Jump to content

Moto Zajednica

ssale

Članovi
  • Broj tema i poruka

    13
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu ssale

  • Rođendan 06.04.1983.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    silbas

ssale's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Mislim da je Blackbite upravu posto su kod mene isto Duro gume(prednja 110/70-17 a zadnja 140/70-17). Kad stisnem prednju da zablokira ne zanosi me,nego produzi ravno. E sad kad zadnja zablokira onda mi bezi u stranu, tako da zadnju nekoristim kad je mokro.
  2. Imam ja ; Sipaj i uzivaj, ;D
  3. DarkoNS -zadnji put kad sam gledo u Backoj Palanci (STANOJEV MOTOSPORT) cenu mu je bial oko 120 000 din mozda malo vise .
  4. Evo da napisem moje iskustvo sa 2D.Kod mene je godinu dana(bice 1 septembra) presao3633km uglavnom sa 2 na motoru, i imao sam 2 problema. 1 problem je ovlasceni servis u N.Sadu bio na 2 redovna servisa , 1vanredni i nikad vise necu ici kod njih.Posle servisa motor je tesko palio ,povremeno je pucao iz auspuha i karburatora a u voznji sam imao utisak ko da vucem traktorsku prikolicu za sobom.Na moju reklamaciju receno mi je da ponovo doteram motor u servis i da ce to resiti, na moje pitanje koliko ce da me to kosta receno je nista posto je reklamacija na servis.Posle te druge intervencije stanje ostalo isto a naplatili su mi 1500d.I kad sam kasnije utvrdio razlog takvog ponasanja motora(usisni ventil bez zazora) rekoa sam sebi vise nikad u taj servis. 2 problem-je bio sa prednjim blatobranom,puko po sredini. Voznja na njemu je udobna,kocnice besprekorno zustavljaju motor(3 diska),menjac precizan brzine se lako menjaju. Mane- jako tih i ponekad ima oscilacije u brzini. Ja sam mojim zadovoljan i da kupujem opet bi se odlucio za 2D
  5. Uploaded with ImageShack.us To je lamelarni ventil, negova uloga je da ubaci svez vazduh u izduvne gasove i tako doprinese sagorevanju nesagorelog goriva u izduvnim gasovima.Na slici zutim obelezeno je cev preko koje vakum iz usisa otvara ventil(lamelu) ,pa kroz plavim i zelenim obelezenu cev dolazi vazduh u izduvne gasove. Ovakav sistem obicno se montira na motore predvidjene za evropsko trziste. Ako gresim nek me neko ispravi.
  6. ssale

    WD-40

    Slazem se sa majstor Perom wd radi sve zivo! A rost off odvijac, rost off plus odvijac, rost off crafty odvijac, rost off ice odvijac.....itd od Wurtha koristimo na poslu i nisu bas nesto. :o
  7. Sto neprobas da nadjes nesto recimo kod "AMORTIZER CENTAR ZDRAVKO" Novi Sad imas na netu broj telefona,adresu i sve ostalo pa pokusaj tamo ili na nekom slicnom mestu.
  8. Kod mene je tacno na tom mestu e sad kako je kod drugih neznam. Ali znam da sam se bio zahebo pa sam otvorio prvo lonac, posto nije bio tamo posumnjao sam da je izmedju ta 2 vara. A to sam i lako proverio,tako mozes i ti da proveris sa tankom zicom koju uguras u cev.Ako dodje samo do vara to znaci samo 1 da je udarila u sace(valjda se tako zove) od katalizatora.
  9. Ima nesto unutra,ko sto sam napiso u drugoj temi to izmedju 2 vara je katalizator
  10. E ovako ako je isto ko na auspuhu qingqi 125 2D onda izmedju ta dva vara nalazi se katalizator
  11. Puno zdravlja,srece,ljubavi i kilometara u 2010 zelim vam
  12. ssale

    gsx made in china

    Mozes i ovde da probas http://var-plast.com/XMB/Files/gallery_view_album.php?cid=8 Kupovo kod njih i zadovoljan
  13. Ponosni i prezadovoljni vlasnik novog QINGQI-ja 125 2D,od kako je kupljen septembra 2009 presao je 1500km.Od kvarova imao samo zapusene dizne zbog super kvalitetnog goriva. Prezadovoljan!!!!
  14. Zovem se Sasa,vozim motore od malena moj sadasnji motor je qingqi 125 2D.To bi bilo to za pocetak sretan put svima!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja