi nadje na putu... DORNI je dobro ovako,i to VEOMA ~
  4. Sracunao se Marq al' za malo. "Hard-Extra Hard,ako napravim dovoljnu razliku ponestace mu krugova",zeznuo se. Ne znam zasto sam skocio uz psovke kada je mali "skliznuo" ali eto. Ne moz' sa svakim tup-tup i da uvek izadjes kao pobednik. Imao je Rossi malo okret preko ramena pre drugog kontakta ... i verujem da mali nece vise uciniti istu "gresku". Bio sam skeptican (veoma) za Rosijev izbor gume al' zato je on vozac MotoGP-a a ja teram teske masine. Odlicna trka,odlican pocetak sezone a posebno zbog Ducati-Dovi-Iannone,Suzuki-Espargaro-Vinales,Svaler Lucio Cecchinello-Crutchlow,Hernandez-Petrucci. NE ZNAM za koga da navijam,keve mi.
  5. Race1 https://www.youtube.com/watch?v=NJRVJBNN_3o
  6. Link prosleđen, pripremi se na par odvala... kasnim kasnim ... ali nikad nije kasno Moze link?
  7. Ni u jednom trenutku nisam rekla da sam ja taj prosecan gledalac Spadam verovatno u 3% gde i mnoge druge zene. Jasno je da sam mislila na statsticki prosek profila interesovanja gledalaca. Sad da li su mi interesovanja ispod ili iznad proseka...pa ne pricamo o inteligenciji, visini ili tako necemu. A ti si to meni tako napisao upravo sa namerom da uvredis jer nemas nista drugo da mi kazes zato sto i sam znas da sam 100% u pravu. Uostalom mogu ja da znam mnogo vise o motorima, trkama itd. od npr. tebe ili cak i tog komentatora pa da mi se opet gledanje trke svede na Rosija i pravljenje drustva decku. Sta zna a sta ne zna prosecan Bjb forumas necu da nagadjam ALI Bjb forumas pa makar bio super potkovan znanjem definitivno nije prosecan gledalac. Sve to sto si napisao upravo ide u prilog onome sto je i bila poenta mog pisanja: pljuvanje po njima vam je zasnovano iskljucivo na sujeti i upravo tom stavu "mi znamo vise i oni su losiji od nas a ipak tamo nesto pricaju u mikrofon". Bilo je ovde korektnih i konstruktivnih kritika za koje sam sigurna da komentatorima puno znace bile te kritike ostre ili ne, a na te se moje pisanje nije ni odnosilo, sto verovatno i nije bilo potrebe da naglasim. A vi sa osetljivim usima i ustima punim uvreda uradite nesto konkretno po pitanju kvaliteta standarda prenosa trka ako vam bas toliko smeta, obratite se zvanicno SK-u sa predlozima poboljsanja, organizujte kurs za komentatore, posaljite svoj CV... Super,sve si u pravu a ja poznat na forumu kao neko ko obozava da vredja. Ustvari,samo me pausalni i kilometarski postovi "zanesu" u stranu pa reagujem. Mislio sam da imas nesto konkretno da kazes osim da trke dozivljavas kao latino americku sapunicu pa odatle rispekt za Dzankica. ps.mani se fazona iz vrtica "posaljite cv,kurs,kvalitet standarda" itd. i pokusaja nadmudrivanja sagovornika spominjuci neciju sujetu. Da sam hteo da budem komentator,bio bi.
  8. @Zvonkasta "Ja od celog MotoGP prenosa vidim i cujem gde je Rosi" Sve si rekla o "prosecnom" gledaocu moto trka. Iznenadjenje! Nije to prosek vec daleeeko ispod proseka (bez uvrede). Ako se vec uhvatis komentarisanja moto trka OBAVEZNO mora da si dooobro potkovan znanjem i RECNIKOM. Prosecni clan foruma BjB zna dosta vise od doticnog dvojca. Kada sa NULA znanjem covek slusa nase komentatore naravno da mu nista ne smeta i da ih smatra za srpskog James Whithman-a. LM,jos nesto ... svaki vid kritike na forumu SK bicno zavrsi banovanjem jer (jelte) gde u svetinju diras.o
  9. Jos i srecan koliko je puta poljubio asfalt i sljunak. Prava steta!
  10. Zezas? Ne zezam, navodno je razocaran zaostatkom za Bautistom i zatrazio je od Aprilie da se zameni sa Toresom. Moram priznati da me je razocarao sa ovim postupkom. U jednom razgovoru je rekao da nije hteo da prelazi u GP ,i da je prakticno bio nateran od strane Aprilije. To je rekao cim je prelazak najavljen. Pre prelaska u GP jeste odavao takav utisak ali sam mislio da ce se ponasati malo vise profesionalno. Mada,kad bolje razmislim siljenje nikada nije na dobro ispalo. Video sam komentare celnika Aprilije da Marko ne lici na sebe na testovima ali da se nadaju ... I meni izgleda da je prelazak bio na insistiranje fabrike.
  11. Opa,David Emmett RT sa Tvitera - Racism in the Paddock rhttp://www.motorsportmagazine.com/race/motogp-race/racism-in-the-paddock/
  12. Dunlop u 2015. sa ugovorom sa fabrickom Yamahom Shaun Muir's Milwaukee team http://www.crash.net...ha-in-2015.html Aj da vidimo i to cudo na "novoj" R1.
  13. Sa dobrom voznjom i nebazdarenostcu moze da obrise dupe na kraju ako se ponasao kao amater i ljakse. Zavrsice karijeru kao matori ljakse sto popravlja drkavela APEN-ce na Barickom putu.
  14. Jel neko radio papire za Kanadu preko advokatske kancelarije Adriatic (Branko Pesic i Nenad Dodig)? Ili mozda zna nekoga?

    1. Firefighter

      Firefighter

      Ja sam radio papire za Canadu sam,a tu prevarantskufirmu jako dobro poznajem.Bezi od njih sto dalje,bratski savet.

    2. Cyber0167

      Cyber0167

      Preporucila mi porodica na tu kancelariju. Prijatelji iz Ugande. Svih petoro je otislo. Vidim svakakve komentare.

  15. hohoho al ne znam dal ce Martin ispuniti svoj san,Senior pobedu. Zna li se zasto buzdovan mladji napusti BMW??
  16. Piple,ima li negde da se download Hornsman Coyote?

    1. Prikaži prethodne komentare  6 more
    2. Miroslav91

      Miroslav91

      Ja koristim Free YouTube to mp3 converter, kvalitet moze da se bira do 320kbps, mnogo dobra stvar.

    3. Cyber0167

      Cyber0167

      @Miroslav91 koristim ga i ja u sklopu YTDownloadera ali ovo automatski skida samo audio.Radio sam to i ranije ali zaboravio skroz

    4. sale970

      sale970

      http://musicmp3spb.org/artist/hornsman_coyote.html

      imaš ovde jedan album, ruski sajt ali ćeš se snaći, skidaš svaku pesmu posebno

  17. Hoce se ovak skrasiti vec jednom? Ne znam ko mu dira sneska. Ako je bajk uzeo titule na trkama po stazi ne znaci automatski da je pobednik za trke po ostrvu. Ne vidim drugu motivaciju osim da su mu ponudili vise para.
  18. Pri povezivanju IPTV na moem izgubio sam WiFi mrezu sa modema. U cemu je problem? Na mobilnom pise a mi mreza Not In Range(?!)

    1. Prikaži prethodne komentare  1 more
    2. Djuxy

      Djuxy

      koliko se sećam na adslu telekoma ima prekidač sa strane za wifi..verovanto si ga isključio rukom

       

    3. IvanNBGD

      IvanNBGD

      javi se na pp i reci mi koji imas uredjaj da ti pomognem

    4. Cyber0167

      Cyber0167

      Ladno sam pritiskao dugme iznad dugmeta koje sam trebao,bolid! E,sad jos da resim problem koda za daljinski iptv-a i Fox televizora. Nema ga u uputstvu

  19. Ti sa Michael Dunlopom pod ruku. Drugo mesto za luzere Nista rekord staze itd.,ne racuna se
  20. Sad laprda nesto o gorivu. Ma ispalio se .Tesko da u tom trenutku agregat oduzme snagu zbog manjka goriva.
  21. Pobrkao linije najverovatnije cim se uhvatio za glavu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja